HG archívum

Március 2012

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 125 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1825

Tseng félidőben is vezet

Nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek mezőnyében a tajvani golfozó egyszerűen minden helyzetben képes hozni a formáját. Yani Tseng az első napi jó teljesítményét tegnap is megismételte, amivel jelenleg egy... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1702

Nemzetközi élmezőny

Rendkívül összesűrűsödött a mezőny a tegnapi napon, ami persze nem baj, hiszen annál nagyobb az izgalom Olaszországban. A hazai közönség egyik szeme azonban mindenképpen sír, hiszen a fiatal titán, Ma... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2293

Best of...

Csütörtökön, a Kempinski Hotelben átadásra kerültek az idei év Best of Golf díjai. Az eseményen ezúttal is 8 kategóriában hirdettek győztest.Csütörtökön, a Kempinski Hotelben átadásra kerültek az idei... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2142

Máshol is vannak problémák

A The R&A szemináriumot rendezett a közép-kelet európai golfszövetségek főtitkárai és elnökei részvételével Prágában. A The R&A szemináriumot rendezett a közép-kelet európai golfszövetségek főtitkára... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2188

?Eladtam a lelkem.?

Zircről jött. Kisorosziba ment. Lugosi Balázs, oktató áthelyezte székhelyét, ahogy mondta a több tanítvány reményébe, hiszen ő már dolgozott Kisorosziba, és korábbi tanítványai is folyamatosan csáb... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1713

Golfozzon frizbivel!

Multifunkciós jégcsarnok építésének támogatásáról és Magyarország első fix discgolf-pályájának kialakításáról döntött csütörtöki ülésén az óbudai képviselő-testület. Multifunkciós jégcsarnok építésén... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1880

Texasi zuhatag

Nem volt szerencséje azoknak tegnap, akik nem a legelső turnusban vágtak neki a 18 szakasznak az idei Shell Houston Openen. Az idő ugyanis rendkívül gyorsan változott, és a játékosok kis idő múlva azo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2394

MGSZ elnökségi ülés

A Magyar Golf Szövetség Elnökségének március 20-i ülése az éves rendes közgyűlés előkészítésének a jegyében zajlott. A közgyűlésre április 26-án csütörtökön 10:00 órakor a Magyar Sport Háza (1146 B... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2042

Muzsikálnak a madarak

Bizony nyílnak a virágok a Greenfield Golf Club pályáján, és a madárállomány is egyre hangosabban muzsikál a fákon, miközben a klubházban idei első versenyére készül a csapat. Papp Erzsébet elmesélte,... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1711

Futottak még

A 18 éves olasz fiatalnak nem sikerült magát kvalifikálnia a Mastersre, de ettől még az élet megy tovább. Manassero izgatottan várja az e heti megmérettetést, ami Szicíliában lesz, és ami egyfajta ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1744

Houston, nincs baj

Lassan megérkezünk az idei év első Major tornájához, de addig még Houstonban van lehetősége a vállalkozó kedvű golfozóknak ütögetni egyet. A Shell Houston Open címvédője Phil Mickelson, akit a szek... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2569

Új csillaggyár született

Kötetlen, vidám hangulat jellemezte tegnap a FIMAG klubjának, a Green Masters szezonnyitó eseményét. Délután öt óra után, szinte már az estébe hajlóan, a lemenő nap sugarai között gyűltek össze a vend... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2020

Évi Rendes Közgyűlés

Sugár András tájékoztatása:   Sugár András tájékoztatása: Tisztelt Tagok! A Magyar Golf Szövetség Alapszabálya értelmében, és az Elnökség határozata alapján a Magyar Golf Szövetség Évi ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2115

60 km-es körzetben 70 pálya

Szigeti Csaba, PGA okleveles golfoktató évek óta nem száll repülőre. Pedig ha szállna, a 6000 kilométeres út Marbellára és vissza összesen körülbelül 46 órával rövidebb ideig tartana. Aki eddig nem tu... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1761

Tiger dobogóra került

A legutóbbi szavazáskor a Rory McIlroy- Phil Mickelson- Lee Westwood trió állt az élen, de azóta más idők járnak. Nem kevés esemény történt az elmúlt időszakban, amelynek következtében a szokásos szav... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1839

Karcsúsító csokoládé

A rendszeres csokoládéfogyasztás segíthet megőrizni a karcsú vonalakat - derült ki egy új tanulmányból. A rendszeres csokoládéfogyasztás segíthet megőrizni a karcsú vonalakat - derült ki egy új tanul... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1765

A harmadik is kipipálva

Már sokszor elmondtuk, hogy a tajvani játékos ellen valóban nem létezik ellenszer. Ezek ugyan nagy szavaknak tűnhetnek, de igazolni látszik a vasárnap lezajlott Kia Classic zárónapja is, amelynek sorá... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1729

Majd ők megmondják

Tiger Woods vasárnapi teljesítménye sokakat megihletett. Megindultak a nagy találgatások és esélylatolgatások, és nem volt ez másképpen a golfos szakértők körében sem. Alan Shipnuck ezúttal arra a kér... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2252

Ennél jobb szezonkezdés nem is lehetne!

Lehoczky Gábor regél a történtekről, és a továbbiakról: Lehoczky Gábor regél a történtekről, és a továbbiakról: Gyönyörű tavaszi időben, szikrázó napsütésben zajlott a szezonnyitó verseny Lőrince... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2619

Tóbiás kritizál

Nem tegnap volt, mikor Tóbiás Zsolt egy kalandos, 26 órás autóút végén Szigeti Csabával megérkezett Malagába. Azóta Zsolt hazajött, elment Ciprusra, újra hazajött, csak hogy múlt hét szombaton újra ki... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2096

Két ranglistaverseny egy hétvégén!

A május elsejei hosszú hétvégén egymást követő két napon két ranglista versenyen is pontokat gyűjthetnek, hendikepet javíthatnak a golfozók a balatonudvari pályán. Április 28-án, szombaton bemelegítő ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1822

A vadmacska újra nyerni tudott

A több hónapos kemény munka végre meghozta gyümölcsét. A korábbi világelső hetedik alkalommal tudta bevenni a Bay Hill pályáját, amivel megszerezte karrierje 72. győzelmét is. Nem kis feladatot hajtot... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1487

Hoey mindent vitt

Való igaz, ezen a héten nem volt éppen a legegyszerűbb dolga annak a golfozónak, aki Marokkót választotta az ütögetésre, mivel az idei Trophée Hassan II. elnevezésű verseny bővelkedett minden jóban és... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1853

Golfozó focisták

Egy busznyi focista érkezett körülbelül délután 2 órakor a Golfclub Imperial Balatonhoz. A Zalaegerszeg játékosainak legtöbbje először kicsit tartott az új sporttól, de miután páran kipróbálták köz... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1980

Mandiner golf?

Balogh Lászlóval legutóbb akkor beszéltünk, mikor éppen a Gran Canariaról készülődött hazatérni családjával. Azóta megérkeztek, és ha nem is egyből a reptérről, a PGA oktató beugrott a szerkesztősé... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1866

Green Masters megnyitó

Kedves Golfozó Barátaink, Golfozó Fiatalok, Gyerekek, Tisztelt Szülők! Kedves Golfozó Barátaink, Golfozó Fiatalok, Gyerekek, Tisztelt Szülők! Engedjétek meg, hogy szeretettel meghívjunk titeket ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2298

Golf és Irodalom

Két könyvet ajánlanánk kedves olvasóink figyelmébe. Az ajánló a Magyar Golfszövetség legutóbbi hírlevelében jelent meg:Két könyvet ajánlanánk kedves olvasóink figyelmébe. Az ajánló a Magyar Golfszövet... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1763

Már csak egy lépés

Hullámzó teljesítménnyel ugyan, de a korábbi világelső ott van a győzelem kapujában, és innentől kezdve csak is rajta múlik, hogy él-e majd a lehetőséggel. Pénteken rendkívül jól ütögetett Floridában,... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1731

Úton a harmadik?

Izgalmasan alakul a női mezőny is az e heti golfos megmérettetéseken, amelynek mostani helyszíne Kalifornia, és ahol Yani Tseng egyeduralkodónak tűnik. Rendkívül kedvező helyzetből, három ütés előnybő... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1941

Túlélési technikák

Ólomból vannak a végtagjaink, kialvatlanok és ingerlékenyek vagyunk. A szakemberek szerint tavaszi fáradtsággal van dolgunk, azaz a tél végi hiányállapottal kell megküzdenünk. A tünetekre nincs gyó... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 125

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés