HG archívum

Március 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 124 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1854

Nem mindennapi győzelem

Az ausztrál Steven Bowditch győzelmével ért véget a PGA Tour legutóbbi tornája, a Valero Texas Open. A 30 éves golfozó, aki hosszú évek óta depresszióval küzd, 2006-ban öngyilkosságot is megkísérelt, ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1914

Egy tornán két ász!

A Kia Classic LPGA tornán nem mindennapi dolgot vitt véghez Laura Diaz. A 38 éves amerikai golfozó szombaton és vasárnap is hole-in-one-t ütött, ráadásul két különböző szakaszon. Diaz a sorozat történ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1843

Roland nagy lehetősége

Az elmúlt évek töretlen fejlődésének köszönhetően, Rolandot megkereste egy olyan társaság, aki esélyesnek tartja őt, hogy akár az European Touron is játszon. Ez a társaság szoros együttműködési kapcso... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2093

„Golfozót csak golfozó tud generálni”

Kemény, de hatékony edzőtáboron van túl a Highland golftrénere. Hatalmas erőbedobással vág neki az itthoni munkának, lelkesen mesélt nekünk saját edzéstervéről, valamint megosztotta velünk véleményét ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2027

Magyar operacsillag duplázik a Metropolitan színpadán

A következő évre két szerepre hívta meg énekelni Molnár Leventét a New York-i Metropolitan Opera, és az egyikben a világhírű szoprán, Anna Netrebko lesz az egyik partnere. A fiatal magyar baritonnak m... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1628

Mickelson visszalépett

Egy nappal azt követően, hogy a 18-as szakaszon a labdát a vízből kiütve birdie-t jegyzett, ezzel pedig bejutott a CUT-ba, visszalépett a Valero Texas Opentől Phil Mickelson. A játékos sérülésre hivat... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1638

Nyitás a hölgyek felé?

 Pár hete honlapunk is beszámolt arról, hogy az Open Championship egyik főszponzorának nem nagyon tetszik a tradicionális klubok azon hozzáállása, miszerint nem engednek nőket a klubtagok közé. Az utó... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1528

Késik az olimpiai pálya

A két év múlva sorra kerülő nyári olimpián Rióban 1904 után másodszorra ismét ott lesz az olimpiai programban a golf. A közvélemény és a játékosok is nagyon várják már az olimpiát, ám egyre csak azt l... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1480

Mickelson a vízből menekült

Phil Mickelson is ott van azok között a játékosok között, akik a hétvégén folytathatják a Valero Texas Open küzdelmeit. Az amerikai klasszis, aki a Mastersre való felkészülés miatt indult el ezen a vi... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2113

A senior válogató szerdán kezdődik!

Nem csak a clubok és az edzőtáborozók kezdték meg az előkészületeket az idényre, hanem Magyarország legjobbjainak felkutatása is megkezdődik. Jakobi László a senior válogatott szövetségi kapitánya, ke... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1727

Mickelson 77-et ütött

Két héttel a Masters előtt nem túl jó előjel, ha az ember 77-et üt egy tornán. Phil Mickelsonnal ez történt a Valero Texas Open első napján, igaz azért a köd és a halasztás nem segített a mezőnynek. M... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1856

Highland Junior Golf Kupa I. versenykiírás

A golfverseny a St. Andrews Royal & Ancient Golf Club, a Magyar Golf Szövetség versenyszabályzata, valamint a Budapest Highland Golf Club pályaszabályainak megfelelően kerül megrendezésre.A golfversen... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1975

Errol ismét itthon

Errol hazaérkezett az egyhetes ciprusi edzőtáborból, ahová kivételesen több játékost vitt magával, mint szokott. Hiszen, ahogy ismerjük, 8 embernél többet nem utaztat ki, nehogy a minőség rovására men... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1893

NH Sotogrande tavaszi virágzása

Újabb remek kikapcsolódási lehetőség játékkal egybekötve. Újabb remek kikapcsolódási lehetőség játékkal egybekötve. Csomag: 48 euro 1 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelivel a spanyo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2429

Laczkó nem unatkozik

A Magas-Bakony egyik legkáprázatosabb, erdőkkel szegélyezett területén, Zirc-Szarvaskúton található Forest Hills Biohotel Golfcentrum kiváló, 18 szakaszos golfpályával szippantja magába a golf szerelm... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1705

Mickelson a címvédővel van egy flightban

 A héten Texasban rendeznek tornát a PGA Touron, a mezőny a Valero Texas Openen mérheti össze erejét. A legnagyobb érdeklődés valószínűleg Phil Mickelson játékát előzi meg, hiszen az Open Championship... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1708

Nem esett messze az a bizonyos alma

Azt szinte minden golfrajongó tudja, hogy Ian Poulter nem megy a szomszédba egy kis önbizalomért. Egyesek talán nagyképűnek tartják, talán nem is alaptalanul. De hogy golfozni tud, az vitathatatlan. P... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2168

European Olympic Hopes Trophy

A tavalyi hat csapatot követően az idei esztendőben hét ország juniorjai érkeznek az EOHT versenysorozatra. A tavalyi hat csapatot követően az idei esztendőben hét ország juniorjai érkeznek az EOHT ve... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1930

Szarvaskút megújul!

A szarvaskúti pályán Laczkó Zoltán és csapata megkezdte az ilyenkor szokásos éves tavaszi munkálatokat. A zirci Forest Hills golf pálya jó állapotban van, a gyepre nem lehet különösebb panasz. A green... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1953

Cél a 0-3 közötti hendikep!

A fiatal válogatott játékos ismét edzőjével, Damien MacPehrsonnal készült az idei szezonra. Decembertől kezdték el a kemény edzéseket, ezúttal Dávid kondijára gyúrtak rá. A fiatal golfozó több kiló iz... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2108

„A golf egy életérzés!”

A tatai head pro két hónapos edzőtáboron van túl. Két hete érkezett meg Marbelláról, ahol tanítványaival nagyszerűen érezték magukat!A tatai head pro két hónapos edzőtáboron van túl. Két hete érkezett... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2060

Tiger Masters-indulása körül sok a kérdőjel

Két hét múlva veszi kezdetét az idény első Major-tornája a Masters. A közvéleményt természetesen az foglalkoztatja leginkább, hogy a viadal korábbi négyszeres bajnoka részt vesz-e a tornán, avagy p... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1664

Adam Scott szerint nincs baj

A második napot követően még tornarekordot jelentő hét ütés előnye volt Adam Scottnak az Arnold Palmer Invitational versenyen. Az ausztrál még az utolsó kőrnek is három ütés előnnyel mehetett neki, ám... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1838

Kisorosziban megőrültek!

INGYEN szállás Kisorosziban!? IGEN! Nincs több kifogás! Irány a Szentendrei sziget!INGYEN szállás Kisorosziban!? IGEN! Nincs több kifogás! Irány a Szentendrei sziget! Péntek-szombat-vasárnap 3 na... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1908

A visszaszámlálás megkezdődött!

Felébredtek az erdő állatai, hamarosan zöldbe borulnak a fák, és a nappaloknak is egyre tovább tartanak. Ahogy a természetben is, úgy a Forest Hillsben is múlik az idő, ezért szeretnénk ismételten ven... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2188

Kanapétól a kommentátori székig

Az Eurosport kommentátora kölyökként a nappaliban kommentált meccseket a családnak, később szállodaigazgatónak készült. Az elé görgetett akadályok ellenére azonban ma mégis sokan hallgatják Gábor közv... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1847

Indul a versenyszezon a Highland-en!

  A héten elindul a 2014 évi versenyszezon a Highland-en!A héten elindul a 2014 évi versenyszezon a Highland-en! Március 30-án, vasárnap rendezzik első versenyüket, a Highland Szezonnyitó Texas Scra... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1794

Matt Every a végén előzött

Matt Every győzelmével zárult a PGA Tour legutóbbi tornája, az Arnold Palmer Invitational viadal. Az amerikai játékos a negyedik kört négy ütés hátránnyal várhatta Adam Scott mögött, aki végül 76-os k... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1719

Nehezebb a bejutás a Hírességek Csarnokába

A World Golf Hall of Fame, magyarul a Golf Hírességek Csarnoka komoly változásokat eszközöl az idén, így legközelebb csak 2015 májusában bővülhet a tagok száma. A vezetők úgy döntöttek, hogy a szavazá... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2081

Horváth Ádám útra kész!

Junior bajnok golfozónk edzőjével: Makszin Áronnal  és Jordan Schmidtel készült fel a szezonra a tenerifei egyhetes edzőtáborban. Ádám idei felkészüléséről, céljairól tudósítunk.Junior bajnok golfozón... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 124

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés