HG archívum

November 2013

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 107 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1235

Personality of the Year

  Justin Rose idei szezonja sok szempontból nevezhető különlegesnek. A játékos több sikertelen próbálkozás után, 2013-ban végre megszerezte karrierje első major címét, mégpedig Amerikában. Justin Rose... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1296

A sikert nem a pontok jelentik

  Egy ősi etruszk mítosz szerint, annak idején az emberek házában mindig helyet kapott egy tál, melybe sötét és világos kavicsokat dobott tulajdonosa minden nap végén. Esténként mielőtt nyugovóra tért... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1636

Van itt még egy hős!

 Szeberényi Máté a belefektetett energiamennyiség alapján nem lehet elégedetlen az idei szezonjával, ezt ő maga ismerte el. Valahogy azonban mégis ott motoszkál fejében a gondolat, többre lehet képest... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1149

Fura pályák II.

  Nagyon úgy tűnik, hogy ha valakinek van elegendő pénze, akkor szinte bárhol fel lehet építeni egy pöpec golfpályát. Az alábbi lista pontosan olyan helyeket mutat be, ahol az alapterület egyáltalán n... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
978

Pannonia akciók!

  2013. december 31-ig történő fizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk! 2013. december 31-ig történő fizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk! ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
970

Mikulás hétvége nem csak gyerekeknek!

  Szombaton szállóvendégeknek ingyenes Borkóstoló est a Cezar pincészet boraiból! Szombaton szállóvendégeknek ingyenes Borkóstoló est a Cezar pincészet boraiból! A csomag ára: 10.900 Ft /fő/éj! T... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1298

Új szabályok a golfban!

 A golfvilág két meghatározója, a USGA (Amerikai Golf Szövetség) és az R&A (St.Andrews-i Golf Club) fontos változtatásokat léptetett életbe a golf szabályokat illetően.A golfvilág két meghatározója, a... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
965

Fura pályák I.

 Bizony nem egyszerű megfelelő helyet találni egy golfpályának, ám vannak olyan ötletek, amelyek sokaknál kiverik a biztosítékot. Az alábbiakban néhány speciális esetről számolunk be. Olyan pályákról ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
918

Megszoktam a nyomást

  Nem volt kérdés, hogy a világelsőséget az az Inbee Park birtokolja majd, aki az idei szezonban három major versenyt is megnyert. A koreai játékos tavaly is begyűjtött egyet, most pedig meg sem állt ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1915

Új technológia Magyarországon

 2013. november 22-én, pénteken került megrendezésre a telki edzőközpontban az I. GOLF KEISER szeminárium a Keiser Hungary és Bujáki Péter PGA okleveles golfedző közös szervezésében, ahol edzők és ját... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1919

Nem Andrásinak kellett fizetnie

  A golfszezon sajnos véget ért, de szerkesztőségünkben a munka nem áll meg. Ez az időszak kedvez a kötetlen évértékelő beszélgetéseknek. A mögöttünk álló hetekben számtalan interjút készítettünk játé... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1033

Fenomenális idénykezdés

  Egy 25 éves dán fiatalember játékáról szólnak most a hírek a golf világában, nem véletlenül. Morten Ørum Madsen megszerezte karrierje első European Tour címét egy hete, most pedig Dél-Afrikába tart.... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
981

Készen állok!

  John Daly is rajthoz áll ezen a héten Afrikában, ami azért is nagy szó, mivel a játékos nem kevés időt hagyott ki sérülése okán. Az amerikai bízik benne, hogy nem lesz gond, és remek visszatérést pr... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1542

Tóbi idén sok új golfozót termelt ki

  Miután az elmúlt hetekben egyre több játékossal készítettünk évértékelő interjút ideje az edzők felé fordulni. Miután az elmúlt hetekben egyre több játékossal készítettünk évértékelő interjút ideje ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
914

Mint két tojás?

  A két fiatal tehetség életútja sok tekintetben hasonlít, és azt mondhatjuk, hogy jóformán felváltva uralják a fontosabb eseményeket. Rory McIlroy az elmúlt két évben került a figyelem középpontjába,... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1075

Tükör, szájfény, aspirin

  Az amerikai Shasta Averyhardt 2011 óta tagja az LPGA Tournak, és fiatal kora ellenére már rendelkezik egy major diplomával, mégpedig pénzügyi területről. A játékossal nemrégiben készítettek egy rövi... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1381

Beindult a SNAG Introducer képzés!

  Pénteken és szombaton a TF adott otthont a PGA of Hungary-TF és az MGSZ által rendezett első SNAG Introducer képzésnek. Ezt a képzés olyan iskolai testnevelők részére tervezték, akik iskolájukban vá... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1337

Újra itthon!

 Hogy érzed magad újra itthon?Hogy érzed magad újra itthon? Köszönöm a kérdésed jól, igazából alig volt időm egy kicsit kiheverni az átállás és a hideg okozta megfázást, máris indulnak az indoor prog... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1538

Küzdeni egy álomért, amit csak mi ismerünk

  A Junior-válogatott tehetséges és igen ambiciózus tagjával Vu Fannyval beszélgettünk az idei évéről. Fanny hagyományosan határozott elképzelésekkel indult neki a 2013-as esztendőnek. A tavalyi golfs... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
953

Nem volt cél a győzelem

  Shanshang Feng nyerte az LPGA szezonzáró tornáját Floridában, és ezzel már kettőre nőtt a 2013-as szezonban elért győzelmeinek száma. A kínai játékos munkája igazán gyümölcsöző, úgyhogy készülhetünk... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1591

Nem zörög a haraszt…

  Megjött a hír, megjelent a Hungarian Golf 2013-mas Kincses Kalendáriuma! El kell mondjuk, nagyon büszkék vagyunk idei kiadványunkra, a mostani tartalom minden eddigi könyvünket felülmúlja. Megjött a... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1426

Köszönet mindenért!

  Kedves Klubtagok, Golfozó Barátaink, Partnereink! Kedves Klubtagok, Golfozó Barátaink, Partnereink! Nagy örömünkre szolgál, hogy 2013-ban megvalósíthattuk a Klub rekonstrukciós munkálatait. Nyilv... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1038

A Vaslady

  Az LPGA sorozat is elérkezett a végéhez, a szezonzáró megmérettetésen pedig egy olyan bajnokot avathattunk, akinek ebben az idényben jó néhányszor sikerült már a zsíros bödön közelébe kerülni. Az LP... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1088

Ilyen nincs!

  Nem kevés izgalmat tartogatott számunkra a múlt heti ausztráliai viadal, ahol a nagy nevek mellett ígéretes tehetségek is felütötték a fejüket. Stuart Manley a harmadik napon azonban túltett minden ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1118

Utazzon a Highland edzőivel!

Golfutak a Highland oktatóival és szilveszteri golfút a golfutazasok.hu szervezésében:Golfutak a Highland oktatóival és szilveszteri golfút a golfutazasok.hu szervezésében: Bár csak jöv... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1028

Green korlátozás

Közlemény a Pannonia Golf & Country Club részéről:Közlemény a Pannonia Golf & Country Club részéről: 2013. november 25-26-án (hétfő, kedd) a green-ek őszi lyukasztását tervezzük. A pálya telj... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
955

Köszöntse az Új Évet Szinetár Dórával az Old Lake Golf Hotelben!

Szilveszteri programjaink:Szilveszteri programjaink: -élőzene -gálavacsora -tombola -bowlingverseny -borkóstoló -meglepetés program! ...late check out (17:00) Ára: 69.900 Ft/2 éj/2... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1356

Kire ütött ez a gyerek?

Závaczki Bálint még csak 11 éves, de már megkapta meghívóját a válogatottba. A fiatal játékos jövőre így még többet fog utazgatni, idén azonban még nem volt a csapat tagja, így feladat értelemszerűen ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1244

A golf a szállodában folytatódik

Az elmúlt hetekben nem kevés interjút készítettünk játékosokkal, akiket szezonjuk értékelésére kértünk. Nem feledkeznünk meg azonban senkiről, és sort kerítünk a klubvezetők véleményének közlésére is.... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1049

Nem kockáztathattam

  Henrik Stenson nem tud abszolút rekordot dönteni ebben az esztendőben, de az egészség természetesen sokkal fontosabb a címhalmozásnál. A svéd játékos ezen a héten kénytelen kihagyni az afrikai megmé... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 107

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
4
6
7
10
11
12
13
14
18
19
20
24
25
26
27
28
31

Keresés