HG archívum

Április 2013

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 147 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
2536

Ízműves Férfinap 5. forduló

 Eredmények:Eredmények: “A” – kategória (1-18 szakasz): 1.        Rózsavölgyi János (nettó 69) Kupa + 11.200,-Ft értékű OLGC voucher) 2.        Reska János (nettó 72) Ezüstérem + 10.000,-Ft értékű ... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1868

Színházak Éjszakája

 Ismét megrendezésre kerül a színházak éjszakája, melyen ezúttal 100 produkcióból válogathatnak a nézők. A már szokásossá vált rendezvény célja a kultúra ezen irányának megkedveltetése.Ismét megrendez... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1691

Előny a piros ruha

  Május elseje tiszteletére a St.Lőrinc Golf Club újra megrendezi szokásos évi Munka versenyét! Szerdán egy golfos felvonulásra várnak minden játékra vágyó golfozót gyermektől a szeniorig. A texas scr... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2805

A sorsolás a győztest hozta ki győztesnek

 A harmadik nagy pályás verseny, amit az elmúlt hétvégén rendeztek és még nem adtunk róla részletes jelentést, a Kisorosziban tartott UNIQA Kupa Ranglista Verseny volt. A hétfői gyors beszámolónkban m... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
4159

Dobpergés

 A magyar golfozók a hétvégén már erről suttogtak a pályán két ütés közben. Széles Gábor nagyvállalkozó felépíti az évekkel ezelőtt már elkezdett golfpályát Zalacsányban.A magyar golfozók a hétvégén m... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1570

Edzett swing

Rickie Fowler nemrégiben nagyon is őszintén mesélt arról, hogy milyen károkat okozhat egy golfozónál, ha hozzászoktatja testét egy bizonyos rossz mozdulathoz. A helyes edzéstervnek köszönhetően azo... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1720

Lépni kell!

Greg Norman egyenesen szégyenteljesnek tartja a játékosokon végzett vizsgálatokat, amelyek azt hivatottak kideríteni, hogy a golfozó használt-e valamilyen tiltott szert? A golflegenda azonnali vált... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1821

Nemzetközileg

 Gyorsjelentés a hétvégi Novotel Kupáról. A hátunk mögött hagyott hétvége kétségkívül legnagyobb rendezvénye a tatai Old Lake Golf Club versenye volt, ahol a szponzor értékes szállodai vouchereket ado... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2467

A Tóth család vitt mindent

Szezont és tavaszt nyitott vasárnap a Greenfield Golf Club, ahol a versenyzők közé sikerült becsempésznünk kémünket, aki előtt semmi sem maradt rejtve. Jelentését az alábbi sorokban, cenzúrázatlanul o... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2595

In medias res

Igen, most már egészen biztosan benne vagyunk a közepében. A szezon elején sokfelé kellett figyelnünk és közben az országba meg belopódzott a jó idő. Múlt hét hétvégén még a fejünket kapkodtuk ide-oda... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1500

Nem hittem, hogy van esélyem

A hölgyek versenye is rendkívül izgalmasan alakult a hétvégén, amiről leginkább a világelső Inbee Park és a spanyol Carlota Ciganda gondoskodott. Utóbbinak minden esélye megvolt a győzelemre, de a ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1557

Most jött el az időm

Billy Horschelnek tegnap két játékmegszakítást is kezelnie kellett, ráadásul a második pont az utolsó szakasz második ütésénél volt. Az amerikai azonban koncentrált, és birdie puttja végül begurult... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1656

Május 1. Tatán

Játsszon az  Ízműves Férfinapon kedden és töltse nálunk  másnap a Munka Ünnepét , azaz az Old Lake ajánlata május 1-re-:Játsszon az  Ízműves Férfinapon kedden és töltse nálunk  másnap a Munka Ünnepét ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2737

A golf olyan, mint az élet

Scridon Laura 10 évvel ezelőtt került először a magyar golfélet közelébe. Mint tudjuk, Máriavölgyben kezdett, majd a Golftanyát testvérével, Scridon Erikával virágoztatta fel és hosszú éveken keres... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1740

Ha jön a gyerek, indulok!

Az idei Zurich Classic harmadik játéknapján jó néhány játékosnak meg kellett küzdenie a széllel, ám sokan ennek ellenére nagyon szép eredményeket értek el. Lucas Glover pedig addig marad, amíg fele... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1974

Highland Golfmajális

Május 1-én kibővített családi programmal várjuk a golfozókat, családtagjaikat, illetve a golf iránt érdeklődőket! Ha Ön golfozó, akkor biztos, hogy itt a helye! Ha még nem golfozik, itt a lehető... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1885

Ez lesz a huszonharmadik

Tatán, az Old Lake Golf Club ad otthont a 2013. június 4-6 között tartandó XXIV. Nemzetközi és Magyar Senior Bajnokságnak.Tatán, az Old Lake Golf Club ad otthont a 2013. június 4-6 között tartandó XXI... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1455

Minden jó, ha a vége rossz

Caroline Massonnak ez az első éve az LPGA keretén belül, és nagyon úgy tűnik, hogy a texasi különleges kirándulás nagyon is fekszik neki. A német hölgy a második napon is megszerezte a vezetést, bá... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2203

PGA of Hungary: az álomgyár

Csütörtökön adták át a PGA of Hungary diplomáját, melyet hat edző vehetett át. Köztük az Academy Golf resident professional-ja is, aki előtt ezzel az eredménnyel hatalmas távlatok nyíltak meg.Csütö... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1705

Átugrotta a lécet

Guan Tianlang számára nem okoz gondot a cutba jutás sem a Mastersen, sem pedig egyéb más PGA versenyen. A kínai fiatal második profi versenyén is készülhet a hétvégére, miután pénteken 69-et játszo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1887

Új pálya a Balaton mellett

A nagyon hosszúra nyúlt téli pihenő után a St.Lőrinc Golf Club sok újdonsággal várja a látogatókat. Idei első hírlevelünkben pár információt szeretnénk megosztani a klubbal kapcsolatban. A nagyon ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1647

Versenyek, versenyek mindenhol!

A verseny rendezője: Forest Hills Biohotel and GolfA verseny rendezője: Forest Hills Biohotel and Golf A verseny formája: 18 szakaszon egyeni Stableford A verseny helyszíne: Forest Hills Bioh... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1661

Tábor és majális

A Debreceni Golf Club nyári golf tábort szervez 9-15 éves gyerekek számára június 24-28. között.A Debreceni Golf Club nyári golf tábort szervez 9-15 éves gyerekek számára június 24-28. között. ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1722

Hétzáró

Teljessé vált a sorozat. A tegnap előtti máriavölgyi golf nap után tegnap menetrendszerűen jött a csütörtöki kisoroszi összejövetel. Sok újdonsággal nem tudunk szolgálni. A nap tegnap is gyönyörűen sü... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2081

Naplemente

Április 28-án kezdetét veszi a St.Lőrinc Golf Club már jól ismert versenysorozata a Sunset Golf Tour! A jó hangulatú versenyek mellett komoly nyeremények is várják a Lőrincre látogatókat. A Sunset... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1883

30 év után nincsenek új arcok

Most, hogy a golfszezon végre kezdetét vette, a játékosok elkezdtek egyre-másra játék- és versenylehetőségeket keresni. A hétvégék természetesen adottak az ilyen irányú törekvésekhez, de fontos meg... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2302

7 helyett 6 mesterlövész

Tegnap a TF kistanácstermében adták át a PGA of Hungary frissen végzett hallgatóinak a diplomát. Az évfolyam hét főből állt, de sajnos volt akinek nem sikerült abszolválnia a kurzust. A csapat teljesí... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1581

Tökéletes nyitány

Caroline Masson az év első major tornáján tudott idén cutba jutni, a többi versenyén elvérzett a félidőnél. Texasban bravúros kört futott csütörtökön, amivel azonnal át is vette a vezetést. A fiata... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1601

Stresszmentes kezdés

Ricky Barnes ebben a szezonban nem a jó játékával hívta fel magára a figyelmet. A játékosnak hétfőn megszületett a gyermeke, amely talán elég motivációt jelenthet számára, hogy megszerezze első győ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1918

Hole in One Máriavölgyben!

Most az időjárás már nem téma. Szerencsére az idő igyekszik bepótolni a lemaradást, így már napok óta egyfolytában süt a nap. Ideálisak voltak így tegnap a körülmények a Pannonia idei 2. golfnapjának ... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 147

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés