HG archívum

Január 2012

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 107 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1793

Bámulatos rekord

Bizony, hozzá kell szoknunk, hogy a külföldi golfozók egyre feljebb, vagyis inkább egyre lejjebb teszik a lécet. Nemrégiben még Lexi Thompson fiatal sikereitől volt hangos a sajtó, de helyét átvett... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1914

Kaliforgia

Való igaz, egy biztos mozzanat van csak a golfban: a pillanat, amikor a labda begurul ama bizonyos lyukba. A többi bizonytalan. Nem kevesen voltak olyanok, akik már nyugodt szívvel könyveltél el az... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2170

Meglepetések a harmadik fordulón

A Virtual Designer’s Golf Challenge Tour, Sárkány Indoor Golf Center Full Swing golfszimulátorán, a Robert Trent Jones által tervezett GT Links-en lejátszott harmadik fordulója sok szempontból újra... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
3329

Egy lépéssel közelebb az álomhoz

A szemtelenül fiatal, mindössze 20 éves nagybajomi lány 8 évvel ezelőtt szeretett bele a golfba (előtte több sportba is belekóstolt már, úszott, lovagolt, jazzbalettot tanult és a röplabdázásban is... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1809

Rock azért kicentizte

Tegnap nem történt meg az, amiért sokan szorítottak. Tiger Woods tegnap az első helyről kezdhette meg utolsó napját Abu Dhabiban, és sokan hittek abban, hogy a 2012-es évet egy győzelemmel fogja ny... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1531

A legyőzhetetlen

Nagy várakozás övezte az év első Grand Slam tornájának döntőjét, ahol valóban a világ jelenlegi két legjobb teniszezője mérte össze a tudását. Nem volt kétség, hogy Nadal határozott játékkal kezdi ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1856

Bronzeső Eindhovenben

Az eindhoveni vízilabda Európa-bajnokság utolsó napján a férfiakon volt a sor, hogy hasonló eredménnyel zárják a kontinenstornát, akárcsak Merész András lányai. Az ellenfél a világbajnok olasz válo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2357

Az utánpótlás frontembere

Wilheim István számos tehetséges golfozót edz a junior és utánpótlás korosztályokban. Az ifjú golfozók eredményei önmagukért beszélnek, ráadásul tehetséges mentoruknak köszönhetően a további fejlőd... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1728

A megállíthatatlan

A pár évvel ezelőtt profivá vált amerikai fordulóponthoz érkezett. Első PGA Tour győzelmének a kapujában áll, és innentől kezdve csakis rajta múlik, hogy él-e ma a lehetőséggel. Jelenleg öt ütéssel ve... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1722

Megvan a bronz

Minden érem szépen csillog, szokták mondani, és jelen esetben is csak azt mondhatjuk, hogy a harmadik hely egy rendkívül jó eredmény. Vízilabdás lányaink tegnap egy nagyon „bírócentrikus” mérkőzésen t... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2209

Két lábbal a földön

Kemény fába vágta a fejszéjét Szigeti Csaba. Hathetes, kimerítő edzőtábor irányítója lesz Spanyolországban, amelytől hatalmas előrelépést remél a közeljövőben. A golfedzőt terveiről, illetve golfos pr... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1856

Tiger az élen

Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a korábbi világelső rátaláljon a megfelelő ellenszerre a keleti régióban. Eddig sem játszott rosszul, de Tiger Woods ma rendkívül jól teljesített az Abu Dhabi HSBC Go... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1645

Tartja magát az amerikai

A 24 éves golfozónak úgy tűnik nagyon is bejön a nehezebb kondíciókkal rendelkező South Course, és köszöni szépen, jól megvan itt. A Farmers Insurance Open második játéknapján ugyan kicsit halványabba... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2335

Last minute golfút

A decemberben ötvenedik születésnapját ünneplő Lehoczky Gábor, a St. Lőrincz Golf Club tulajdonosának szervezésében golfozók egy maroknyi csapata Spanyolországba indul edzőtáborozni. A tanulás mellett... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1699

Dán hatalomátvétel

Nagy fordulatok álltak be a mai napon az Abu Dhabiban zajló versenyen, ugyanis a vezetést egy dán játékos vette át, aki nem játszott hibátlanul, de a körülményekhez képest pont eleget nyújtott. Az e... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2601

Ma esti programajánló

Kedves Golfbarátok ! I. Golfissimo Golfboszorkány és Golfvarázsló Farsangi Bál, amelyet 2012.január 27. napján, pénteken 19 órától tartunk a Golfissimo Indoor Golf Centrumban (TREND2 Üzletház, 20... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1694

Nagyon bekezdtek

Phil Mickelsonnak nagyon nem ment a játék tegnap a Torrey Pines pályán. Hogy ennek mi az oka? Valószínűleg az, ami másik részen Martin Kaymernél is hibádzott. Egyszerűen nem jött ki a lépés, folyam... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
4824

Börtönből börtönbe

Rosszindulatú pletykák, zavaros híresztelések, halvány találgatások. Ezek jellemezték korábban a kiváló golfozó, Brúder Balázs emberrablási ügyét, amellyel kapcsolatban most tiszta vizet önt a pohá... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1705

Tiger jól kezdett

Nem kevesen voltak kíváncsiak arra, hogy a korábbi világelső miképpen fog szerepelni a 2012-es szezont megnyitó versenyén. Nos, egyfelől pozitív, hogy Tiger Woods bogey mentes kört futott, másfelől... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2053

Konferencia az Iskola Golf Programról

A Magyar Golf Szövetség a 2012-es évtől elindítja Iskola Golf Programját, amelynek az első eleme egy, a program bemutatását szolgáló konferencia a Testnevelési Egyetemen. A Magyar Golf Szövetség a ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2403

Letépte láncait

Nem kevesen szorítottak azért, hogy a magyar golfozó ügye tisztázódjon, és ismét szabad emberként élhesse napjait. Ügyének ugyan még nincsen teljesen vége, de immáron nem kell a külföldi és magyar ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1554

Megnyertük, elvesztettük

Nem mondhatjuk, hogy a tegnapi napon nem tettük oda magunkat a horvátok elleni mérkőzésen. A Mocsai Lajos által irányított csapat igenis meg akarta nyerni a meccset, amelyen valóban sok múlott. A g... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2088

Kettős szenvedély

Csikós Gábor PGA edző számára a kézilabda örök szerelem marad. Ez nem csoda, hiszen évekig játszott és még a tehetsége is megvolt hozzá, hiszen többször is szerepelt a korosztályos válogatottakban.... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1975

A gyermekek képi világa

A gyermekkor világában kiemelt helyet foglal el a rajzolás: a kicsik számára ez az önkifejezés egyik legáltalánosabb, legtöbbet használt és legtöbb élményfeldolgozási lehetőséget magában rejtő form... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1687

Elmaradt a bravúr

Úgy tűnik, túlságosan sokat vettek ki belőlünk a csoportmérkőzéseken lezajlott összecsapások, amelyeken Mocsai Lajos gárdája valóban emberfelettit küzdött. Tegnap, az elődöntőbe jutás volt a tét, é... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1627

Nagy dobásra készül

A korábbi világelső a 2012-es golfos idényét Abu Dhabiban kezdi meg, ahol magához mérten elfogadható eredményt vár el. Tegnap nyilatkozatában azt mondta, hogy nagyon örül annak, hogy végre tökéletes... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1919

Jó helyen, rossz időben

Törökország mindig alkalmas placc egy kis golfozásra, még akkor is, ha épp esik az eső, vagy fúj a szél. S. Nagy Csabának bőven kijutott utóbbiakból, ennek ellenére remek élményekkel gazdagodott od... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1716

Talmácsi Gábor befejezi

A motorosbajnok sportágat vált: még autója és navigátora sincs, de februárban már tesztel, és a ralibajnokság összes futamán rajthoz akar állni.A motorosbajnok sportágat vált: még autója és navigáto... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1683

Tiger nem a mindenség

Ismét a szakértők véleményét vesszük alapul jelen írásunkban, akik arra a kérdésre próbálnak őszintén válaszolni, hogy vajon melyik lehet a fontosabb: Tiger Wods Abu Dhabi-van való szereplése, vagy... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2390

Egység a lelke mindennek

Ha kéne mondani egy személyt, aki az utóbbi években szívét-lelkét kitette a női golfért, akkor Oltványi Katalin neve mindenképp ott lenne az első háromban. Az egykori Mrs. Golf a mai napig híve har... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 107

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés