HG archívum

Január 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 116 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
1702

Fokozatosan ébresztik Schumachert

Michael Schumacher menedzsere csütörtökön megerősítette a LÍEquipe francia sportlap szerdai hírét, mely szerint a "fokozatos ébresztés" állapotába helyezték a december 29-i síbalesete óta mesterséges ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1393

Watson és Yang kéz a kézben

Bubba Watson és Y.E. Yang állnak az élen a Waste Management Phoenix Open tornán az első nap után. Mindkét játékos 64 ütésből teljesítette a pályát, mindketten nyolc birdie-t és egy bogey-t ütöttek. Ya... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1400

McIlroy varázsolt Dubaiban

 Rory McIlroy bogey mentes 63 ütéses kört jegyzett a Dubai Desert Classic torna első napján, így két ütés előnnyel várhatja a folytatást az olasz Eduardo Molinari és három a címvédő skót Stephen Galla... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2501

Új titán érkezett

Nagy örömhírrel szolgálhatunk, ugyanis az elmúlt napokban megszületett Koplányi Eszter gyermeke. Az édesanya és az újszülött is jól van. Hatalmas az öröm a Koplányi családban, akik évek óta nagy tiszt... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2674

Síelés a Highland szervezésében

  Síelés 2014. február 23. - március 1. között Ausztriában, Tirol fővárosában, Innsbruckban, Axamer Lizumban, ahol már két olimpiát rendeztek. Síelés 2014. február 23. - március 1. között Ausztriában,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1550

7. Komplex Product és Geotech golf kupa

Dibusz László és csapatának törökországi kalandja lassan véget ér és hazatérnek Magyarországra, hogy majd személyesen számoljanak be nekünk élményeikről, tapasztalataikról. Dibusz László és c... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1445

PGA of Hungary közgyűlés

Tegnap tartották a PGA éves rendes éves közgyűlését, Tringer László elnök úr vezetésével. A TF Kistanács termében összegyűlteket az elnök úr köszöntötte, majd értékelte a 2o13-as év szakmai eredményei... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1439

A PGA Tour legnagyobb partija következik

A PGA Tour mezőnye a héten Phoenix-be utazott, hogy összemérje erejét a Waste Management Phoenix Open névre keresztelt tornán. A viadal egyike a tour legközkedveltebb versenyeinek, nem csak a játékoso... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1392

Tiger? Rory? Esetleg más?

A 25. alkalommal kerül megrendezésre a Dubai Desert Classic torna, az European Tour közel-keleti tornasorozatának zászlóshajója. A viadal szervezői az idei kiírásnak alaposan megadták a módját, hiszen... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1956

Lugosi több fronton harcol

Az Eurosport szerda esti golfműsorának ismert szakkommentátorával, a Best of Golf Award-dal is kitüntetett golfedzővel, Lugosi Balázzsal beszélgettünk. Edzőnket, a golfozóknak szervezett táboráról, ta... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1589

Dibuszék Törökországban

Dibusz László és csapata a törökországi, Belekben tartózkodnak, ahol megrendezik a 7. Komplex Product és Geotech golf kupát. Események képekben:Dibusz László és csapata a törökországi, Belekben tartóz... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1272

Tiger és Rory egy flightban Dubaiban

Tiger Woods és Rory McIlroy egy flightba került az European Tour aktuális tornáján, a Dubai Desert Classic névre keresztelt viadalon. A két szupersztár közül az észak-írnek sikerült jobban az idénykez... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1389

Nagy halat fogott az Adams Golf

A négyszeres Major-győztes Ernie Els pályafutása során ismét elkérkezett ahhoz a ponthoz, amikor szettet vált. A dél-afrikaiak kiválósága ezúttal az Adams Golf felszerelését fogja használni, igaz az ú... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1807

Az ismerkedés éve

Csikós Gábort senkinek sem kell külön bemutatnunk. Már több mint egy éve feleségével együtt működtetik a golFIESTA elnevezésű egyesületüket. Az elmúlt évben soha nem látott sikereket értek el. A diada... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1936

Túra az academyn

Tóbiás Zsolt tanítványai, Hoffman Gréta és Flautner Noémi továbbképzésen vettek részt a Jasen Floyd Akadémián, többek között a Hungarian Golf Magazinnak is köszönhetően. Az elkövetkezendőkben beszámol... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1256

Hank Haney szerint Tiger túl sokat gyúr

 Egykori edzője, Hank Haney úgy gondolja, hogy Tiger Woods túl sok időt tölt a konditeremben és túl nagy hangsúly fektet az izomzatára, ez pedig káros a játékára. Haney szerint Tigernek a súlyzók hely... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1200

Mickelson sérülése ellenére is játszani akar a hétvégén

 A PGA Tour legutóbbi viadalán, a Farmers Insurance Openen nem csak Tiger Woods gyenge teljesítménye, de Phil Mickelson sajnálatos sérülése is borzolta a szurkolók kedélyeit. Mickelson hátsérülés miat... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1389

Sonnengolf télen is

A Sonnengolf Club az idei évben is változatlan árakon várja a klubtagjait és a napi játékosait. A pálya évről évre szépül, bővül, és ez így lesz az idei szezonban is. A Sonnengolf Club az idei évben i... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2460

Hófesztivál

A hófesztivál Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli fesztivál, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat.A hófesztivál Magyarország legnagyobb havas fesztiválj... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2127

Dudás felvette a nyúlcipőt!

A rossz időre való tekintettel Dudás Károly és társai úgy döntöttek, elég volt a téliesre forduló időből, ők golfozni szeretnének. Egy funnys, baráti golfozásra vágynak egy olyan helyen, ahol mindig s... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1542

INDOOR GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE

Az Indoor Golf Sztár ügyességi versenysorozat, amelyben a versenyzők külön versenyszámonként a golfjáték alapütéseit hajtják végre. A verseny a szabadtéren rendezett, immár évtizedes hagyománnyal bíró... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1272

Scott Stallings a végén mindent vitt

 Scott Stallings győzelmével zárult a PGA Tour hétvégi tornája, a 6,1 millió dollár összdíjazású Farmers Insurance Open. Stalling pályafutása harmadik tornagyőzelmét aratta, mostani sikerével pedig in... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1342

Latin-Amerika golfozói előtt is megnyitja kapuit a Masters

 Az ázsiai amatőr bajnokság sikerén felbuzdulva a Masters, karöltve az R&A-val és az Egyesült Államok Golf Szövetségével bejelentette, hogy Latin-Amerikában is megrendezik a Masters amatőr megfelelőjé... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1539

Szorítunk érted, Schumi!

Michael Schumacher közel egy hónapja kómában fekszik, közben ápolói igyekeznek mindent megtenni, ne gyengüljön az izomzata.Michael Schumacher közel egy hónapja kómában fekszik, közben ápolói igyekezne... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1487

Máriavölgy zárva

Kedves Klubtagjaink, Vendégeink!Kedves Klubtagjaink, Vendégeink! A pályát hó ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1742

Újabb kis útmutató az élethez

A fejlődést, az előrehaladást mindig azok a gondolatok biztosítják, amit eddig nem hallottunk, vagy épp akkor nem értettünk velük egyet. Sokszor arra kellene nagyobb figyelmet áldozni, ami kicsit ideg... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1312

Sergio Garcia nevetett a végén

Sergio Garcia győzelmével zárult az European Tour idénybeli nyolcadik tornája, a Commercial Bank Qatar Masters névre keresztelt 2.5 millió dollár összdíjazású viadal. A spanyol játékos három ütés hátr... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1272

Woods búcsúzott a Farmers-tornától

Gary Woodland miután 70 ütésből teljesítette a harmadik napot, az élről várhatja a Farmers Insurance Open utolsó körét. Woodland előnye nem nagy, a második helyen Marc Leishman és Jordan Spieth követi... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1243

Cabrera-Bello társaságot kapott Katarban

Három nap után a spanyol Rafael Cabrera-Bello áll az élen az European Tour közel-keleti „swingjének” második tornáján, a Commercial Bank Qatar Masters névre keresztelt 2.5 millió dollár összdíjazású t... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1224

Tiger szenved, az ifjú titán viszont szárnyal

A második nap után kijelenthető, hogy csoda kell ahhoz, hogy Tiger Woods pályafutása során kilencedik alkalommal is nyerjen a Torrey Pines pályán. A Farmers Insurance torna helyszínén Woods ezúttal pa... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 116

Versenynaptár

Keresés