HG archívum

December 2012

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 108 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1711

Rory eljegyezte a barátnőjét

A legújabb pletykák szerint a jelenleg világelső eljegyezte barátnőjét. Rory McIlroy nem tétlenkedett, és vélhetően ő ajándékozta Caroline Wozniackinak azt a csillogó gyűrűt, ami a korábbi világels... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1822

Jiménez a lábát törte

Nem alakul szépen Miguel Angel Jiménez ünnepi szezonja, miután nemrégiben hivatalosan is megerősítette, hogy eltört a sípcsontja. A spanyol játékosnak előreláthatólag öt hónapot kell majd a kispado... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2187

ÚJESZTENDEI SZÉP KÍVÁNSÁG

Az új esztendő kezdete a költőket – s nem csak őket – számvetésre s egyben hitvallásra is készteti. Számvetés a múlttal, pillantás a szebb jövőbe. Dacosan és haraggal mindennel szemben, ami avult é... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1830

Summa summarum VIII.

Szeptemberben minden csakis a Ryder Cup körül forgott, és a vigyázó szemek egytől-egyig Chicagóra figyeltek. Az egyik leghíresebb és leghírhedtebb maffiafőnökről is kiderült néhány dolog ebben az é... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1635

Summa summarum VII.

Az idei Canadian Openen történelmi eseménynek lehettek szemtanúi azok, akik figyelemmel kísérték a verseny menetét. Vasárnap ugyanis minden idők legfiatalabb golfozója tudott győzedelmeskedni az LP... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2073

Több golfot a TV-be - egy beteljesületlen kívánság

Ritkán találunk golfközvetítéseket? Sok olvasónk úgy véli, hogy a TV-csatornák összeesküdtek a golf ellen. De a rossz hír az, hogy a TV csatornáknak igaza van abban, hogy a golfot messze menően figyel... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2150

Mindenki happy!

Talán idei utolsó évértékelő interjúnkkal jelentkezünk. Főleg, mert holnapután már 2013 van és onnantól átállunk a „mit vársz az évtől” típusú interjúkra.. Addig is viszont egy újabb válogatott ját... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1750

Summa summarum VI.

Az LET játékosának idei győzelme keserédesre sikeredett. Melissa Reid nem tudott felhőtlenül örülni a serlegnek, mivel édesanyja nem sokkal korábban halt szörnyet egy autóbalesetben. A golfozó előt... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1573

Summa summarum V.

Kit ne érdekelne a siker titka? A 21. század egyik kedvelt témája, hogy milyen arányban határozza meg az embert a saját erőből való építkezés, illetve a külső körülmények közötti hányados. Az idei ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1811

Könnyű pályákat, ne mindig csak nehezeket!

Mi ez a mánia, hogy mindig nehezebb és hosszabb pályákat építünk?Mi ez a mánia, hogy mindig nehezebb és hosszabb pályákat építünk? A német játékosok közel 40 százalékának 26,5 vagy magasabb a hendikep... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1648

Summa summarum IV.

A több hónapos kemény munka végre meghozta gyümölcsét. A korábbi világelső hetedik alkalommal tudta bevenni a Bay Hill pályáját, amivel megszerezte karrierje 72. győzelmét is. Nem kis feladatot haj... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1680

Summa summarum III.

Az év emlékezetes történései közé tartozott az a nem mindennapi lendítés is, amelynek következtében a labda egy néző nadrágjában landolt. Phil Mickelson mellett pedig Lee Westwood is hasonló akciót... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2037

A golfvilág összeszűkül

A golf manapság sok országban nyomás alatt áll. A golf manapság sok országban nyomás alatt áll. Az Egyesült Államok golfparadicsomában az NGF pályaüzemeltető szövetség 2011-ben csak 25, 7 millió játé... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1556

Summa summarum II.

A visszatekintő második részében a női golf kiemelkedő alakjának megidézését helyezzük a vágólapra. Annika Sörenstam karrierje valóban mesébe illő, ám egyszer minden jónak vége szakad. A svéd-ameri... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1668

Summa summarum I.

Közeleg a 2012-es szezon vége, és ebből az alkalomból egy kis mazsolázgatást végeztünk az esztendő interjúiból, kiemelt eseményeiből, meglepő fordulataiból. Érdekesnek találtuk többek között a poli... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2290

Megy vagy marad?

Sárközi Richárdot szerintünk senkinek sem kell bemutatni a hazai golféletben. Ő volt, aki sokáig egyetlen profiként vitézkedett magyar színekben a nemzetközi versenyeken és ő volt az, aki odáig jut... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2026

Magyar golfsiker a tengerentúlon

Rózsa Csilla a második helyet szerezte meg az egyik legrangosabb junior golfversenyen, a december 20. és 22. között a floridai St.Rózsa Csilla a második helyet szerezte meg az egyik legrangosabb junio... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1897

Hazai hírek
Matusa István
1814

KIS, KARÁCSONYI ÉNEK

Ady EndreAdy Endre KIS, KARÁCSONYI ÉNEK Tegnap harangoztak, Holnap harangoznak, Holnapután az angyalok Gyémánt-havat hoznak.   Szeretném az Istent Nagyosan dicsérni, De én még kisfiú vagy... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2210

Csicsi a világ legjobbja

Rózsa Csilla idei éve mesésre sikerült. Minden versenyen kitűnt tehetségével és nem egyszer első helyen is végzett. Gyakorlatilag az egész szezon róla szólt. Most tovább növelte hírnevét. Csicsi a ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1812

Itt fog lakni Rory

Nem is olyan régen jelent meg az a hír, hogy Rory McIlroy egy rendkívül exkluzív helyre teszi át a székhelyét. Ez a varázslatos hely pedig nem más, mint Florida, ezen belül is a Palm Beach Gardens ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1499

Best Shots of 2012 II.

Az idei év is bővelkedett nem kevés kiváló, olykor embertúli ütésben. Ilyen volt például Martin Kaymer lélekemelő lendítése a Ryder Cup egyéni küzdelmeiben, vagy Brandt Snedeker sikeres menetelése ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1883

Csak birdie!

Horváth Marcell csak ismételni tudja magát. Nagyon jól érzi magát Spanyolországban és napról napra fantasztikus élményekkel gazdagodik. A továbbiakban negyedik napi beszámolóját olvashatják.Horváth... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1574

Best Shots of 2012 I.

Az idei év is bővelkedett nem kevés kiváló, olykor embertúli ütésben. Ilyen volt például Phil Mickelson lendítése a Masters harmadik körében, vagy Louis Oosthuizen mutatványa, vagy éppen Bubba Watso... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1611

A karrierem forgott veszélyben

Idén Ryder Cup év volt, amelyen az európai válogatott örülhetett jobban a versenyzáró vasárnapon, ám nem sokon múlt a győzelem. Martin Kaymer szerint egy lélekemelő vagy mélybetaszító putton múlt s... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1577

PÁSZTOROK ZAVARA

Kiss JenőKiss Jenő PÁSZTOROK ZAVARA A fény, a félelem, az angyal eloszlott már az égi hanggal, nem zeng a mennyei torok – de szívükben még száll a langy dal s csak állanak a pásztorok –: ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2038

Jiménez megtapsolta Marcellt

A Jason Floyd Academy hírnevét többek közt az is erősíti, hogy már bizonyított játékosok gyerekei is oda járnak, köztük például Miguel Ángel Jiménez fia, akiről kiderült, sok mindenben hasonlít a m... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1682

2012 Golf Magazine Covers

Egy újság esetében természetesen korántsem mindegy, hogy ki szerepel a címlapon, és hogyan. A legjobb, legütősebb, legérdekesebb címlapokat gyűjtötték össze nemrégiben, amelyek között jó néhány bes... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1459

Golfstílus 2012-ben II.

Természetesen a pályán sem mindegy, hogy a játékos milyen ruhában ragad ütőt. Miért nem? Mivel adott esetben egy jól megválasztott outfit magabiztosságot, kellemes érzést képes kiváltani, ami segít... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2248

A nagy mutatvány

  Idén is megtartotta év végi közgyűlését az MGSZ. Mint mindig, most is átadták az év golfozói díjakat és egy csendes, de nagyon dinamikus ünnepségnek is a tanúi lehettünk. Idén is megtartotta év végi... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 108

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés