HG archívum

Szeptember 2011

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 157 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Matusa István
1561

Kezdje az októbert Kisorosziban!

VERSENYKIÍRÁS Nyílt Klub Bajnokság 2011VERSENYKIÍRÁS Nyílt Klub Bajnokság 2011 Magyar Golf Club Kisoroszi 2011. 10. 01. Versenyfeltételek: A verseny a Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews, ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1797

Bemelegítő első nap

Tegnap kezdetét vette a brit-szigeteki „szimultán golfversenyen”, ahol is a játékosok három különböző pályán is ringbe szállnak az elsőségért. A patinás megmérettetés első napja után a tabella alakulá... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1665

Meztelen valóság

A fiatal spanyol golfozó úgy döntött, összeköti a kellemest a hasznossal. Nem számít ritkaságnak (főleg nem a 21. században), ha egy sportoló úgy dönt, hogy megválik ruhájától egy fotózás, divatkampán... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2594

Ki kicsoda?

Nagy sikert aratott új sorozatunk, melyben olyan embereket próbálunk mindenkihez közelebb hozni, akik bár nem szerepelnek mindennap a Hungarian Golf portálon, nélkülük talán elképzelhetetlen lenne ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2855

Kabalamalac

Ahány játékos, annyiféle ütővédő. Ez Magyarországon sincsen másképp. Számtalan aranyos és vicces plüssfigurát láthatunk bagekből kikandikálni, ám nem mindegyiknek ismerjük a sztoriját. Az előző sz... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2599

Sztároktól tanult

Azt hinnénk, hogy a profi oktatók számára nincs új a nap alatt, pedig nagyon is van. Böndicz Gergő az elmúlt hétvégén olyan lehetőséget kapott, amire még biztosan sokáig emlékezni fog. Azt hinnénk,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2070

Golf a tévében

Örömmel értesítünk, hogy az EnterNet Golf TV következő, 235. adásában beszámolunk a St. Lőrinc Golf Clubban megrendezésre került IX. EnterNet Golf Sztár Gáláról, ahol golfozók, sztárok és szponzoro... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2088

Halasztva!

Az Academy Golf Club első ízben megszervezett Range Bajnokságának nyitása technikai okok miatt egy héttel később kerül megrendezésre. KÖZLEMÉNY – Az Academy Golf Club első ízben megszervezett Range ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1711

Komplett csapatok

Nincs több találgatás, jelentjük megvannak a végső nevek, immáron kész a lista. Az idei Presidents Cup résztvevői most már gőzerővel készülhetnek a novemberi versenyre, ami minden kétséget kizáróan re... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1551

Donald nem adja fel

A múlt héten lezajlott FedExCup playoff-jának utolsó versenyén alulmaradt világelső nem dőlt kardjába, és nem vonult vissza búslakodni az elmulasztott lehetőség miatt. Ő inkább az újabb feladatokat és... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1675

Junior döntő St.Lőrincen

Utolsó fordulójához érkezik a St.Lőrinc Golf Club gyermekeknek hirdetett saját versenysorozata. A korosztályos elütőkről indított versenysorozat negyedik állomásán, október 2.-án, vasárnap 10 órátó... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1983

Előny otthon

Chu Viet Hong a Magyar Golf Club tagjaként hazai pályán vett részt a Kisorosziban rendezett első Vietnam Openen, és nem is tagadta, a helyismeret is közrejátszott abban, hogy saját várakozásait túl... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1753

A golf szépsége

Az idei év nem kevés olyan ütéssel és káprázatos megoldással ajándékozta meg a nagyérdeműt, amik még sokáig élénken élnek majd az emlékezetünkben. A tengerentúlon és Európában egyaránt a játékosok val... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1574

Megvan az újabb támogató

Az amerikai divatcég első embere beadta a derekát, amelynek értelmében 5 éves együttműködési szerződést kötött az R&A-vel, ami azt jelenti, hogy ez a cég fogja patronálni az Open Championshipet egésze... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1923

Jótékony, de nem eléggé

A második alkalommal megrendezett Csodalámpa Jótékonysági Golfnap nagy élmény volt a résztvevő gyermekek és családok számára, de a jótékonysági versenyen résztvevő golfozók alacsony száma miatt a f... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
3142

Miss Golf kerestetik!

Ki mondta, hogy golfpályán csak nyáron lehet forróság? A Hungarian Golf Magazin szépségversenyt hirdet 18 év feletti lányok számára. Az I. Miss Golf Hungary versenyre belevaló, sportot kedvelő, dek... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2082

Csajok, golf, Range Bajnokság!

Valami készül az Academy Golf Clubban! Méghozzá ismét egy olyan újdonság, amivel eddig nem találkozhattunk hazai pályán. Ahogy arról múlt héten már hírt adtunk, csütörtökön indul az I. Academy Rang... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2184

Új caddie-je segítette

Hahn Roland cseh versenysorozatának idei utolsó előtti állomásán vett részt hétvégén. A fiatal fiú a szezon eleji kezdés után egy kis hullámvölgybe került az elmúlt hetekben, ám a hétvégén megmutat... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1884

Új fejezet Highlanden

A külső szemlélő számára nem annyira látványos, mégis nagyon intenzív munka zajlott az elmúlt hónapokban a Higland Golf Club életében, melyről portálunkon most a klub elnöke, Závodszky Zoltán mesél... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1696

Új caddy, új remények

Nagyon úgy tűnik, hogy a korábbi világelső golfozó nem bíz semmit sem a véletlenre, és egyértelműen komoly szándékai vannak a jövőjét illetően. Pár napja jelentette be, hogy a fiatal tehetség, Dustin ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1568

Austrian Open

Érdekes verseny zajlott le nyugati szomszédainknál, ami bővelkedett pazar megoldásokban és izgalmakban egyaránt. Történt ugyanis, hogy a negyedik napon két játékos is ugyanolyan eredményt ért el (-12/... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1949

Háziverseny külhonban

2011. Szeptember 23-25. között – hét nemzet részvételével - rendezték meg déli szomszédunk nemzeti és nemzetközi senior bajnokságát az Istriai félszigeten a Savudria melletti Golf Club Adriatic pál... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1783

Dupla versennyel invitálnak

Kedves Klubtagjaink és Golfozó Barátaink!Kedves Klubtagjaink és Golfozó Barátaink!   A Budapest Higland Golf Club & Academy klubbal karöltve a 2011-es golfszezonban immáron másodszor szeretnénk Önök... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1877

Ízletes verseny Lőrincen

A St.Lőrinc Golf Club egyik leginkább várt golfversenyére szeptember 24.-én szombaton került sor. A jól ismert "Lazac Kupa" idén is teltházas versenyt hozott a dél-pesti pályára.ST.LŐRINC NEWS - A ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1814

Egy, aki mindent visz

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy a tegnapi nap a meglepetésekről szólt. Férfi vonalon, a FedExCup utolsó versenyének megnyerése, valamint a végső győzelem megszerzése volt terítéken. A végkimenete... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1466

Megtört az átok

Egyszer minden rossznak, és minden balszerencsés periódusnak vége szakad, és ez nem volt másképp a 2011-es Solheim Cup-on sem, ahol sokévnyi másodhegedűs szereplés után, az európai csapatnak sikerü... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2989

Ajándékot adtak, boldogságot kaptak

A hétvégén került megrendezésre a II. Csodalámpa Jótékonysági Golfnap, mely kapcsán ismét mosolyt csaltunk a gyermekek arcára. Ragyogó napsütés, madárcsicsergés várta a golfozókat, a golf után érke... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1861

Gólyahír

A Magyar Golfozó Nők Egyesületének elnöke, Bednár Mónika tegnap délelőtt életet adott második kisfiának, Adrian Chritiannak. A baba 3420 grammal és 48 cm-el született meg, fekete haja van. Anyukájá... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1538

Ez a harc lesz a végső

Pénteken még Adam Scott nagyszerű játékáról és megnövekedett esélyeiről lehetett ódákat zengeni, szombatra azonban nagy fordulatot vett a verseny. A FedExCup top 5 versenyzői közül már csak Luke Donal... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1537

Megtörik a jég?

A tegnapi nap óriási küzdelmeket hozott az írországi pályán, aminek az lett az eredménye, hogy a két csapat egyenlő pontaránnyal vághat neki a vasárnapi utolsó összecsapásnak. Adja magát a kérdés: van... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 157

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés