HG archívum

Július 2012

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 165 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
47180

Hajtsunk fejet!

A győztesek mögött mindig áll egy ember, egy csapat, egy közösség, szoktuk mondani. Ahhoz, hogy egy nemzetközi szintű golfversenyen jó eredmények szülessenek, nem egy, hanem számtalan segítő kézre van... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1861

Kopogtatni kell tovább

Az idei Evian Masters valódi izgalmakat tartogatott, és sokáig úgy tűnt, hogy Stacy Lewis vagy Karrie Webb lesz a befutó. A két hölgynek azonban végül meg kellett elégednie a második hellyel, de ny... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1606

A kiböjtölt négy év

A 24 éves koreai golfozó a 2008-as U. S. Women’s Open megnyerése után kevés sikerélménnyel gazdagodhatott, de a múlt héten minden a helyére került. A játékos pontos játékának köszönhetően megnyerte az... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2324

?A rövidjátékomon megcsúsztam?

A július 26-28. között zajló European Young Masters-en fiatal golfozóink remekül helyt álltak. Habár a világ szeme elsősorban Rózsa Csillán volt, hiszen esélyes volt a bajnoki címre, de nem feledke... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1758

Balaton Tour debütálás

   A Balaton Golf Tour első fordulójára július 29-én került sor a Forest Hills Golf & Country Clubban. A három Balaton környéki golf klub által hirdetett versenysorozat hűen tükrözi a szomszédos golfp... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2313

Vezekeljünk Hencsén

  Kedd már hosszú ideje a férfiak és a golf napja Tatán, ez most sem lesz másként, azonban a játékosok a szombati nap folyamán összekötik a kellemest a hasznossal és ellátogatnak Hencsére, hogy vigyen... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2188

?Ezért vagyunk profik?

Véget ért a Young Masters. Magyarjaink eredményéről már csak az nem tud, aki nagyon nem akar. Makszin Áron, PGA oktató véleményét azonban eddig még nem hallhattuk a versenyről. Bár folyamatosan tartot... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1681

Piercy remekül hajrázott

A vasárnapot ugyan hátrányból kezdte, de Scott Piercy nem adta fel, és pontos gurításainak köszönhetően tegnap megszerezte karrierje második PGA Tour címét. Az amerikai egyetlen ütéssel nyert, ami vég... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2133

Damian új team-je

Damian MacPherson éppen repülni készült, amikor elértük telefonon. Valójában még csak a bőröndjét pakolta össze utazás előtt, de ez nem változtat a tényen, hogy csak a mi kedvünkért hagyta abba, am... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1718

Szilágyi hidegvérrel kardozott tegnap

   Szilágyi Áron feljutott az Olümposz csúcsára! A Vasas 22 esztendős kardozója varázslatos vívással lett aranyérmes Londonban. A sajtótájékoztatón, az interjúzónában, a személyes interjúkon csillogó ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1975

Arany, ezüst, bronz

   Nem áll rosszul Magyarország az olimpiai éremtáblázaton a játékok első két napja után. Szilágyi Áron kardvívó aranyérme mellett egy arany és egy ezüst is született a tegnapi nap folyamán, mindkettő... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1679

Csak profiknak

Töltsön el néhány kellemes napot a Hotel Caramellben**** Bükfürdőn, rendkívül akciós áron!Töltsön el néhány kellemes napot a Hotel Caramellben**** Bükfürdőn, rendkívül akciós áron! Kizárólag Önök é... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2039

Olimpia: Megvan az első érmünk

Csernoviczki Éva bronzérmet szerzett a londoni olimpia női cselgáncsversenyének 48 kg-os súlycsoportjában, miután legyőzte a japán Fukumi Tomokót. Csernoviczki Éva bronzérmet szerzett a londoni olim... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1774

Szoros állás Kanadában

Az utolsó körhöz érkeztek a golfozók a Kanadában zajló Openen, ahol jelenleg egyetlen ütéssel az amerikai Robert Garrigus vezet. A játékos tegnap egy szép 64-es ütésszámot produkált, így a zárónapot ő... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1612

Lewis tartja az előnyét

Stacy Lewis a pénteki játéknapon is remek teljesítményt nyújtott, amelynek következtében a hétvégét ő kezdheti majd meg a legkedvezőbb helyről. Az amerikai azonban nem dőlhet hátra, hiszen a nyomában ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1573

Ernie Els kiesett

Milyen szép is volt múlt héten az a bizonyos British Open győzelem… Ernie Els kiváló játékának köszönhetően egy héttel ezelőtt nyerni tudott, tegnap azonban búcsúznia kellett a kanadai közönségtől. Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2760

Hova tűnt Rózsa Csilla?

Az megvan, amikor a ’97-es Forma-1-es Magyar Nagydíjon Damon Hill az utolsó körre fordulva még vezet, majd a célegyenest mutató kamera képén a beérkezők között sehol nem látni? Valami hasonló törté... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1600

Akció a Forest Hillsnél

A European Young Master alkalmával a Forest Hills Golf & CC a következő akcióval szeretne kedveskedni a golfozóknak.A European Young Master alkalmával a Forest Hills Golf & CC a következő akcióval sze... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2061

A történelem kapujában

Rózsa Csilla szenzációs! Az idei Balatonudvariban zajló European Young Masters második napján a magyar lány az első napi 75-ös eredményéhez egy 72-t hozzátéve holtversenyben az első helyről várja a... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2132

Repkednek a birdie-k, és eagle-k

Ez a verseny a kitartásról, és a stabil teljesítményről szól. Nem elég egy nap tökéletes teljesítménnyel előrukkolni, a Young Mastersen a versenyzőknek három napon át kell a legjobb formájukat hozni. ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1980

A nagy egyetértés

A tegnapi napot beárnyékolta az eső, de még így is születtek kimagasló eredmények.  Az első forduló eseményeiről és hangulatáról Lugosi Tamást, mint golfoktatót és Böndicz Gergő szövetségi kapitányt k... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1612

Golfütővel a Balaton körül

A Royal Balaton Golf & Yacht Klub, a Forest Hills Golf & Country Club és Golf klub Imperial Balaton a 2012-es szezonban egy társasági versenysorozattal szeretne kedveskedni a magyar golfozó közösségne... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1574

Golfos Grillparti

The Daily.hu Golf & Grill - Szombaton a Highland Golf Club egy kötetlen hangulatú összejövetelre invitál mindenkit, ahol azért golfozni is lehet. A délután folyamán élőzenés grillpartit rendeznek, pár... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1632

Csak nyugodtan

Az amerikai golfozó valóban megadta az alaphangot az idei Canadian Open első játéknapján. Scott Piercy egy gyönyörű 62-t ütött (ami pályarekordot is jelentett egyben), amivel át is vette a vezetést, m... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1535

Hetet egymás után

Az amerikai golfozó a tegnapi nyitónapon nem aprózta el a dolgokat, és igyekezett annyi nyerő ütést bezsebelni, amennyit csak tud. Az idei Evian Masters első napja egyértelműen Stacy Lewisé volt, de o... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2018

Kicsi Tigerek

A tegnapi European Young Masters első napjáról Szigeti Csaba pro edzőt kérdeztük, akinek többek közt tanítványai is kint vannak a versenyen. Csabával végigvettük a játékosokat. A tegnapi European ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1895

Csilla az élmezőnyben

  Véget ért az első nap a Young Mastersen. A következőkben rövid helyzetjelentésünket olvashatják az eredmények alakulásáról.Véget ért az első nap a Young Mastersen. A következőkben rövid helyzetjelen... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1768

Legyen unalmas!

  Ezen a héten minden a Young Masters körül forog. A verseny minket is lekötött a napokban, nem győztük hívni az edzőket és a versenyzőket, hogy friss hírekkel szolgálhassunk. Interjúink alapján kijel... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1965

Forródróton a Young Masters-ről

Tegnap kezdődött Balatonudvariban a European Young Masters bajnokság. A magyar játékosok közül elsőként Rózsa Csilla indult el a pályán. Bár még nem végeztek a magyarok, sikerült telefonon elérnünk... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1845

Kezdődik!

Reméljük, a legtöbben azért élőben drukkolnak fiataljainknak, hiszen ma Balatonudvariban elkezdődött az idei European Young Masters. Ha mégis otthon maradtunk volna, a következő linket ajánlanánk m... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 165

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés