HG archívum

Szeptember 2012

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 145 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1361

Bajban Európa

A tegnapi napon bizony egyértelmű amerikai fölényt könyvelhettünk el a Ryder Cup keretében, amelynek az lett az eredménye, hogy Tiger Woodsék a vasárnapot 10-6-os vezetésről kezdhetik majd meg.A tegna... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1281

Egyéni küzdelmek

A Ryder Cup utolsó napjához érkeztünk, ami azt jelenti, hogy a mai zárónapon a játékosok egyénileg küzdenek meg majd a pályán. Érdekes párosítások láttak napvilágot, és az is biztos, hogy ma sem fogun... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1380

A Lugosi projekt

Nemrég Lugosi Balázs látogatott be hozzánk a szerkesztőségbe. Természetesen őt is megkérdeztük a tehetség fogalmáról, illetve hogy mit gondol a mai juniorokról, mint ahogy kérdeztük ezt mostanában töb... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1371

Még többet akarok

qqqNicolas Colsaerts újonc létére egyáltalán nem viselkedett megilletődötten tegnap, a Ryder Cup első napján, sőt! A belga játékos ontotta magából a birdie-ket, így hozzájárult ahhoz, hogy az európai ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1287

Bekezdett az amerikai csapat

aaaKiélezett küzdelmeket láthattunk tegnap a Medinah pályáján, amely első napot végső soron az amerikai csapat teljesítetet pozitívabb mérleggel, de messze még a vége. Tegnap megkezdődött az idei R... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
3784

Örkény nyomdokain

 Ha van egy perced, akkor tekintsd meg a Van egy perced? – Alkoss! című pályázat legjobb alkotásait az Akvárium Klubban, még az is lehet, hogy egy percnél tovább időzöl a groteszk műfaj értelmezési kí... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1257

Al Capone: a notórius golfozó

Ezen a héten természetesen minden Chicagóról szól, így nem meglepő, hogy előkerült egy olyan információ, történet is, amelynek köze van a golfhoz, illetve a hírhedt gengszterhez, Al Caponéhoz.Ezen a h... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1189

Tiger jó játékával mindenki csak nyerhet

Ma kezdetét veszi az év talán legjobban várt eseménye a Ryder Cup. A golfozók már készen állnak a küzdelmekre, ahogyan a közönség is. Nemrégiben pedig az amerikai csapat egyik vezetőegyénisége osztott... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1689

Hol van az igazság?

Folytatjuk múlt héten elkezdett sorozatunkat. Biztosan emlékeznek még, hogy nemrég Szigeti Csabát és Tóbiás Zsoltot megkérdeztük, ők hogyan kutatják a tehetséget. A leggyakrabban elővett szó a kitartá... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1812

Minigolf a tetőn

A Hungarian Golf a Golftanyával karöltve népszerűsíti a golfot. A Zsiráf Kreatív ügynökség holnap és holnapután tartja fennállásának első zenei fesztiválját a Westend tetején. A Rooftop Fesztivál névr... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1282

Vigyázat, celebek a pályán!

Közeleg az év egyik legjobban várt eseménye, amit sokan az ötödik major tornának is neveznek, vagyis a Ryder Cup. A verseny során az amerikai és az európai csapat méri össze az erejét. Nos, az amerika... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1158

Erőviszonyok

Nincsen már sok hátra, és kezdetét veszi az idei Ryder Cup, ami sokak szerint az elmúlt évek legizgalmasabb párharcait hozhatja majd. Mindkét válogatott kifogástalan golfozókkal bír, de vajon kik vann... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1757

Egy fejezet vége

Egy remek golfos esztendőnek érünk lassan a végére. Szilveszter még messze van persze, de a legtöbb klub már az utolsó versenyeire készül és a sorozatok is lassan véget érnek. A hétvégén egy újabb fej... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1746

Testvérpárbaj

A Forest Hills Golf & Country Clubban szeptember 24-én megrendezésre került a PRO’S CHALLENGE az Agrolánc Kft. szponzorációjában. A versenyen a magyar profi játékosok java megtisztelte a klubot jelenl... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1328

Édes emlékek

Már lassan mindenki tűkön ül az idei Ryder Cup miatt, ami sokak szerint az utóbbi idők legnagyobb összecsapásait hozhatja a Medinah pályáján. Többen őrült posztolásokba kezdtek. Már most.Már lassan mi... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1124

A keménymag

  Ezen a héten rendezik az idei Ryder Cup tornát, amelynek során az amerikai csapat méri össze az erejét az európai különítménnyel. Tegnap Tiger Woods osztotta meg néhány gondolatát az újságírókkal.Ez... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1642

Van még hely

Szokásos rovatunkkal jövünk. Hadfi Dániel egykori Európa-bajnok cselgáncsozó golfos karrierjét már több mint egy hónapja kezdtük el követni. A kiváló sportolót egy másik kiváló sportoló, de a golfban ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1565

Körutazáson a balkánon

Nehéz mostanában elérni fiatal golfozóinkat. Elkezdődött az iskola, így nagyon elfoglaltak, de a golfpálya hívásának még mindig nehezen tudnak ellenállni. Múlt héten is hat srácunk lógott meg a sulibó... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1603

Golf a keszthelyi főtéren

“Anya még egyet hadd üssek!”  ez volt a leggyakrabban elhangzott mondat a szombati  Edzéskereső golf standja elött, ahol kézből kézbe járt a golfütő.  Décsy Attila és fia Décsy Dániel mutatták meg az ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1208

Mintha hazatértem volna

  Lexi Thompson még csak 17 éves, de rendkívül éretten áll hozzá a dolgokhoz. A múlt héten például megpróbálta megvédeni a címét Alabamában, ami kis híján össze is jött számára. Végül a második helyen... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1175

Alabama királynője

  Rendkívül izgalmasra sikeredett az idei Navistar LPGA Classic, ahol egészen az utolsó szakaszokig kérdéses volt, hogy ki kaparintja majd meg a serleget. A címvédő Lexi Thompson ugyan nagyot küzdött ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1731

Pénzügyesek, Kereskedők, Iparosok, Doktorok

Ismét a Budapest Highland Golf Club fennsíkján vonultak fel a különböző iparágak golfozó képviselői, hogy összemérjék erejüket. A golf a világban mindenhol összeköthető az üzleti és társasági élettel.... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1612

Jöttünk, láttunk?

   A hétvégén lezajlott a European Boys Challenge Trophy. A magyar követség a mezőny végén zárt, bár a hazai pályán játszó bolgárokat azért sikerült maguk mögé utasítaniuk. Az igazsághoz az is hozzá t... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1199

Ballantines Amatőr Csapatverseny

Chiang Mai - 2012. október 18-22. Chiang Mai - 2012. október 18-22. - Jelentkezési határidő szeptember 18! Főbb adatok: 480 euro-tól 5* hotel Utazás repülővel 4 éj 3 green fee Thaiföld 2012-10... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1152

Estoril International Golf Week 2012

Főbb adatok:Főbb adatok: 865 euro-tól 3* hotel Utazás repülővel 7 éj 6 green fee Portugália 2012-11-04 - 2012-11-11 Program: 2012. november 4.: Érkezés, koktél fogadás és büfévacsora a Viv... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1656

Ami késik, nem múlik

Technikai problémák miatt sajnos csak most tudunk hírt adni a magyar junior válogatott bulgáriai szereplésének finiséről, de ami késik, nem múlik. Válogatottunk csütörtökön kezdte meg szereplését a Eu... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1424

Zártkörű hangulat

Balatonudvariban a hétvégén nemzetközi golfversenyt rendeztek. A Vontobel svájci bank szinte már hagyományos versenyét tartotta a Royal Balaton pályáján. A zártkörű versenyre a bank ügyfelei és a bala... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
3740

Az eszményi Woody

 A francia filmek bája utánozhatatlan. Ki másnak jutna például eszébe, hogy Woody Allen-t tegye meg egy plátói szerelem célpontjának, mint egy francia rendezőnek. Sophie Lellouche Párizs-Manhattan cím... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1173

Tökéletes magabiztosság

Meglepetésre, nem Tiger Woods vagy Rory McIlroy nyerte idén a PGA Tour playoff szakaszát, hanem az ugyancsak Ryder Cup tag, Brandt Snedeker. Az amerikai golfozó nagyszerű végjátékot produkált, így tök... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1129

Győznöm kellett volna

A fiatal északír valóban esélyesnek számított az idei PGA Tour playoffját tekintve, de Rory McIlroy az utolsó napon eléggé kiengedett, halmozta a hibákat, amelynek végül az lett az eredménye, hogy a t... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 145

Versenynaptár

Keresés