HG archívum

Április 2012

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 122 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1605

Tökéletes nászajándék

Az amerikai számára rendkívül jól alakult a hétvége, mivel megszerezte karrierjének első PGA Tour címét, bár a győzelemig vezető őt nem volt göröngyöktől mentes, Jason Dufner zsebében az elsőséggel, m... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1387

Osztrák győzelem

Nagyot küzdött tegnap az osztrák fiatal, amely küzdelemben elsőszámú partnere (és egyben kihívója) Marcus Fraser volt, de végül a tapasztalt ausztrál csak a harmadik helyen végzett, Wiesberger pedig m... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1933

Most belevágtunk!

Hol is lehetne kezdeni? Ja, igen! Hol is lehetne kezdeni? Ja, igen! Talán ott, hogy megjelent a Hungarian Golf Magazin legújabb lapszáma. Mert óhatatlanul is elrepült egy tél, és elkezdődött a golfsze... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1371

Eljött Dufner ideje?

Az amerikai kontinensen zajló verseny mezőnye jóval szűkebb kereteket szab, de éppen ettől olyan izgalmas. Jason Dufner ugyanis meg tudta tartani a pozícióját, így szombaton kétütéses előnnyel a zsebé... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1390

Vigyázz, labda!

Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a szerencsétlenül járt nézőt rögtön kezelésbe vették a helyszínen levő orvosok, majd nem sokkal az eset után, a törölközővel ellátott Radd Leonard ismét élvezhette... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1927

Összefonódásról döntött a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte az Envi Goriva d.d. irányításszerzését a Biodizel Vukovar d.o.o. vállalkozás felett.A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte az Envi Goriva d.d. irán... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2084

Sajtóközlemény: Indul az iskola golf program

Megtartotta éves rendes közgyűlését a Magyar Golf Szövetség (MGSZ). Az április 26-i ülésen a tagok meghallgathatták Sugár András elnök beszámolóját a 2011-es esztendőről. Habár tavaly sem voltak kö... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1320

Dufner vezet

Úgy tűnik, kezd összeállni Jason Dufner játéka. Az amerikai, amennyiben tudja tartani határozott játékát, akár már ezen a héten megszerezheti karrierje első PGA Tour címét. Múlt héten már közel járt, ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1364

Fordított péntek

A European Tour e heti állomásának második játéknapján egy fiatal osztrák golfozó ütögetett a legjobban, így Bernd Wiesberger együtéses előnyre tett szert az őt üldöző ausztrál, Marcus Fraser előtt. S... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2090

Ricsi, és Nazsi a helyszínen

Mint ahogy azt már tegnap említettük hosszabb cikkünkben Sárközi Ricsinek és Amin Najatinak, profi játékosoknak jelenésük van hétvégén Romániában. Friss hír: Megérkeztek!Mint ahogy azt már tegnap emlí... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2059

Szövetségi kártya 2012

„A Magyar Golf Szövetség tájékoztatja tagjait arról, hogy a klubok által e-mailen leadott kártya igénylések alapján a 2012. évi EGA kártyák nyomtatása folyamatban van, várhatóan április 30. és május 1... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1490

Játék a széllel

Tegnap elstartolt az idei Ballentine’s Championship, amelynek első napját egyértelműen a szél uralta, amely kondíció sok esetben teljesen átformálta a játékosok előzetesen elképzelt terveit. Az olykor... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1220

Jól kezdtek a fiúk

Összességében azt mondhatjuk, hogy New Orleans pályáján a játékosok kifejezetten hatékonyan ragadtak ütőt tegnap annak érdekében, hogy előnyre tegyenek szert az idei Zurich Classicon. A legjobban Ken ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2117

Körkép Sárközi életéből

Sárközi Richárd profi golfozó és elismert oktató hírében áll. Télen megjárta Spanyolországot, valamint Tunéziát is. Mi meg régen beszéltünk vele, gondoltuk, megcsörgetjük. Ő pedig felvette. Sárközi... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1368

Clarke dobbantana Koreában

A nemrégiben megnősült ír játékos óriási lelkesedéssel érkezett Koreába, hogy alaposan szemügyre vegye e heti megmérettetésének színhelyét. A 43 éves golfozó tavaly a mennybe ment, de az élet megy tov... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1404

Masters után

Az ausztrál golfozó ugyancsak szemet vetett az idei Ballentine’s Open győztes pozíciójára, bár a fiatal játékos abból a szempontból előnyösebb helyzetben van, hogy szinte a kisujjában van a keleti rég... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2153

XXIII. Nemzetközi és Magyar Senior Golfbajnokság

Meghívás az idei Nemzetközi és Magyar Senior Golfbajnokságra: Meghívás az idei Nemzetközi és Magyar Senior Golfbajnokságra: Versenyfeltételek: a verseny a R&A Golf Club of St. Andrews, a Magyar ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2282

Tovább fejlődik a juniorképzés

Kötél Balázs a balatonudvari Royal Balaton Golf & Yacht Club felelősével beszéltünk. Felelős, mert az ő felelőssége volt kijelölni az új elütők helyét a pályán. Merthogy a klub ezentúl az apróságokra ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1402

Hazai hangok

Ezen a héten a European Tour játékosai egészen Koreáig utaznak, hogy bevegyék a mesés környezetben elterülő Blackstone Golf Club pályáját. Tavaly Lee Westwood örülhetett, hiszen egyetlen ütéssel felül... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1340

Bubba még tartja magát

Bubba Watson Masters győzelme sokat ért, amit a szóbeszédek és különféle megnyilatkozások mellett a szakértők heti rangsorolása is bizonyít. Az amerikai biztosan tartja magát a szokásos voksolási proc... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1909

Hír a Highlandről

A Budapest Highland Golf Clubban megkezdték az új ügyviteli rendszer fokozatos bevezetését. Először a labdaadagoló automata működik az új RFID (érintő-) kártyás rendszerrel. A Budapest Highland Gol... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2068

Ranglistamajális Balatonudvariban

Elkezdődik a szezon a Royal Balaton klubjánál is. Minőségi lett a pálya. Rendben zajlottak a téli karbantartások, és minden készen áll az idei első versenyhétvégére. Ami egyből két ranglista versenyt ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1401

Westwood megvédte a címét

Az angol ugyan kicsit elfáradt a végére, de az indonéz környezetben megrendezett verseny első három napján akkora előnyre tett szert, hogy már azon sem kellett aggódnia, hogy a zárónapon, az utolsó fo... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1246

Csak mértékkel

A könnyű falatozás egyik nagy veszélye, hogy hajlamosak vagyunk átesni a ló túloldalára, és többet enni, mint a főétkezések alkalmával. A nassolás lényege a mértékletesség, és kár vitatni a hasznosság... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1744

Zegna Sport Challenge

A máriavölgyi Pannonia Golf & Country Club hírlevélben tájékoztatta klubtagjait a két hete elkezdődött Zegna Sport Challenge további tudnivalóiról. A máriavölgyi Pannonia Golf & Country Club hírlevél... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2045

Hole in One és versenybeszámoló

Fabien Beill klubtag ütötte az 5-ös szakaszon! A mumusnak számító, Magyarország leghosszabb par 3-as szakasza – ezennel legyőzve! Fabien Beill klubtag ütötte az 5-ös szakaszon! A mumusnak számító, ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1815

Újra puttoltunk!

A jelentkezésnél már láthatták a rendezők, hogy hiányzott a golfosoknak a putting green, hiszen 21-en gurították végig a 18 szakaszt.A jelentkezésnél már láthatták a rendezők, hogy hiányzott a golfo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2174

Szimfonikusok Vámospércsen

Nagy várakozással néztünk elébe a hétvégi vámospércsi ranglista versenynek. Különleges figyelemmel néztük a viadalt, hiszen nem sokára itt fogják megrendezni a Magyar Kupát is, így ez a verseny egy... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1462

Zsebben a harmadik

A dél-afrikai játékos ezen a héten sem bízott semmit sem a véletlenre. Ha Volvo torna, akkor nem lehet kérdés, hogy Brendan Grace-nek ott a helye a végső küzdelemben is. A 23 éves golfozó idei teljesí... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1370

Annyi év után

Hosszú évek kemény munkájával Ben Curtis ismét felállhatott a dobogó legfelső fokára, mégpedig a Valero Texas Open-en. A golfozó egész héten rendkívül kiegyensúlyozottan ütögetett, aminek meg is lett ... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 122

Versenynaptár

Keresés