HG archívum

Május 2013

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 159 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1649

Love game

Matteo Manasserót egyszerűen nem lehet leállítani. Minden idők legfiatalabb BMW PGA Championship bajnoka a második napot is behúzta a svédországi tornán, így a hétvégét is ő kezdheti majd meg az él... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2058

A Fesztiválzenekar ingyenes koncertje a Margitszigeten

  Rendkívüli ajándékot ad a budapestieknek és az ide látogatóknak a főváros június 19-én, a Szabadság Napján. A dátum arról nevezetes, hogy 1991-ben ezen a napon az utolsó szovjet katona is elhagyta M... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1810

Golf Nyár Tótvázsony

  A verseny rendezője: St. Lőrinc Golf Club A verseny rendezője: St. Lőrinc Golf Club Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, valamint a Vad... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1772

They want you!

   A Budapest Highland Golf Club megalapítja a "TEAM HIGHLAND"-et, amely a klub aktívan versenyezni és egyben fejlődni kívánó klubtagjait tömöríti. ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2540

Útban a golf fővárosa felé

  Információink szerint válogatott játékosunk, Rózsa Dávid apukájával, szintén golfozó öccsével és edzőjük, Damian MacPherson-nal a mai nap indultak el a skóciai St. Andrews felé. Információink szerin... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2312

Villásreggeli

  Mint ahogy erről korábban már írtunk, divatba jött a versenysorozatok életre hívása Magyarországon. A honi golf társadalomban legalábbis ennek a trendnek a feléledését jelzi, hogy idén több klub is ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1711

Erre nincs magyarázat

Tegnap elstartolt az idei Memorial Tournament, amelynek nyitónapján jó pár nagy név borzasztóan játszott. Köztük van Rory McIlroy is, akinek jelen állás szerint, ismét egy rövidített verzióban kell... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1598

Fáradt? Én?

Az ifjú titán nem a pihenést választotta a múlt heti kimerítő torna után, hanem a golfot. Matteo Manassero minden idők legfiatalabb BMW PGA Championship győztese, és úgy tűnik, a friss bajnokból ne... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1670

A-HÍD Invitational

  Ezúton szeretettel meghívunk a II. GolfAMATour Amatőr Versenysorozat  első állomására, az A-HÍD Invitationalra, amelyre 2013. június 03-án, hétfőn, Máriavölgyben a Pannónia Golf Clubban kerül megren... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1997

Balatoni nyár

 Az alábbiakban a Szent Lőrinc Golf Club 2013. május 29-én kiküldött hírlevelét tesszük közzé.Az alábbiakban a Szent Lőrinc Golf Club 2013. május 29-én kiküldött hírlevelét tesszük közzé. Golf Nyár T... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2111

Mi van ezzel a 13-mas számmal?

  Tegnap véget ért az Ausztriában Hahn Roland részvételével zajló Adamstal Open. Mint arról már tegnap beszámoltunk, a magyar játékosnak két nap után +3-mal a 16. helyen sikerült bejutnia a cut-ba. A ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1653

Akárhová lép, nyer

Csütörtökön startol az idei Memorial Tournament, amelynek címvédője Tiger Woods. A világelső ebben a szezonban már négy alkalommal nyert, és arra készül, hogy győzelmeinek számát ezen a héten továb... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1663

Megyek tovább

Matteo Manassero nem az a henyélős, megelégedős típus, és igaza van. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, és ezzel a fiatal olasz is tisztában van. Miért ne érhetne fel a csúcsra ezen a héten is? A... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2143

Határ a CSILLAgos ég

  Az MGSZ tájékoztatása szerint Rózsa Csilla is tagja lesz annak az európai kontinens válogatottnak, amely június 28. és 29. között a Junior Vagliano Trophy keretén belül a közös brit-ír csapat ellen ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1882

Mindenki számára elérhető eagle

  Az idő csak úgy szalad. Ezt sokszor, sok helyen, sokan szokták mondani és érdekes, hogy most is teljesen ideillik. Mindennapi életünket kavarta fel például a hír, hogy bizony tavaly június 2. óta má... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1798

Hahn Roland cut-ba jutott

 Hahn Roland cut-ba jutott az Adamstal Open-en. Az első napi 74-es eredménye után a második napon már 69-et játszott, amivel bebiztosította harmadik napi játékát. Roland most összesítésben +3-mal áll,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1898

Újítás Magyarországon

 Mostantól fogva az európai elvárásoknak megfelelően Magyarországon is felváltja a CSA rendszert a CBA korrekciós rendszer. Mostantól fogva az európai elvárásoknak megfelelően Magyarországon is felvál... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2187

Világszintű prezentáció

  Nem voltunk benne biztosak, hogy egy hagyományos versennyel kapcsolatban érhet még minket meglepetés. Bábos Réka, az Old Lake Golf ügyvezetője azonban felhívta a figyelmünket, hogy az idei Audi Quat... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1667

Új verseny török földön

A European Tour sorozatában ebben az évben egy új helyszínnel bővült a kínálat, miután a Turkish Airlines bejelentette, hogy az őszi szezonban egy 7 millió dolláros összdíjazású versenynek ad majd ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1579

A svédek készen állnak

A svéd játékosok, ha csavarra nem is, de győzelemre biztosan kaphatóak lesznek ezen a héten. A European Tour golfozói ezen a héten ugyanis északra utaznak majd, hogy a Nordea Mastersen vegyenek rés... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2194

Jubileumi évhez méltó felhozatal az idei VeszprémFesten

 A budapesti BMC-ben mutatták be az idei VeszprémFest programját és fellépőit. Diana Krall, Marcus Miller, Craig David, Nigel Kennedy, Paco de Lucía valamint a korábbi években is sikeres rendezvények ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1627

Blaguss Challenge Cup III.

 Kedves Golfozók,Kedves Golfozók,  szeretnénk benneteket emlékeztetni, hogy június 15-én kerül megrendezésre a Blaguss Challenge Cup harmadik fordulója. Kezdés – 2 x 9 szakasz: 9:00 óra Kezdés – 1 ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1933

Bizonytalan versenynaptár

Nem könnyű most Sárközinek lenni. Richárd Ausztriában indulása egyelőre nem biztos, míg felesége, Henrietta biztosan kihagyni kényszerül a hétvégi Audi Quattro Kupát, amiről év elején még kiemelt célp... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2112

Félkezes dobogó

  Szombaton, Balatonudvariban Zsadányi Ildikó mondhatta magát a legszerencsésebbnek. Az International Managers Cup 58 fős mezőnyéből bár nem játékával emelkedett ki, a sorsolás útján kiosztásra került... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1724

Abszolút bizalom

Boo Weekley hatalmas győzelmet aratott vasárnap, és ezt túlzás nélkül állíthatjuk. Az amerikai játékos öt év után tudott újra győzni a PGA Tour keretén belül, de megérte várni. A golfozó nagyszerűe... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1465

Egy bajnok swingje

Matteo Manassero nem véletlenül tudott az idei BMW PGA Championship döntőjében is magabiztosan helyt állni. A fiatal olasz mozdulatai egy tavalyi edzői változtatás nyomán jutottak el a győztes szin... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
4109

Ahová lép, golf terem

  Annak ellenére, hogy korábban úgy írtunk Lehoczky Gáborról, mint aki idén visszavonul egy kis időre a golfélettől, most mégis golfhírekkel állított be szerkesztőségünkbe. Hiába érkezett üzleti célla... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1621

A legboldogabb ember

Matteo Manassero győzelme rengeteg pozitív üzenetet hordoz magában. A fiatal olasz ráadásul nem sima játszmában, hanem rájátszásban tudta megkaparintani az első helyet, amivel minden idők legifjabb... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1615

Fantastico Matteo

Matteo Manassero minden idők legfiatalabb BMW PGA Championship győztesévé avanzsált vasárnap, miután a playoffban sikeresen vette az akadályokat, és nem riadt vissza Simon Khan alakjától sem.Matteo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1898

Hányszor hallom, mondják, ó édes otthon!

Június 4. és 6. között Tatán rendezik a XXIV. Senior Magyar és Nyílt Golfbajnokságot. A felvezetést nem lehet elég korán kezdeni, így már a héten leültünk beszélgetni a Fehér Tiborral, a Magyar Senior... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 159

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés