HG archívum

Január 2013

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 100 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
2118

Agancsból nyert erő

Vijay Singh állítja, hogy nem tudta, hogy rosszat tesz, neve összeforrt a szarvasagancs spray-vel. A természetes szernek beállított anyag növekedési hormont tartalmaz, ám néhány orvos szerint a hat... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2277

Valahol az ötödik körül

Utolsó tunéziai beszámolónk következik. A héten már írtunk Pólus Szvetlana és Jakobi Andris élményeiről, most Rózsavölgyi Jánoson a sor. Ő is ott volt.Utolsó tunéziai beszámolónk következik. A héte... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1866

A kaktusz virága

A tavalyi évben a Waste Management Phoenix Openen az amerikai golfozót egy kaktusz sem tudta kizökkenti a jó formájából. Kyle Stanley 2012-ben bajnokként tért haza, bár nem volt könnyű dolga. A hel... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1892

Szemmel veri a pályát

Nem kifigurázni szeretnénk a játékost, mindinkább örülni az egészségügyi sikerének, vagyis, hogy novemberben jól sikerült a szemműtéte, és azóta valóban jobban látja a pályát. Vajon ezen a héten me... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2559

Andris kiselejteződött Tunéziában

Tunézia, golf, jó társaság és szórakozás. Ez jellemezte a nemrégiben tett külföldi utazást Jakobi András számára. A magyarok útjáról már több ízben beszámoltunk, legutóbb például Pólus Szvetlana mesél... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1613

Westwood felkészült a dubajozásra

Lee Westwood nem zárta rosszul a 2012-es szezont, ám az ideiben még jobban szeretne majd szerepelni. A debütálás eddig még váratott magára, ám ezen a héten megtörik a jég. A világranglista jelenleg... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1664

Tiger vezeti a listát

Tiger Woods legutóbbi sikere nem kis visszhangot váltott ki, és nagy valószínűséggel a játékos számára is egyfajta extra motivációt jelent ez a győzelem. A szokásos heti listán mindenesetre már átv... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1792

Kicsit csúnya lett a vége

A korábbi világelső mondhatni kicentizte a végét, de azért nem volt itt nagy gond. Tiger Woods hétfőn hatütéses vezetéssel térhetett vissza a kényszerszünetről, és a kisebb kilengésektől eltekintve... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1871

Új golfverseny a nőknél

Nemrégiben jelentette be az LPGA vezetősége, hogy egy teljesen új, kétévente megrendezendő versenyt iktatnak be a naptárba. Az International Crown elnevezésű tornán nyolc ország 32 golfozója küzd m... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1693

Tigernek áll a zászló

Az idei Farmers Insurance Open sem tudott véget érni az előzetes tervekben megfogalmazott elképzelések szerint. Vasárnap a sűrű köd, valamint a sötétedés akadályozta meg, hogy tovább játszanak a já... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2309

Tunéziai élmények

A nagy csapat múlt héten hazatért Tunéziából. Az évek során már megszokhattuk, hogy a hazai golfozók egy igen jelentős része minden év elején elmegy külföldre, hogy kinti pályákon mérhessék össze t... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2275

Idény előtti Birdland verseny

Birdland-Budaörsi Indoor Golfcentrum VersenykiírásBirdland-Budaörsi Indoor Golfcentrum Versenykiírás 2013. február 2. szombat   A verseny rendezője: Birdland Golf & Country Club és a Budaörsi ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1731

A dánoknak esélyük sem volt

Telt ház fogadta a 2013-as férfi kézilabda világbajnokság döntőseit, ám a tömeg túlnyomó része természetesen a hazai pályán játszó spanyol csapatért szorított. Sok biztatásra nem volt szüksége a kl... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1651

Volvo Matchplay Championship

Főbb adatok:Főbb adatok: 480 euro-tól 5* hotel Utazás repülővel 5 éj 1 green fee Bulgária 2013-05-12 - 2013-05-22 Program: 2013. május 13-15. - gyakorló napok és Pro-Am 2013. május 16-... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2232

Mint egy all-star gála...

Ezúton szeretettel meghívunk az Indoor Golf Sztár Skills Challenge-re, amely 2013. január 30-án, szerdán, Budapesten a Sárkány Center Indoor Golf Clubban kerül megrendezésre, 10 – 18 óra között.Ezúton... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1761

Egy eagle kellett a győzelemhez

Ha nincs az az eagle… Szóval, ha nincs, akkor Chris Wood nem tarthatta volna a kezében a trófeát, és nem szerezhette volna meg karrierje első European Tour győzelmét. Nagy nap volt a szombati, a br... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1625

Fehérorosz küzdőszellem

Az idei Australian Open női egyesének döntője mindenképpen a szívósságról, a talpon maradásról, és az emberfeletti küzdésről szólt. Victoria Azarenka a sírból hozta vissza a mérkőzést, és látványos... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1859

Másfél éves az új Tiger Woods

A Tiger Woods utódjának kikiáltott fiú tehetségét nem lehet vitatni, bár korai lenne messzemenő következtetéseket levonni néhány mozdulat alapján. Az viszont már biztos, hogy a másfél éves gyerekne... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1733

Nehéz menet lesz

A Ryder Cup sztárjai, nevezetesen Martin Kaymer és Sergio Garcia Katarban az utolsó előtti napon kicsit visszavett a tempóból, amit egy brit duó használt ki eredményesen. Közülük is Chris Wood volt... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1755

Csak úgy záporoztak a birdiek

Lehet még fokozni az izgalmakat Katarban? Naná, hogy lehet! Az első nap lassacskán folydogált, ám csütörtökön a játékosok rákapcsoltak, és szisztematikusan célba vették a tabella első helyét. Két nap ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2316

Fanny hagyománya

Nem szolgálunk újdonsággal: Vu Fanny fiatal kora ellenére hihetetlenül magabiztos és kiegyensúlyozott játékos. A céljait szem előtt tartva, határozott elképzelésekkel indult neki a 2013-as esztendőnek... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1782

A címvédő magabiztosan nyitott

A PGA Tour is elstartolt csütörtökön, és a nagy nevek elég hamar fel tudták venni a ritmust a Torrey Pines pályáján. Brandt Snedeker, a címvédő hibátlan körrel nyitott, de Tiger Woods és Dustin Joh... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1563

Későn ébredtünk

A magyar férfi kézilabda-válogatott 28–26-ra kikapott a világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok Dániától a spanyolországi világbajnokság negyeddöntőjében, így a nyolcadik helyen végzett....A magya... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1612

Portugál vezetés az első napon

Hosszú évek kemény munkájába telt, hogy Ricardo Santos ott tart, ahol. A 30 éves játékos a múlt héten a negyedik helyet szerezte meg, ami nagyon szép, ám a Katarban zajló tornán szeretne még előkel... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1919

Egy klasszikussal folytatódik a verseny?

Hol máshol rendezhetnénk következő versenyünket, ha nem a híres Pebble Beach Resort pályáján?Hol máshol rendezhetnénk következő versenyünket, ha nem a híres Pebble Beach Resort pályáján? Az óceán par... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2309

Göd hálójában

Berta Máté őszintén bevallotta: még nem állította össze idei versenynaptárát. Fiatal játékosunknak azonban vannak tervei, sőt a holtszezonban sem hanyagolja a golfot.Berta Máté őszintén bevallotta:... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1641

Mickelson elnézést kért

Phil Mickelson nemrégiben nyilvánosan kelt ki a megváltozott adószabályok miatt, amelyek otthonában, Kalifornia államban léptek életbe. A költözés fondorlatos gondolata is szóba kerülhetett, ám a n... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1519

Helyükön kell kezelni a rossz momentumokat

Sergio Garcia rendkívül bizakodó, és miért is ne lenne az, hiszen a szünetet aktív gyakorlással (is) töltötte, aminek elmondása szerint szemmel látható eredménye van már most. Nem akart csak egy ko... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1998

Titkos összekötőnk

Múlt héten kezdetét vette a hagyományos Komplex Product Golf Kupa idei felvonása, amelynek keretén belül lelkes magyar golfozók mérik összetudásukat egymással külföldön és melynek helyszíne idén Tunéz... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2318

?Nem tudják, milyen érzés távol a családtól?

Csíkos Lilla is megmérettetésre készül. Horváth Marcell után a fiatal golfozólány is kilátogat Spanyolországba a Jason Floyd Academy-hez, hogy részt vegyen a világhírű akadémia három hetes programj... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 100

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés