HG archívum

Március 2013

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 130 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
2245

Papíron innen már csak könnyebb!

Rózsa Csilla szépen vette a hétvége első akadályát. A Francia Nemzetközi Női Junior Bajnokságon a selejtezők után a második cut-ba került magyar lány tegnap délután kettőkor játszotta első meccsét ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2812

Casting a Kempinskiben

Újabb díjak kerültek átadásra. Mondanánk, hogy már nem tudjuk számon tartani ezt a sok díjat, amit manapság kiosztanak a magyar golfban, de annyi azért még nem volt belőle. Pláne egyszerű a részlet... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
15147

Dufnerből mém lett

Jason Dufner egy ártatlannak tűnő mozdulata – vagy inkább bambulása – olyannyira nagy hatással volt kollégáira, hogy azonnal mémet csináltak belőle. Az amerikai nem veszi sértésnek a dolgot, sőt!Ja... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1748

Pozitív gondolkodás

Érdekesen alakul a torna Texasban, ebből kifolyólag pedig biztosak lehetünk benne, hogy egy nagyszerű hétvége előtt állunk. Rory McIlroy és Phil Mickelson végül átugrotta a lécet, bár majdnem búcsú... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2863

Udvari tojásokat rejt

A Royal Balaton Golf & Yacht Club húsvéti hímestojás-kereső játékkal szeretne kedveskedni a golfozóknak a hosszú hétvége folyamán. Március 30. és április 1. között a Royal Balaton Golf pályáján a n... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2293

Innentől új torna kezdődik

A Franciaországban Rózsa Csilla részvételével zajló Francia Nemzetközi Amatőr Női Junior Bajnokság a legizgalmasabb szakaszába ért. A két stroke play formában lejátszott kvalifikációs nap után a leg... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1906

Mindennek vége, amiben eddig hittünk!

Az utóbbi napok folyamatos havazásának és a tartósan hideg időnek következtében a március 30-ra, húsvét szombatra tervezett tatai szezonnyitó versenyt, a Húsvét Kupát (Sonka Kupa) a klub egy héttel ké... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2196

Fel!

Rózsa Csilla tegnap 119 másik juniorjátékossal együtt indult el a Francia Nemzetközi Amatőr Női Junior Bajnokságon.Rózsa Csilla tegnap 119 másik juniorjátékossal együtt indult el a Francia Nemzetközi ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2426

Fonni a golf fonalát

Tóbiás Zsolt feltöltődött a téli szünet alatt. Rá se kellett kérdeznünk, ő maga közölte, hogy teljesen kipihente magát, úgyhogy készen áll a golfra.Tóbiás Zsolt feltöltődött a téli szünet alatt. Rá se... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1902

Rory szenvedett

Sok játékosnak nem indult jól az idei Shell Houston Open, és közéjük tartozik bizony Rory McIlroy is, aki nem kis hátrányból vághat neki a pénteki játéknapnak. A vezetést egyébként D. A. Points sze... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1671

A mama csodaputtere

D. A. Points nem bízta a véletlenre, és a garázs mélyéről előkereste azt a puttert, amellyel korábban nagy sikerei voltak már. Az utóbbi időben mutatott szerény teljesítmény okán a játékos használa... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2229

Csicsi a franciák földjén!

Ismét szurkolhatunk Rózsa Csilláért! Csicsi múlt héten éppen csak hazaért Tom Burnett akadémiájáról, ezen a héten már utazott tovább Franciaországba, ahol a Francia Nemzetközi Amatőr Női Junior Baj... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2140

Nincsen macska a zsákban

Böndicz Gergő különbözik is a többi edzőtől meg nem is. Míg ő az egyetlen, aki a magyar golf válogatott vezetőedzőjének mondhatja magát, a szövetségi munka cseppet sem másítja meg egy tréner tavaszi r... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1472

Molinari a herceggel játszott

Francesco Molinari ezen a héten a European Tour keretében Marokkóban ragad majd ütőt, a mezőnyben pedig ő az első helyen kiemelt golfozó. Az olasz szerdán magával herceggel is megmérkőzhetett.Franc... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1762

Egy legénytől tart mindenki

Hunter Mahan ezen a héten Texasban próbálja majd megvédeni a címét, ám a szerdai sajtótájékoztatón említést tett Tiger Woods-ról, illetve az ő világelsőségéről is. Véleménye szerint egyébként a pál... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
3218

Budavári Húsvéti Sokadalom

Budavári Húsvéti Sokadalom címmel idén első alkalommal az ország egyik legnagyobb húsvéti hagyományőrző, multikulturális családi rendezvényének ad otthont a Budai Vár.Budavári Húsvéti Sokadalom címmel... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1954

Végleg elment Cipő

Magyarország egyik legismertebb hangját ezentúl csak dalokban hallhatjuk. Cipő halálával milliókra telepedett gyász, de a róla megmaradt szép emlékek újra boldoggá teszik számukra az életet.Magyarorsz... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1966

Fehér pokol

A Forest Hillsnek idén már második alkalommal kell lemondani golfos rendezvényét, hiszen a tél nem tágít. Húsvét hétvégére ugyan már tavaszias hőmérséklet ígérkezik, de az idő változékony, csapadékos.... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2200

„Kertem nárcisokkal végig ültetéd”

Az elmúlt három év Young Masters-ei után idén sem maradunk nemzetközi junior verseny nélkül. Tatán április 19. és 21. között rendezik az Európai Olimpiai Reménységek Versenyét.Az elmúlt három év Yo... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2070

A cél a Masters

Az utolsó ugródeszkák egyikének felel meg a Trophée Hassan II elnevezésű torna, amelynek helyszíne Marokkó. Több játékos számára ez jelenti az utolsó reményt annak kapcsán, hogy kvalifikálják maguk... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1644

Tiger a ranglista élén

Tiger Woods rég élvezhette már a világ legjobb játékosának járó elismerést, ám 2010 után ismét visszakerült a ranglista élére. Ezen a héten azonban Rory McIlroy visszahódíthatja elvesztett pozíciój... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1957

Gundelben végződő versenynap

A Highland Golf Club idén is megrendezi hagyományos Match Play Bajnokságát klubtagjai számára. Az előselejtezőre április 13-án kerül sor. Ennek során 9 szakaszos stroke-hcp versenyen felállítanak e... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2246

Teltház, ha lesz ház

Ami bevált, azon ne változtass! Ez lehetne a tatai Húsvét Kupa jelmondata. Az Old Lake szezonnyitója évek óta piros betűvel szerepel minden valamirevaló magyar golfozó naptárjában.Ami bevált, azon ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1642

Tiger visszaült a trónra

Tiger Woods a végsőkig kitartott, és hétfői győzelmével mindent vitt. Az amerikai golfozó egyrészt megvédte a címét az Arnold Palmer Invitational elnevezésű tornán, másrészről pedig visszahódította... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1718

Csokinyuszi Kupa

Az elmúlt időszak még a megszokottnál is jobban az időjárás körül forog, aminek bolondos hangulata talán éppen az április elseje közeledtét idézi. Kisoroszi hírlevél:Az elmúlt időszak még a megszokott... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1824

Tiger és Arnold ököllel harcol

Tiger Woods és Arnold Palmer közösen védik meg trófeáikat, mégpedig a dühös ninják ellenében. Mindezt egy videójáték reklámjában teszik, amelyben megmentőként szerepel egyébként Lee Trevino.Tiger W... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1950

Az első fecske

Szombaton Kisorosziban megrendezték az idei hazai golfos szezon első versenyét, a Tavaszi Fáradtságűző SZEZONNYITÓ Kupát. A versenyen nagyjából 40 játékos indult. Ilyen időben már a részvétel is dic... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1541

A playoff döntött

Vasárnap, a hölgyeknél az a Beatriz Recari tudott győzni, aki legutóbb 2010-ben emelhetett kupát a magasba. A spanyol játékos először elhibázta a sima győzelemhez vezető ütést, majd a rájátszásban ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1716

Hétfőig még várni kell

Az idei szezonban már nem először fordul elő, hogy a döntő mozzanatok vasárnapról áttevődnek hétfőre vagy keddre. Az idei Arnold Palmer Invitational elnevezésű tornán Tiger Woods továbbra is vezet,... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1642

Chervó Golf Hotel Spa & Resort

Főbb adatok:Főbb adatok: 475 euro-tól 5* hotel Utazás egyénileg 3 éj 2 green fee Olaszország 2013-04-01 - 2013-10-31 Csomag Tartalma: 3 éjszaka reggelivel a ChervóGolf Hotel Spa & Resor... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 130

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés