HG archívum

Február 2013

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 111 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
26960

Magyar lány egy külföldi akadémia honlapján

Kiss Polett Karolina nemrég hosszabb időt töltött edzéssel Spanyolországban, ahova édesapja, Kiss Ferenc kísérte el.Kiss Polett Karolina nemrég hosszabb időt töltött edzéssel Spanyolországban, ahova ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2339

Az edző nem sózza el…

Spanyolország az egyik legkedveltebb úti cél hazánk golfozói számára. Ezt a tényt alátámasztja, hogy most például egyszerre két kiváló magyar edző is – Szigeti Csaba és Brúder Balázs - ugyanabban az i... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2502

Gyarapodunk, fiatal barátaim!

Tavaly év végén Szumega Péter, a Golftanya igazgatója az előrelátható téli újítások közül a pályavilágítás kiépítését és az új putting green beérését emelte ki. Most kiderült, többről van itt szó.T... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1665

A dél-afrikai játékosok verik a spanyolokat

A spanyolok kiválósága már nagyon várja, hogy ezen a héten az Ernie Els által tervezett pályán ütőt ragadjon. A Tshwane Open ismét egy remek lehetőséget jelent arra, hogy az ország kiválóságai megm... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1270

A hölgyek a vízen jártak

Ezen a héten az LPGA játékosai Szingapúrba látogatnak majd, hiszen esedékes a 2013-as a HSBC Women?s Champions. A címvédő nagyon elszánt, de lesz gondja bőven, hiszen a világranglista legjobbjai mi... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1784

Új vitorláskikötő épül Balatongyörökön

Összesen 462 millió forintos beruházással, 50 százalékos európai uniós támogatással 77 vitorlás befogadására alkalmas kikötő épül Balatongyörökön. A projekt támogatási szerződését pénteken írták alá a... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2087

Ha csak nézi, már fejlődik

Szigeti Csaba folyamatos edzőtábort tart Spanyolországban, Marbellán. Játékosai egy-két hetes turnusokban váltják egymást az edzőnél. Vu Fanny, válogatott játékos múlt héten volt kint Szigetinél. E... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1330

Zombik és éneklés

A tavalyi évben karrierje egyik legfényesebb győzelmét aratta a 23 éves játékos, aki imád puttolni. Pornanong Phatlum nem tud lekattanni az iPhone-járól, de ha tenisz megy a tévében, akkor kivételt... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1439

Emlékezetes pillanatok

Nem mondhatjuk, hogy nem volt izgalom az idei Accenture Match Play Championshipen, hiszen mindegyik napra jutott valami. Semmiből jött havazás, kihullott a két világelső, maratoni összecsapások, és... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1653

Két kiemelt projekt

Megtartotta a 2013. év első ülését a Magyar Golf Szövetség (MGSZ) elnöksége. A napirendi pontok között számos fontos téma szerepelt.Megtartotta a 2013. év első ülését a Magyar Golf Szövetség (MGSZ) el... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2625

Még több sztárfellépő és különlegesség

A sztárvendégeken egész biztosan nem múlik majd a tavasz mihamarabbi beköszöntése: a Budapesti Tavaszi Fesztivál eddig is illusztris fellépői névsora ugyanis újabb nagy nevekkel bővült!A sztárvendégek... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1468

Kuchar győzött a döntőben

Az idegek harcában végül Matt Kuchar volt az, aki nem hibázott a vasárnapi WGC-Accenture Match Play döntőjében, és okosan használta ki ellenfele, Hunter Mahan megingását. A játékos ezzel begyűjtött... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1554

Dupla bogey-s kényszerleszállás

Nem mindennapi végjátéknak lehettünk tanúi vasárnap Thaiföldön, ahol a hölgyek mérték össze az erejüket, és alig hittünk a szemünknek, amit az utolsó szakasznál tapasztaltunk. Háromütéses előnyről ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1614

Robbanás előtt!

Még egy edző, aki a rajtvonal előtt toporog. Tényleg csak hetek kérdése, hogy elkezdődjön a szezon, de sokan még külföldi útjukat élvezik, sőt valaki még csak most tervezgeti, hogy hova menjen ki t... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2094

Csabát kirabolták

Szigeti Csaba már két hete koordinálja edzőtáborát Marbellán, és van miről mesélni. Ezúttal nem az edzőt kérdeztük.Szigeti Csaba már két hete koordinálja edzőtáborát Marbellán, és van miről mesélni. E... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1350

Praia del Rey Golf & Beach Resort

Főbb adatok:Főbb adatok: 630 euro-tól 5* hotel Utazás repülővel 7 éj 7 green fee Portugália 2012-11-01 - 2013-10-31 I. Csomag tartalma:   • 7 éjszaka kétágyas szobában reggelivel a Mario... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1549

Final Four

Az idei WGC-Accenture Match Play sorozatában kialakult a legjobb négy mezőnye, amely talán nem kifejezetten a legjobbak versenyeként aposztrofálható, de valamiért mégiscsak ezek a játékosok jutotta... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1330

Újonc vezet Thaiföldön

Háromütéses vezetésre tett szert szombaton a mindösszesen 17 éves Ariya Jutanugarn, aki szülőföldjén arathat sikert, amennyiben bírni fogja majd a nyomást. Nem lehet nyugodt, hiszen szorosan a nyom... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1561

Újabb nagy nevek búcsúztak

Azok után, hogy Tiger Woods és Rory McIlroy talán idő előtti távozásra kényszerült csütörtökön, egy nappal később további nagy nevek búcsúztak az idei WGC-Accenture Match Play versenyétől. Izgalmas... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1241

Obama puttol tovább

Barack Obama bizony sűrűn ragad ütőt, ám eme sportolási kedvtelése végül nem ütött vissza rá a tavalyi választások alkalmával, pedig a republikánusok nagyon rá voltak feszülve a témára. Az újravála... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1799

Party in the USA

Nyolcvanhatodik alkalommal került megrendezésre az idei év februárjában az Amerikai Klubigazgatók Szövetségének szervezésében a Klubigazgatók Világkonferenciája. Ezúttal San Diego adott otthont az ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1910

Nyíltnap-háború

Változások: lehet őket szeretni vagy utálni, minden szezon elején szembesülnünk kell néhánnyal. Nézzük, mi változik idén a fővárosi Highland Golf Club háza táján!Változások: lehet őket szeretni vag... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1324

Maratoni győzelem

Ugyan Sergio Garcia sikerrel vette az első napot, nem volt könnyű dolga, hiszen a szünetet követően ellenfele felzárkózott, így csütörtökön plusz szakaszon dőlt el a továbbjutás. Menetelhet tovább ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1409

Nem lesz Rory-Tiger döntő

Érdekesen alakult a WGC-Accenture Match Play Championship csúsztatott első napja, amelynek folyamán jó pár nagy név búcsúzott a versenytől. Közéjük tartozik a világelső Rory McIlroy, Tiger Woods, L... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1435

Zomko Challenge

INDOOR GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE VERSENYSOROZAT 2013 INDOOR GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE VERSENYSOROZAT 2013 Zomko Challenge  2013. február 27. szerda Sárkány Center VERSENYKIÍR... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1653

Tetten érték a fejlődést

Egy újabb válogatott játékos érkezett haza Spanyolországból a Jason Floyd Academy-től. Mint már előtte páran, Csányi Olivér is egy hetet töltött kint az akadémia marbellai edzőkomplexumánál.Egy úja... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1947

Klub, amely kitörni készül a sötétből

A klubok már a szezonra készülődnek. Mindenki megfogalmazta magában céljait, mindenki nagy várakozásokkal néz szembe a 2013-mas évaddal, de van egy hazai golf klub, amelyiknek különösen jelentőségt... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1367

Behavazott Match Play

Nem volt szerencséjük szerdán a golfozóknak, mivel a torna megkezdése után néhány órával a semmiből elkezdett esni a hó, ami teljesen beterítette a pálya markáns részét. A torna csütörtökön folytat... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1458

Michael Jordan swingje

Michael Jordan neve természetesen összeforrt a kosárlabdával, ám az amerikai sportoló már évek óta lelkes híve a golfnak, nem véletlenül. A Chicago Bulls egykori játékosának kezében nagyon is jól á... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1639

Ütős megemlékezés

Pár hete történt, hogy Simon Pál, golfos társunk tragikus körülmények között eltávozott közülünk. Már akkor megfogalmazódott a gondolat, Pál ismerősei emlékversenyt rendeznének tiszteletére.Pár het... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 111

Versenynaptár

Keresés