HG archívum

Szeptember 2013

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 137 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Matusa István
1893

Célegyenesben

 A büki golfpálya ráfordult a célegyenesre. Két héten belül gyakorlatilag lezárják versenyszezonjukat, de sok minden fog még történni addig. Először is szombaton jön az év egyik kiemelt büki versenye,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2218

Izgalmas zárás

  Izgalmas eredményekkel zárult tegnap a hányattatott sorsú 2013-mas Magyar Bajnokság. Miután a versenyt elhalasztották, majd más pályára tették át, pénteken, Tatán végül csak elkezdődött az ország el... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1777

Eljött a mi időnk!

Adam Scott szerint égetően szüksége van már a nemzetközi válogatottnak arra, hogy legyőzze az amerikai csapatot az idei Presidents Cupon, amit ezen a héten rendeznek majd meg. Az idei Masters bajno... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1935

Hét év után

David Howell egy kifejezetten hosszú nyeretlenségi sorozatot szakított meg azzal, hogy vasárnap észnél volt az Alfred Dunhill Links Championship rájátszásában, ahol is Peter Uihlein volt az ellenfe... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1673

Szuperkedd

OKTÓBER 1. SZUPERKEDD!!! OKTÓBER 1. SZUPERKEDD!!! Ilyen még nem volt! Kedves Játékosok! Október 1-én “Szuperkedd”-et tartunk! Egy nap, két forduló, 36 lyuk! - Reggel 8:00-kor(!) shot gun start.... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2101

Oktoberfest a Sonnengolfnál

Kedves Golfozók Kedves Golfozók     Október 05. – Sonnengolf Präsidenten Golfverseny - Oktoberfest  - Start : 10:00 órakor - 1×9 szakaszon Texas Scramble Versenykiírás:  http://www.sonn... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1753

Pályi István Emlékverseny

A St.Lőrinc Golf Club újra a remekül játszható tótvázsonyi pályára invitálja a golfozni vágyókat október 5-re. A Balaton-felvidéken található Vadrózsa Golf Club nem csak nyáron, hanem ősszel is nagyon... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2450

Szeged után Thaiföld

Év eleji hír volt, hogy Lehoczky Gábor visszább vonul a golfélettől és Szegedre költözök munkája miatt. Nagyot fordult a világ kevesebb mint egy év alatt, jelenleg ott tartunk, hogy Lehoczky vasárnap ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1610

Bűnös gondolatok

Az ember sajnos úgy működik, hogy akármennyire is szeretne egy gondolatot elhessegetni a fókuszpontjából, ha túlságosan meg akar szabadulni egy gondolattól, akkor az a bizonyos cél megragad, és nin... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2045

Hol vannak már a mínuszok?

A Magyar Bajnokság második napjára már rendeződött a férfiak mezőnye, megszűntek a többszörös holtversenyek. Sokan javítottak, de sokan rontottak is. Nem lehetett nem észrevenni Jakobi Andris, a tegna... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2106

+1 volt a nyerő az első napon

Izgalmasan kezdődött tegnap az idei Magyar Bajnokság. Azért jó, hogy végül ilyen időpontra került a verseny, mert egy egész szezon állt mindenkinek a rendelkezésére, hogy egyéb megmérettetéseken megta... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1620

Megadták a tiszteletet

Tiger Woods karrierje során már 11. alkalommal lett az Év Játékosa, amely címet idén is teljesen jogosan ítéltek neki oda, hiszen az 5 győzelmét egyrészt senki nem tudta megközelíteni, másrészt ped... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1584

Pannonia Open Club Championship

 Tee off / Startidő:  Tee off / Startidő: from 10:00 a.m. / 10:00 órától strict HCP order / szigorú H... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1914

Tűzön, vízen át

 Ahogy már korábban is írtuk, holnap kezdődik a Magyar Amatőr Golfbajnokság Tatán, az Old Lake Golf and Country Clubban. Simmes Alexander az idei szezonban keveset volt itthon, és összességében kevese... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2017

Papírforma várható?

 A mai napon már kezdetét is vette az idei Magyar Bajnokság első napja. A versennyel kapcsolatban az utolsók között egy edzőt, Szigeti Csabát kérdeztük meg az esélyekről. Szigetinek egyébként több tan... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1861

Ha valaki Kisorosziban tervezett játszani…

Mint az mindenki előtt régóta ismeretes, a Magyar Bajnokság Tatán kerül megrendezésre. Kisoroszi most egy rendkívüli lehetőséggel kedveskedik azoknak, akik úgy tervezték, hogy szeptember utolsó hétvég... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1640

Pharmax Invitational

 A verseny  ideje:  2013. szeptember 30. hétfő 10 óra A verseny  ideje:  2013. szeptember 30. hétfő 10 óra  A verseny helyszíne: Old Lake Golf Club - Tata Résztvevők:  A versenysorozaton 12,1 h... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1691

Golfutazasok.hu Társasági Golfverseny

  2013. október 3-án, csütörtökön rendezzük meg a társasági versenysorozat utolsó állomását, melyre sok szeretettel várjuk Önt és partnerét, barátait, üzletfeleit. 2013. október 3-án, csütörtökön rend... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1840

Az erős kezű kapitány

Tom Watson nemrégiben tett nyilatkozatából is kitűnik, hogy nagy változásokat szeretne elérni a jövőre nézve, mégpedig a Ryder Cup tekintetében. Az amerikai csapat kapitánya csökkentette a szabadká... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1863

Futballsérülés miatt nem játszik

 Alig, hogy elkezdtünk a közelgő Magyar Bajnokságról cikkezni, egyből rossz hírt kaptunk. Az év egyik legnagyobb eseményét Rózsa Dávid, válogatott játékos sérülés miatt kihagyni kényszerül.Alig, hogy ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1984

Aki előttem indul, esélyes

 Horváth Ádám egyértelmű esélyese a holnap kezdődő Magyar Bajnokságnak. Fiatal játékosunk nemrég épült fel hátsérüléséből, és a múlt heti Boys’ Trophy-n már a magyar válogatott legjobb játékosa volt.H... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1527

Mindent a győzelemért!

Billy Horschel az a fajta játékos, aki nyerni akar, minden körülmények között. Nem érdekes, hogy golfról, kártyáról, vagy egy szimpla társasjátékról van szó, ő versenyző típus és kész. Sportemberké... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1749

Imperial-Rózsakert Kupa

  Időpont: 2013. október 05., szombat  Időpont: 2013. október 05., szombat  Helyszín: Balatongyörök, Golfclub Imperial Balaton Versenyfeltételek: A verseny az R&A valamint a  Golfclub Imperial Bal... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1455

Vincci Tenerife Golf Hotel

 Főbb adatok:Főbb adatok: 640 euro 4* hotel Utazás repülővel 7 éj 4 green fee Spanyolország 2013-10-01 - 2014-04-30 Csomag tartalma: 7 éjszaka kétágyas szobában reggelivel - garantált upgrade... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2146

Álmok, vágyak, jegyzet

 A vasárnapi Bükön rendezett ranglista versenyen Nagy Gergővel és Závaczki Bálinttal játszottam egy flight-ban, ami egy fantasztikus hangulatú versenyt eredményezett. Jó volt látni Nagy Gergőt ismét j... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2339

Golfkupa a fenntartható jövőért

A Mérték Group Zrt. és a Pannonia Golf & Country Club szeretettel meghívja ÖntA Mérték Group Zrt. és a Pannonia Golf & Country Club szeretettel meghívja Önt a GOLFKUPA A FENNTARTHATÓ JÖVŐÉRT GOLFVE... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1669

Ezt látni kell!

Ugyan a 2013-as esztendőnek még közel sincsen vége, ideje elkezdenünk nosztalgiázni, hogy még időben befejezzük a számvetést. A golfdigest.com lelkes készítői összegyűjtöttek néhány emlékezetes pil... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1639

Az év golfozói

Csütörtökön zárul le azon szavazás, amelynek részeként idén is megválasztják az Év PGA Tour Játékosát, valamint az Év Újoncát. Tiger Woods az előbbi kategóriában számít nagyon is esélyesnek, Jordan... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2120

Tar újra reflektorfényben

 Sajnálatos híreket kaptunk a szombaton rendezett rangos tatai versenyről. Normálisan nem szoktunk kizárásokkal foglalkozni, illetve mindig csak annyira, hogy megemlítjük őket, a mostani eset azonban ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1885

Szeptember végén

 Alig néhányat kell még aludni és kezdődik a Magyar Bajnokság. Kalandos út végén végül Tata rendezi a rangos versenyt, így Bábos Rékát, az Old Lake Golf Club ügyvezetőjét kérdeztük az előkészületekről... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 137

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés