HG archívum

Június 2012

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 163 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
2097

Első Forest Hills verseny

A tegnapi napon megrendezésre került az I. Ügyvéd Golf Kupa, melyet a CompLex Kiadó Jogtár előfizetései és az ajándékkosarak tettek vonzóbbá a versenyzők számára. A Dr. Bánáti János szervezésében létr... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1390

Maradt a francia előny

Az idei Irish Open második játéknapja sokak számára jelentett megnyugvást, mondván, az első napot túléltem, a másodikon pedig már elég szépen ütögettem, majd csak lesz valahogy. A golfozók teljesítmén... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1348

Nehezen bírták a fiúk

Ugyancsak nagy médiaérdeklődés fogadta a PGA Tour legújabb állomásán zajló tornát, ahol többek között Tiger Woods is ütőt ragadott. Már csütörtökön is megmutatkoztak a jelei annak, hogy többen csak a ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1369

Újabb play-off

A 2012-es év második Junior Tour állomása június 23-án szerdán Tatán, az Old Lake Golf Club pályáján került megrendezésre. A 2012-es év második Junior Tour állomása június 23-án szerdán Tatán, az Old ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1464

Bombameglepetés

Hatalmas meglepetéssel zárult a wimbledoni teniszbajnokság csütörtöki játéknapja, Rafael Nadal ugyanis öt szettben kikapott a nála jóval alacsonyabban rangsorolt Lukás Rosoltól. Andy Murray négy sz... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1154

Esős kezdés Írországban

Írországhoz méltó kezdőnapnak lehettünk szemtanúi tegnap, amikor is az idei Irish Open megnyitotta kapuit a játékosok és a versenyzők előtt. Az első napon a francia Grégory Bourdy és az indiai Jeev Mi... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1249

MGNE edzőtábor Bükfürdőn

A Magyar Golfozó Nők Egyesülete idén is megrendezi hagyományos golftáborát Bükfürdőn, a Greenfield Golffal karöltve. A Magyar Golfozó Nők Egyesülete idén is megrendezi hagyományos golftáborát Bükfürd... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1873

Váratlan dobogós helyezés!

Tegnap nagy kánikulában véget ért az idei Monarchia Kupa. A nettó csapatunknak az utolsó nap rosszabbul ment a szlovéniai versenyen, a bruttó csapat viszont pont tegnap szedte össze magát.Tegnap nagy ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1316

Díjazottak

Stroke – HCP 1-18 szakasz:Stroke – HCP 1-18 szakasz: 1. Kovács Gy. Tamás - nettó 63 ütés 2. Fekete István - nettó 64 3.  Hatvári Árpád - nettó 67 Stroke – HCP 1-9 szakasz: Keve László   Stro... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1584

A finisre kanyarodva

A második versenynap is véget ért a Szlovéniában zajló Monarchia Kupán. Csapataink teljesítménye bíztató. A második versenynap is véget ért a Szlovéniában zajló Monarchia Kupán. Csapataink teljesítmé... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1242

A számok nyelvén

Írországban bizony nagy dolgok vannak készülőben. Ma kezdetét veszi a 2012-es Irish Open, ahol olyan nevekkel találkozhatunk majd, mint például Rory McIlroy, José María Olazábal, Padraig Harrington va... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1369

Aki számít, ott lesz

A European Tour egyik legjobban várt eseménye veszi ma kezdetét, nevezetesen az Irish Open. A mezőny minden évben a legjobbakból tevődik össze, és ez idén sincsen másképpen. A címvédő optimista, ahogy... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1722

Az első szülött

Amin Najatinak mostanában nem volt sok ideje edzeni, és a versenynaptárja sincsen éppen tele. A játékos elmondása szerint mikor még amatőr volt, körülbelül évi kétszer annyi versenyen tudott elindulni... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1282

1. Moonlight Golf beszámoló

A Highland idei első éjszakai versenye nagyon sikeres volt, hiszen nagy számban indultak el versenyzők az egy körös vidám hangulatú játékon. A múlt hét csütörtöki versenyen az első flight este 21.30-k... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1632

??ez ilyen?

Mostanra már mindenkihez eljutott a hír, hogy a hétfői Golf Sztár Szuper Tour versenyt a nagy eső miatt félbe kellett szakítani, és a nap folyamán már nem is tudták befejezni a viadalt. A történetről,... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1194

Zserbó Kupa negyedszer

Újabb hatalmas tál zserbó keresi a gazdáját a St.Lőrinc Golf Club barátságos, zászlós versenyén, a Gebeaud Kupán. Július 1-én vasárnap az egyre népszerűbb stroke+hendikep számítású versenyen újra meg ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1337

Gundel Társasági Golf Kupa

Múlt héten, csütörtökön került megrendezésre a Highland SOLAR GOLD Társasági Versenysorozatának IV. fordulója, a GUNDEL Társasági Golf Kupa. A nagy meleg ellenére mindössze ketten nem mentek el a ve... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1584

Vezetünk nettóban!

Kezdődik a második nap a szlovéniai Bledben zajló Monarchia Kupán. Helyi tudósítónk éppen játékosaink tee-off-ja előtt hívott minket, úgyhogy információnk még egészen frissek. Kezdődik a második na... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1421

Junior Tour II. felvonás

A tatai Old Lake Golf Club pályáján ma kerül megrendezésre az idei Junior Tour második fordulója. A verseny helyszínét csak pár nappal ezelőtt tették át ide, de ez semmit nem változtat a tényen, hogy ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1306

A pozitív ír gondolkodás

Már javában tart a készülődés a Royal Portrush Golf Club háza és greenje táján, hiszen holnap kezdetét veszi a 2012-es év tömegek által várt eseménye, az Irish Open. Ez a torna több mint egy állomás a... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1377

Simpson tartja a helyét

Sok minden nem változott az elmúlt heti állás óta, hiszen az újdonsült major bajnok még mindig az első helyen áll, és az őt követő játékosok pozíciója sem változott. Luke Donald és Matt Kuchar helyet ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1840

?Életem legjobbja?

Andrási Miklós élete legjobbját játszotta múlt szombaton a Magyar Örökség Kupán. Erről is beszélgettünk vele meg persze a magyar csapat bridzs EB-n nyújtott teljesítményéről is. Andrási Miklós élete ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1779

Lugosi terrorizálja ellenfeleit

Ki ne emlékezne arra, mikor két héttel ezelőtt Lugosi Tamást a meccsnézési szokásairól kérdeztük, majd oda lyukadtunk ki, hogy az „udvari fejlesztésű vagányoknak” mindenképpen nyerniük kell a Young... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1359

Junior tábor a Pannonián

5 napos Junior Golftábor a Pannonián 5 napos Junior Golftábor a Pannonián A tábor július 9-től 13-ig tart A jelentkezőket 4-18 éves korig várják Az árak a jelentkezők számától függően módosul: 1-... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1244

Nincs időm negatívnak lenni

Az amerikai teniszező egy rendkívül nehéz időszakot tudhat maga mögött, amelynek nagyrészt betegsége volt az oka, de úgy tűnik, a kór hatása még most is érvényesülni látszik. Venus Williams a wimbledo... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1237

Tragikus győzelem

Hihetetlen lelki erővel, kizárva a külső világot, összeszorított fogakkal Melissa Reid megszerezte negyedik címét a Ladies European Tour múlt heti versenyén, amely győzelem sokkal többet jelentett a j... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1634

A csehekkel játszunk

A tegnapi napon a magyar senior válogatott csapat megérkezett Bledbe, Szlovéniába az idei Monarchia Kupa helyszínére. A tegnapi napon a magyar senior válogatott csapat megérkezett Bledbe, Szlovéniá... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1518

Ha végre itt a nyár...

Tata az elsők között hirdette meg nyári junior táborait. Tata az elsők között hirdette meg nyári junior táborait. Helyszín: Tata, Old Lake Golf Centrum A golf tábor a következő időpontokban indul: ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1638

Porsche M5 Audi Golf Kupa

Szoros versenyek és nagyon jó eredmények jellemezték az SLGC idei első 2x9 szakaszos versenyét. Az előrejelzések ellenére kánikulai forróságban játszották le a golfozók a Porsche M5 Audi Golf Kupa ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1577

Az ő nevét is felírták

Jakobi András ideiglenes hírszerzőnk bőrébe bújt hétfőn. Mi csak a hétvégi Örökség Kupán, és a Golfamatourron nyújtott teljesítményéről akartunk beszélgetni vele, de a játékos éppen az Imperial klubhá... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 163

Versenynaptár

Keresés