HG archívum

Augusztus 2012

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 167 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
2011

Elmarad a vasárnapi Bakony Tour III!

Elmarad a zirci Forest Hills Golf & Country Club saját rendezésű Bakony Golf Tourjának harmadik fordulója. Az eredetileg vasárnapra tervezett programot az iskolakezdés miatt elhalasztják. A verseny kö... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1634

Véget ér az M5 Golf Kupa

A IV. fordulójához érkezett a Porsche M5 Golf kupa a St.Lőrinc Golf Clubban. A mindent eldöntő utolsó fordulóra a most következő hétvégén kerül sor.A IV. fordulójához érkezett a Porsche M5 Golf kupa a... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1994

Hazudott a golfról, és minden másról is

Korábban már írtunk arról, hogy Amerikában, leginkább a republikánus párthoz kötődő politikusok, gondolkodók azok, akik a golfot, mint a gonosz megtestesítőjét említik. Mindezt természetesen Barcak Ob... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1723

A madarak már csiripelték

A múlt heti versenyen Padraig Harrington még bízott abban, hogy őrá esik majd az európai csapat kapitányának választása, de aztán hamar rá kellett döbbennie, hogy ez a lehetőség bizony elszállt. De ne... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2425

?Az élettől is elment a kedvem?

Batta Krisztináról az elmúlt években kiderült, hogy igazi sorozatspecialista. Bár elmondta, hogy ezt ő azért nem kiáltaná ki, mi tudjuk, hogy a bajnoknő már jó pár több fordulós versenyen végzett d... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1997

Régi akcióhősöket visszavennénk

 Hatalmas ötlet volt Stallonetől, hogy összetrombitálta a kilencvenes években vele együtt tomboló akciófilmes nagyágyúkat. Az öregecskedő világmegmentők megmutatják, hogy bár többet költenek protézisr... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1743

Dustin Johnson a legesélyesebb

Golfos szakértők szerint a playoff következő állomásán Dustin Johnson lehet az, aki a torna végén a dobogó legtetején állhat majd. Mindezt leginkább az elmúlt héten nyújtott teljesítményére alapozzák.... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1564

Egy kis tenisz levezetésként

A spanyol golfozó ugyan kihagyja a playoff következő megmérettetését, a sportról egyáltalán nem mondott le a pihenő időszakban sem. A játékos egy kis tenisszel hangolt a közelgő Ryder Cup összecsapáso... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2105

A driver visszaütött

  A máriavölgyi Nyílt Bajnokságról gyakorlatilag már mindent tudunk. Ismerjük a győzteseket, a körülményeket, játékosaink élménybeszámolóin keresztül bejártuk a pálya minden szegletét. Ugyanakkor ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2180

Én győzni jöttem

Véget ért a máriavölgyi Nyílt Magyar Amatőr Golfbajnokság. Van, aki megelégedetten zárta a három napos megmérettetést, és akad, olyan is, akinek perfekcionizmusa nem nyugszik, amíg a legjobb helyez... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1955

Senior Házaspáros Golfverseny

Az Old Lake Golf Club szeretettel meghívja senior golfozó társaikat, hogy házastársukkal együtt vegyenek részt az immár tizenharmadik alkalommal megrendezésre kerülő házaspáros versenyükön. Az Old... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2163

Milyen a magyar vendégszeretet?

 Hegyek és tengerek között címmel dokumentfilm-sorozat készül. A széria hat, Magyarországra bevándorolt külföldi letelepedésének történetét mutatja be. Egy vietnámi és egy iráni nő, egy iráni egyetemi... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1821

Watney felkerült a listára

A legutóbbi lista felállításakor Sergio Garcia még nem volt a legjobbak között, de azóta sok minden történt, és a spanyol profi rögtön a 4. helyen debütált. Ugyancsak újonc a top 10-ben Nick Watney, é... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1597

Hot list

Az elmúlt napokban rengeteg minden történt a golf háza táján. Nem csak a férfiak, de a nők mezőnyében is számos izgalmas eseménynek lehettünk tanúi, aminek persze a rajongó/néző örült a legjobban. A s... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2065

Alex bármire képes

A 34. Nyílt Magyar Amatőr Golfbajnokságot követő portrésorozatunkban a következő interjúalany Simmes Alexander volt. A srác, aki magyar fiúk közt holtversenyben a legelőkelőbb score-t érte el, és a... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1917

Európának szeretettel

A héten a hazai mozik műsorára kerül az új Woody Allen alkotás, a Rómának szeretettel. A 77 éves mester újabban összeköti a kellemest a hasznossal, úgy döntött, hogy 70 fölött igazán kijár neki egy eu... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2012

A naplemente szelek szárnyán érkezett

Nem mindennapi kihívás várta a St.Lőrinc Golf Clubba érkező játékosokat a Sunset Golf Tour V. fordulóján. Nem mindennapi kihívás várta a St.Lőrinc Golf Clubba érkező játékosokat a Sunset Golf Tour V. ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1636

Erőnléti edzés a Highlanden

A Highland klubtagja, Francisco Escalante erőnléti edző kifejezetten a jobb golf játék támogatását szolgáló erőnléti órákat szervez a klubban.A Highland klubtagja, Francisco Escalante erőnléti edző ki... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1735

Kész a csapat

José María Olazábal megfontoltan döntött a két wild card sorsáról, amely alapján az európai csapatot erősíti majd Nicolas Colsaerts és Ian Poulter is a már meglévő 10 játékos mellett. A Ryder Cup k... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1633

Jó pont a kapitánynál

Javában zajlik már a PGA Tour playoff-ja, a játékosok mégis inkább a Ryder Cup-al vannak elfoglalva, ami érthető. Többen már megnyugodhatnak az eddig elért eredményük okán, de vannak olyanok is, akik ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2087

?Azt hittem, a zsákomban van a rövid játék?

Az utóbbi napokban sok cikkünk foglalkozott Máriavölggyel, de ez nem meglepő. Időről időre beszámoltunk az ott zajló, 34. Nyílt Magyar Amatőr Golfbajnokság megdöbbentő és izgalmas fordulatairól. Má... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2102

Tono válaszokat akar

Herr Tamás Amerikából való hazatérte után még nem tudott igazán nagy eredményt villantani, de szerintünk a hétvégén, a Nyílt Magyar Amatőr Golfbajnokságon közel járt hozzá. Tono azonban kicsit sem ... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1919

Újabb Oscar nevezések

 Új információk alapján az Oscar-díjra nevezhető magyar filmek sora a korábban nyilvánosságra hozott listához képest kiegészül a Drága besúgott barátaim (rendező: Cserhalmi Sára) című játékfilmmel és ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2118

Csilla felnőtt a feladathoz

Aki magyar, és golfozik már biztos hallott Rózsa Csilla Amatőr Nyílt Golfbajnokságon elért harmadik helyéről. Az egész ország golftársadalma büszke most a magyar lányra, aki ezúttal is, mint idén már ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2370

Tatamiról a green-re

Új rovat a Hungarian Golfon, hölgyeim és uraim! Bizonyára az elmúlt években mindenki hallotta már Hadfi Dániel nevét. Ha esetleg mégsem, engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek. Hadfi Dániel 1982-ben... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1635

Lawrie nem fukarkodott a jó játékkal

Paul Lawrie megszerezte idei második tourgyőzelmét, mégpedig hazai pályán a Johnnie Walker Championship keretében, amivel igazi fejfását okozott a Ryder Cup európai csapatkapitányának. Sokan vannak a ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1977

MKSZ ? AGROLÁNC GOLF KUPA

Az Agrolánc Kft. és a Royal Balaton Golf & Yacht Club szeretettel meghívja a 2012. szeptember 30-án (vasárnap) Balatonudvariban megrendezésre kerülő golfversenyére. Az Agrolánc Kft. és a Royal Balaton... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1910

Rekord a nőknél

Az idei Canadian Openen történelmi eseménynek lehettek szemtanúi azok, akik figyelemmel kísérték a verseny menetét. Vasárnap ugyanis minden idők legfiatalabb golfozója tudott győzedelmeskedni az LPGA ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2009

Ősz az Öreg Tónál

A tatai Old Lake Golf Club szeptember 8-án, szombaton 2. alkalommal rendezi meg az IVSZ InfoCom Golf Kupát, amelyet hagyományos kategóriákban, stableford rendszerben szerveznek. A jelentős számú szpon... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1640

Remélni a legjobbakat

A playoff első állomásának versenyén egyre nehezebb a dolga a játékosoknak, de ők természetesen próbálnak kitartani. A Barclays pályája a golfozók szerint olykor brutális, és minden lélegzetvételükre ... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 167

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés