HG archívum

Augusztus 2013

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 136 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1651

Mickelson varázsolt

Phil Mickelson nagy eséllyel pályázhat az Év Játékosa címre, amennyiben így folytatja. Az idei British Open bajnok remekül indított a FedExCup rájátszásának második állomásának nyitónapján, bár a t... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1688

Nyomás nélkül

A hazai közönség előtt játszó Liam Bond vette át a vezetést az idei Wales Open második játéknapján, amelyen egyébként inkább rontottak a golfozók az előző napi teljesítményükhöz képest. A greenek k... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2055

A szolgálatokért fizetség is jár

 Kedves Golfozók és Golfozni Vágyók!Kedves Golfozók és Golfozni Vágyók! Már golfozol, de szeretnél még több tapasztalatot szerezni? Vagy még nem golfozol, de szeretnéd testközelből megtapasztalni? I... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1683

Ezt kár lenne kihagyni!

 Még lehet jelentkezni a holnapi Balatoni Borok Versenyére! Az tavalyi év egyik legnagyobb érdeklődését hozó versenye még mindig nyitva áll bárki előtt, a Royal Balaton még várja a jelentkezéseket.Még... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2719

Lesz-e élet a válogatott után?

 Mint azt már egy tegnapi cikkünkben megírtuk, a múlt heti Nyílt Bajnokságot körülvevő hajtás közepette mi megpróbáltunk nem csak a főszereplőkkel foglalkozni, hanem megszólaltatni néhány golfozó gyer... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1774

Hole in one!

Keegan Bradley egy jótékonysági akció keretében ragadott ütőt, és maga sem gondolta volna, hogy élete ütését hajtja majd végre. Az amerikai játékos ugyanis elsüllyesztett egy hole in one-t, majd az... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1557

Végre a nyugalom szigetén

Espen Kofstad számára az elmúlt időszakban voltak rázósabb hetek, de mára már ismét a régi önmagát tudja nyújtani a pályán. A tavalyi Challenge Tour bajnok fantasztikusan nyitott a Wales Openen.Esp... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2147

Ismét a szezon fénypontja következik!

 Szombaton ismét jön a Balatoni Borok Versenye! Bizony máris elrepült egy év a legutóbbi kiírás óta, aminek emlékei még élénken élnek minden akkori résztvevő emlékezetében. Az évek során a Balatonudva... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2061

Mozgalmas az ősz St.Lőrincen

 A nyári kánikulának vége, a lassan beköszöntő hűvösebb idő tökéletes alapot ad a golfozáshoz. A naptártól függetlenül az indián nyár remélhetőleg sokáig kitart, így mindenkinek lesz lehetősége kihasz... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1725

Minden eddiginél nagyobb részvétel

  Minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezi a 2013. szeptember 3-7. között Máriavölgyben, a Pannonia Golf & Country Clubban megrendezésre kerülő European Senior Mens Team Championship-et. Külön érdeke... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2381

Vak tyúk is talál szemet

  Érdekes megfigyelést tettünk múlt héten és a hétvégén, miközben junior játékosaink felkészülését és szereplését figyeltük a Magyar Amatőr Nyílt Bajnokságon. Az senki előtt nem titok, hogy a magyar g... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1591

Jöhetnek az újoncok

Ettől a héttől kezdve lehet lélekben is készülni a jövő évi Ryder Cupra, és már a kapitány is árgus szemekkel figyeli majd a potenciális jelölteket. A pontgyűjtés első állomása Walesben lesz, mégpe... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1515

A csapatba akarok kerülni

Ezen a héten a European Tour játékosai Walesbe látogatnak majd, ahol is sokakban élénken élhetnek még a 2010-es Ryder Cup szép emlékei. Közéjük tartozik Ross Fisher is, aki minden erejével azon les... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2134

A gyerekek nem kapnak elég segítséget

 A múlt heti Nyílt Magyar Bajnokság remek lehetőség volt arra, hogy amíg junior játékosaink játszottak a versenyen, addig a klubházban kedélyesen elbeszélgessünk szüleikkel. Az egyik ilyen szülő volt ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1531

Golfvásár a kismamák példája nyomán

 Régóta hiányzó rendezvényt tart meg szeptember 1-én, vasárnap a tatai Old Lake Golf Club. A tatai főkolompos Rózsavölgyi János ötlete nyomán végre életre hívták az első golfvásárt.Régóta hiányzó rend... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2626

Kötél két lábon áll

  Kötél Balázs megkerülhetetlen személyiség a magyar golfban. Balatonudvariban többek közt ő tolja a junior golf szekerét és sokszor véleményt is alkot a hazai golfsport, azon belül is a fiatalabb kor... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1664

Aki sétálni is elfelejtett

Lydia Ko már a tavalyi évben beírta magát a történelemkönyvekbe, hiszen minden idők legfiatalabb játékosaként nyert profi versenyt. Idén megvédte a címét, ami újabb elismerést jelent. Pénzt ugyan n... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1631

Könnyed címvédés

Ugyan a férfiak mezőnyében is találni elképesztően tehetséges játékosokat, néha azért a hölgyek versenyeire is érdemes fél szemmel odapillantanunk. Az amatőr Lydia Ko például vasárnap történelmi te... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1937

Jókor jött segítség

 Véget ért az idei Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság. A verseny még soha nem látott nemzetközi részvétellel zajlott, sajnos pont a magyarok nem tudták hozni legjobb formájukat, pedig előzetesen ezt vártuk... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2069

Nem lett volna meglepetés, mégis az lett

 A mögöttünk hagyott Magyar Nyílt Bajnokságon Rózsa Csilla győzelmén kívül nem termett sok babér a magyar játékosok számára. A férfiak mezőnyében Horváth Marcell lett a legjobb játékosunk, akiről már ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2081

Épségét kockáztatta a versenyen

 A hétvégén zárult Magyar Amatőr Nyílt Bajnoksággal kapcsolatban már leírtuk, hogy a magyarok számára bizony nem ez volt az utóbbi idők legsikeresebb versenye. Főleg emiatt is nagyon kíváncsiak lettün... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1752

Hiába futsz, utolér a fáradtság

 A hétvégén lezárult Magyar Nyílt Bajnokságon sajnos a magyaroknak nem ment a legjobban a játék. A lányoknál árnyalja a képet Rózsa Csilla győzelme, de a fiúktól egyértelműen jobb helyezéseket vártunk... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2006

Akárki, akármit huhog

  Szombaton véget ért a 35. Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság Balatonudvariban. A versenyen Rózsa Csilla zsinórban negyedik nemzetközi versenyen szerzett győzelmét ünnepelhette, miközben a szervezők elége... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1786

Ismét futószalagon jönnek a versenyek!

 Az alábbiakban a tatai Old Lake  Az alábbiakban a tatai Old Lake Golf & Country Club augusztus 25-én kiküldésre került hírlevelét tesszük közzé. Az Old Lake Golf Club őszi ranglista versenyét,- a Ge... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2071

Továbbra is a Oprah Winfrey új filmje áll a bevételi toplista élén

 A Lee Daniels rendezte The Butler (A komornyik) című amerikai filmdráma további vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát, miután bemutatásának második hétvégéjén 17 millió dollár (3,8 milliárd fori... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1708

Ismerkedés a golffal Kicsinek és Nagyoknak

  Ismerkedés a golfjátékkal professzionális oktatónk segítségével. Ismerkedés a golfjátékkal professzionális oktatónk segítségével. Az oktatás időtartama: 50 vagy 100 perc Felszerelés és 1 x 40 rang... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1594

HIGHLAND TÁRSASÁGI GOLFVERSENY VIII.

  2013. augusztus 29-én rendezzük meg a társasági versenysorozat nyolcadik állomását, melyre sok szeretettel várjuk Önt és partnerét. 2013. augusztus 29-én rendezzük meg a társasági versenysorozat nyo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1819

„A pálya ellen küzdök”

  Csütörtökön elrajtolt Balatonudvariban a Magyar Nyílt Bajnokság, ahol még soha ilyen erős mezőny nem jött össze, mint az idén. 112 indulóból a játékosok 60-65%-a öt hendikepp alatti játékos, de nem ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1611

Horgászok tempója

Carl Pettersson nem tartozik a túlságosan kigyúrt vagy egy szál legények táborába, ám ez a faktor semennyire sem akadályozza abban, hogy az egyik legjobb tempójú swingeket hajtsa végre a versenyeke... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1526

Megindul a pontvadászat

Tommy Fleetwood jelenleg a fellegekben jár, ugyanis vasárnap megszerezte karrierje első European Tour címét, amiért rendesen meg is dolgozott. A brit azonban pont lecsúszott a Ryder Cup pontvadásza... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 136

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés