HG archívum

Október 2011

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 129 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1607

Garcia hazai közönség előtt bizonyított

Sergio Garcia nagyon érzi a golfot mostanság, amit mi sem bizonyít jobban, mint tegnapi győzelme, amit ráadásul hazai környezetben vívott ki magának. A profi játékos rövid időn belül két kupát is m... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1778

Megvan az áhított győzelem

Forró és erősen párás időben kellett tegnap bizonyítani a legjobbaknak Malajziában, amit sok játékos nem tudott kellőképpen kezelni. Azonban, az amerikainak olyan tartalékokat sikerült előkapnia tarso... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2292

Kuba megbocsát a golfnak

Amikor Fidel Castro hatalomra jutott Kubában, egyik első dolga az volt, hogy száműzte a szigetről a golfot. Most, ötven évvel később előzetes engedélyt adott arra, hogy a szigetországban megépülhes... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1545

Hazai vizeken

A spanyol profi tette róla, hogy emlékezetessé tegye az Andalucía Masters negyedik versenynapját. Színes score kártyája bizonyítja a legjobban, hogy valóban egy trükkös szakaszokkal teli pályáról v... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1553

A pénz nem minden

A jelenlegi világelső egyértelművé tette döntését, mely szerint kihagyja a jövő héten esedékes HSBC Championst, hogy ott legyen második gyermekének születésekor. A golfozó ugyan minden erejével azo... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1654

Pályarekord a második napon

Lehet jól játszani, megfelelően teljesíteni, de nincs annál jobb érzés, amikor egy golfozó (a kiváló játéka mellett) még különféle rekordokat is döntöget. Így volt ez az amerikai profival, aki Malajzi... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1614

Skót tartás

A 28 éves szigetországi golfozónak a második napon már nem ment annyira fényesen a játék, de az előző napon aratott fantasztikus sikere biztosította számára a tabella élén maradást. Az összehangolt sp... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2202

Mennyire elégedett?

HIGHLAND NEWS - Új fejezet nyílik a Highland-nél és ahhoz, hogy a változások a golfozó igényeit követhessék, szükség van az Ön segítségére. Mint minden évben idén is két alkalommal készítünk felmér... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2470

Céltalan utakon

Lassan és szomorúan hagyjuk magunk mögött a 2011-es szezont, melyről most már lassan csak múlt időben lehet beszélni. Új sorozatunkban azért továbbra is a golfozók maradnak főszerepben, évet értéke... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1692

Szolid kezdés

Óriási várakozások övezték a spanyolországi tornát, ám az első nap mégsem a szuperütésektől volt hangos. A nagymenők viszonylag visszafogottan kezdtek az első napon, de ez persze nem sokat jelent a jö... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1612

Allenby vezet Malajziában

Érdekesen alakult az első nap a keleti régióban megrendezésre kerülő tornán, ahol számos név szóba került a kupa sorsát illetően. A jelenlegi első azonban nem volt a fő jelöltek között. Az ausztrál go... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2136

A zene az kell

Jakobi Andrással az idei versenyszezonban nem sokszor találkozhattunk, már ami a golfpályát illeti. Andris ugyanis egyéb elfoglaltságai miatt kicsit háttérbe szorította a golfot, amit így a szezon ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2129

Tüdőtisztítás Tatán

Ha Vajnóczki Gábor szombaton az égből követte a tatai eseményeket, akkor biztosan mosolygott. Mosolygott, mert elégedett volt. A legendás klubkapitányra való emlékezésen ugyanis megint összegyűltek... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2608

Családban marad

Nagy örömünkre szolgál, hogy ezen számunkban bemutathatjuk Önöknek az Imperial Balaton Golf Clubot, mely Balatongyörökön tavaly nyitotta meg első 9 szakaszát, és ahol olyan fogadtatásban részesül a... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1585

Címvédést várnak Malajziában

 A PGA Tour versenysorozatának ma kezdődő tornáján sokan szállnak majd harcba az elsőségért, ám a szakértők nagy része mindenképpen címvédésre számít. A megkérdezettek több mint kétharmada Ben Crane-t... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1594

Mindenki nyerni akar Spanyolhonban

 Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy a legmagasabban jegyzett spanyol golfozó, Álvaro Quirós nyerni akar a spanyol tornán, ahogyan a tavalyi győztes, Graeme McDowell is gőzerővel készül a címvédésre. V... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1965

Szezonzárás duplázással

A hétvégén – október 29-én – rendezi a szezonzáró golfversenyt hazánk legnyugatibb golfpályája, a zsirai Sonnengolf Club. A flightok 10 órakor indulnak kezdik a 2x9 szakaszos Stableford HCP – jav... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1632

Hazai hírek
Matusa István
1990

A jövő csillagai

A Magyar Golf Szövetség Future Stars néven új programot indított a junior válogatott utánpótlásának biztosítása céljából. A csapatba bekerülő fiatal 14 év alatti játékosok különös figyelmet és szak... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2384

Ismét tető alatt a golf

Amilyen nagy várakozás előzte meg az idei golfszezont, olyan gyorsan el is telt a 2011-es versenyidény. Bár még néhány versenyen rajthoz állhatnak a legfanatikusabbak, de tény, hogy a hirtelen betö... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1622

Győzelemre éhes

Címvédőnek lenni lehet egyszerre nehéz és könnyű. Azt gondolhatja az ember, hogy az a bizonyos pálya már a fejében van, ismeri, mint a tenyerét, így nem érheti meglepetés egy év elteltével sem. Azonba... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1702

Lesz ok az ünneplésre

A spanyol születésű golfozó számára a 2011-es év eddig nem sok jót hozott. A különböző tornákon alig tudott értékelhetőt mutatni, de most látja elérkezettnek az időt arra, hogy profi titulásához méltó... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1550

Szezonzárás Zsirán

SONNENGOLF PRESIDENT CUP 2011. október 29. (szombat)SONNENGOLF PRESIDENT CUP 2011. október 29. (szombat) 2 X 9 lyukú Par 36 – os pályán (HCP javító verseny) Versenylebonyolítás: A verseny a Roya... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2897

Új társsal tért vissza

Év eleji vállsérülése miatt hosszú hónapokat ki kellett hagynia az idei golfszezonból Kuti Gábornak, akinek a nevét nagy örömmel olvastuk a hétvégi tatai megmérettetés startlistáján. A tavalyival e... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1805

Első fokon vesztettek

Tavaly december elején olvashatták honlapunkon a Magyar Golf Szövetség közleményét, melyben N. Attila fegyelmi ügyével kapcsolatban is bővebb leírást találhattak. Akkor az MGSZ jogi képviselője fej... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2004

Micsoda NŐK!

Folytatódik a Magyar Golfozó Nők Egyesületének bemutatása. Palotásné Horváth Zsuzsanna elnökségi tagként adott interjút a HG Magazinnak, melyet most a HG portálon is olvashatnak.Folytatódik a Magya... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1638

Gyászba borult a sportvilág

Megrázó képsorok járták be a világot néhány napja, amelyek az ifjú motoros világbajnok, Marco Simoncelli utolsó versenyének tragikus körülményeit rögzítették. A huszonéves tehetség egy szerencsétlen b... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1696

Donald kacsa szerencsét hozott

Heroikus küzdelem után végzett az élen Luke Donald a vasárnapi Children’s Miracle Network Hospitals Classic-on, ahol nem kis hátrányból tudott végérvényesen fordítani, megszerezve az oly sokat jelentő... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2351

Petkovics befejezte!

Petkovics Bálint kiegyensúlyozott teljesítménnyel, okos játékkal nyerte meg a hétvégi máriavölgyi versenyt, ami az idei utolsó ranglistás eseménye volt a Pannonia Golf & Country Club pályáján. Báli... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1645

Balatongyörök meghívója

2011. október 29.-én, szombaton Sok szeretettel meghívjuk Önöket a szezonzáró versenyünkre, a Kajdi-Kristály és Villa-Golf Kupára.2011. október 29.-én, szombaton Sok szeretettel meghívjuk Önöket a sze... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 129

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés