HG archívum

December 2011

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 96 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1835

Mert győzni jó

A 2011-es év rengeteg kellemes csalódást hozott a külföldi golfos életben, nem beszélve az olyan pazar megoldásokról, amelyek valóban a sport esszenciáját adják. A golf.com összegyűjtötte az idei év l... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1812

Az életben nem a golf a legfontosabb

A német golfozó karrierjét tekintve a tavalyi évben került fel leginkább a térképre, és nagyszerű teljesítménye nyomán, idén, nem kevés ideig még a világ legjobbjának titulusát is viselhette. Van a... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2390

Nem bízta el magát

Baranyai Róbert talán maga sem számított arra, hogy milyen eredménye szezont zárhat majd. A szeretet ünnepét családja társaságában töltő játékos természetesen szentelt ránk néhány percet, és rövide... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1694

A golfhoz húz a szívem

A pofátlanul fiatal, mindössze 16 éves amerikai golfozó idei teljesítménye sok szempontból irigylésre méltó. Korengedménnyel, a 2011-es szezonban több profi versenyen vehetett részt, amely lehetőséget... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1691

Emlékszünk még?

Szokatlan eseménynek lehettek szemtanúi azok a golfot kedvelő nézők és szurkolók, akik vasárnap kilátogattak a kaliforniai Corde Valle Golf Club helyszínére, ugyanis a zárónap versenyének kellős közep... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1811

Ez a pálya fekszik nekem

A 2011-es évben nagyot fordult a világ az észak-ír golfozóval. A mindössze 22 éves játékos karrierje elején tart még, de máris olyan eredményeket tudhat magáénak, amikről sokan még álmodozni sem me... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1713

Nincsen biztos előny

A dél-afrikai golfozó az idei évet rendkívül jól kezdte, hiszen rögtön január hónapban ő állhatott fel a dobogó legfelső fokára a Joburg Openen, ami kellő lökést adott neki a szezon beindításához. Szá... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1907

Csoportos utak Pro-k vezetésével

Csoportos utak Pro-k vezetésével            Bővebb információ a www.golfutazasok.hu/hu/pro-es-csapata oldalon. Jelentkezés Batta Krisztinánál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védele... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2900

Fejezetek a magyar golfból

A „Fejezetek a magyar golf történetéből” című dokumentum-riportfilm (szerkesztő-riporter: Lintner Sándor) két nagyobb időszakot ölel fel: 1911-től 1950-ig, valamint 1980-as évek derekától napjainki... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2390

Egy bridzspartira mindig van idő

A karácsonyi időszak kedvez a kötetlen beszélgetéseknek, hiszen ilyenkor az év eredményei mellett mindig van egy-egy más, kicsit személyesebb téma is, amit lehet boncolgatni. Andrási Miklós a csalá... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2001

Az év újonca

A Floridában élő golfozó idén rendkívül biztosan ragadott ütőt a különböző versenyeken, de ezek közül is a legkiemelkedőbben a PGA Championship-en játszott, ahol még arra is volt energiája, hogy a ráj... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2386

Könyvekkel ünnepel

Szeberényi Máté idén is az utolsó pillanatra hagyta a karácsonyi bevásárlást, de idén a nővére segítségével sikerült előre beszerezni egy-két dolgot, így a szokásosnál kicsit kisebb volt az izgalom... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1951

Az év ütése

Az idei FedExCup utolsó versenye nem mindennapi izgalmakat tartogatott, és egészen az utolsó mozdulatokig nem is volt biztos, hogy ki is viszi haza az impozáns kupát, illetve ki lesz gazdagabb 1, 440,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2155

Lesz majd jobb is

A Zsiráf Magazin csapata folyamatosan keresi a tehetséges, fiatal újságírókat, akikből később oszlopos csapattag válhat. A keresgélés közben azonban több olyan fiatal akad, akit alapvetően érdekel ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1871

Karácsonyi fogadalom

Az ír golfozónak nem igazán sikerült az idei évben nagyot alkotnia, de még kicsit sem. A 2010-es évhez képest az idei rendkívül rosszul sikerült, így az év végi számadásnál volt min elgondolkodnia. Gr... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2161

Tiger Woods hasonmása

A Tiger Woods sztori megunhatatlan, bár lassan egyre inkább a homályba vész a kínos eseménysorozat, amely a korábbi világelsőhöz kapcsolódott. Az amerikai idén már versenyt is nyert, és véleménye szer... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2219

Golfozó családanya

Karácsony a szeretet ünnepe, ezt minden család tökéletesen tudja. Ilyenkor mindenki szeretne kizárólag a szeretteivel foglalkozni, ezért is tartozunk hatalmas köszönettel Sárközi Henriettának, hogy... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1728

Elég könnyen elérzékenyülök

Az egyik leghosszabb amatőr karrierrel rendelkező angol golfozó nemrégiben adott interjújából sok érdekes tudhatunk meg arról, hogy a játékos végül miért nem vált soha profivá, illetve kiderül az is, ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2471

Egyesület a fiatal golfozókért

Az egyesületet azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsük a magyar junior golfozókat, úgyis, mint az edzések megszervezésében, az edzés feltételek megteremtésében, lebonyolításában, valamint tudásu... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2352

Golf a tévében

Kedves Golfbarát :-)Kedves Golfbarát :-) Örömmel értesítünk, hogy az EnterNet Golf TV következő, 240. adásában ízelítőt adunk az év magyar vonatkozású golfeseményeiről. Ellátogatunk a Kaefer Heibl ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1794

Nem vagyok príma donna

Az egyik leghosszabb amatőr karrierrel rendelkező angol golfozó nemrégiben adott interjújából sok érdekes tudhatunk meg arról, hogy legszívesebben milyen szuper erővel rendelkezne, milyen számára a sz... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1749

Fogós kérdések 2012-ben

Az elmúlt napokban, a különböző golffal foglalkozó médiumoknál már a 2012-es idény esélyeit és kilátásait latolgatják, pedig még van hátra az idei évből is. A munka persze nem áll le, és jó néhányan m... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2179

Pizsamára cserélte a golfot

Közel kétórás beavatkozáson esett át a híres golfedző, akinek szemét úszóhályog támadta meg nem sokkal a szezon vége előtt. A látószervi probléma saját bevallása szerint nem befolyásolta eredményes... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2965

Nem csak golfosoknak

A ruhától, amit viselsz, az ütőn át amit lendítesz, egészen a labdáig, amit ütsz. Több mint 24 éve, a Golf USA a világ vezető golfipari üzlethálózata. Magasfokú kiszolgálás, és termék minőség. Üzle... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1923

Így boldog az ünnep

Kedves Golfbarátok!Kedves Golfbarátok! Szeretnénk klubtagjainknak és a Kisoroszi Golfpálya minden játékosának Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt kívánni! Egy ig... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2058

A sütést meghagyom másnak

Az ünnepekre hangolva sem szeretnénk elhanyagolni Olvasóinkat. Sőt! A golfos szezonértékelések és a jövő évi tervek mellett most van olyan játékos, aki a karácsonyi ajándékozási szokásaiba is beava... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1794

A búvár, aki fél a víztől

Az első osztályú női golfozó számára a 2011-es év nem kifejezetten a sikeres versenyekről szólt, de lelkesedése még mindig töretlen. Különc stílusa üde színfoltot jelent a női mezőny egészét nézve, és... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1736

Sziporkázó golfozók

Régóta tudjuk, hogy adott esetben, egy frappáns nyilatkozatnak, vagy egy velős bölcsességnek olykor ezerszer nagyobb jelentősége van, mint maguknak a tetteknek. Az idei évben a golfozók gondoskodtak a... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1709

Rendes ember akarok maradni

Az idei év elsőszámú női golfozója egyértelműen a tajvani születésű Yani Tseng, aki elmondhatja magáról, hogy egyedülálló módon, mindösszesen 22 évesen már öt major győzelemmel rendelkezik, amelyekből... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2033

Mesterré avatva

Fehér Zsolt golfedző sokadik diplomáját szerezte meg a közelmúltban. Ez azonban számára is sokáig különleges lesz, mivel PGA-oklevelével számos új lehetőség nyílik meg előtte. Erről, valamint által... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 96

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés