HG archívum

Augusztus 2011

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 134 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Matusa István
1907

Zárul a Jubileumi Golftúra

2011. szeptember 4-én vasárnap a Nemzeti Golf Egylet rendezésében folytatódik a Jubileumi Golftúra, melynek V. fordulója a Greenfield Hotel Golf Cup égisze alatt kerül megrendezésre Bükfürdőn!2011.... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1909

Nem kispályáznak

Nyárbúcsúztató éjszakai golfversenyt rendez augusztus 2.-án a St.Lőrinc Golf Club. Nem kispályáznak, tehát a kilenc szakaszos városi pályán versenyezhetnek a Firefly Golf Kupa párosai, világító lab... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1796

Kiszínezik az életet

Ezen a hétvégén Ranglista Versenyt tartunk Kisorosziban!Ezen a hétvégén Ranglista Versenyt tartunk Kisorosziban! 2011. szeptember 3-án szombaton a Paletta Kupa ad esélyt mindazoknak, akik előszeretet... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2347

A fővárosi menő

A Golf Sztár Szuper Tour búcsút intett a 18 szakaszos pályáknak, és az idei évre visszatért a fővárosba, ahol kedden a Highland pályáján viziteltek hazánk legjobbjai. A profik és amatőrök több hete... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2501

Elájult magától a golfozó

Szombaton Kisorosziban stílszerűen Kánikula Kupát rendeztek, ahová lelkes golfozók tömege érkezett, hogy megmutassa a hőségnek, ki is az úr a green-en. Minden jel szerint, az egyeduralkodó az a Nag... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2925

Meghúzta a nadrágját

A Magyar Nyílt Bajnokságon szinte alig volt olyan külföldi játékos, aki caddie nélkül lépett volna pályára. Erre a három napra a magyar segítőszám is megnőtt, és olyan játékosokkal is ment egy-egy ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2380

Golf a suliban

A múlt hét folyamán klubunk lehetőséget kapott arra, hogy a XXII. kerületi évadnyitó testületi ülésen a kerület intézményi vezetői számára prezentálhassuk azt a suliprogramot, melynek részeként a M... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1577

Hazai hírek
Matusa István
2322

Csúcsra járatott naplementék

A Sunset Golf Tour legutóbbi versenyén is telt ház volt a St.Lőrinc Golf Clubban. A nyolc fordulós sorozat hatodik állomása augusztus utolsó vasárnapján került lebonyolításra. A Sunset Golf Tour le... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2340

Hahn in one

Hahn Roland magára talált! Bár a profi golfozó az elmúlt időszakban sem játszott rosszul, sőt, saját bevallása szerint nagyon jó formában ütötte a labdát, ennek ellenére az eredmények nem úgy jötte... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2847

A legjobb befektetés

Hatalmas közönségsikert aratott az Academy Golf Club legújabb kezdeményezése, az XTB Trade & Golf Cup. Az augusztus utolsó vasárnapján megrendezett esemény jó levezetése volt a Magyar Opennek, amit ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2245

Vége!

Véget ért a Magyar Nyílt Bajnokság Máriavölgyben!Véget ért a Magyar Nyílt Bajnokság Máriavölgyben! A háromnapos megmérettetés során talán az utolsó napon volt egy kicsit elviselhetőbb az időjárás, a v... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2156

Izgalmas lesz az utolsó nap

A nagy meleg mellett az izgalmak sem maradtak el pénteken a Pannonia Golf & Country Clubban, ahol a második napon már többeknek is sikerült a mínusz score behúzása. A nagy meleg mellett az izgalmak ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2548

Fiatalság rutintalanság

A tegnapi nap Máriavölgyben a hőségről és magyar játékosok hullámzó teljesítményéről szólt. A pályán fellelhetőek voltak a külföldi „nagymenők”, a magyar fiatal tehetségek, és szerényebb HCP-vel in... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2307

Welcome ball

Az elmúlt hetekben minden eddiginél jobban beindult a zsirai Sonnengolf Club. Amellett, hogy eddig inkább az osztrák tagoknak mutatták meg magukat, napról napra egyre több magyar is ellátogat a 9 ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1988

Donald történelmet írna

Bár még négy torna hátra van az idei PGA Tour sorozat FedEx Kupa versenyéből, a szakemberek már azt találgatják hogy Luke Donald történelmet ír-e avagy sem. Az angolok világranglista vezetője ugyani... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1974

Töretlen siker az MGNE tábor

A hölgyek idén harmadik alkalommal szervezték meg a hagyományos büki golftábort. Lassan már nincs MNGE szezon a büki hét nélkül, ahol a hölgyek mindig valami újjal, valami emlékezetessel térnek haz... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2061

Misa hozta a kötelezőt

Hatalmas hőségben vette kezdetét a Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság Máriavölgyben. A csütörtöki kezdés után azt hittük, nem lehet melegebbre számítani. Tévedtünk. Ha hinni lehet a jóslatoknak, és a ma... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1708

Kezdődik a rájátszás

Csütörtöktől az alapszakasz legjobb 125 játékos lódul neki az idei rájátszásnak a FedEx Kupában. Négy torna áll rendelkezésükre, ám az, hogy bejutottak még nem jelenti azt, hogy végig is játszhatják... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2260

Dupla élvezet

A hétvégén több versennyel is kedveskedik a St.Lőrinc Golf Club a különböző játéktudású golfozóknak. Augusztus 27.-én szombaton a kezdő, még hendikeppel nem rendelkező játékosok is megmérkőzhetnek ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2637

Hole in one születésnapra

Lugosi Balázs amellett, hogy próbálja fanatizálni a zirci és környéki embereket a golfra, és egyre több embert csábít a Szarvaskút Golf Club gyakorló területére, nem feledkezett meg „itthon” maradt... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2487

Hamilton ajándéka

Bár Lewis Hamilton csak közvetve lesz a hétvége sztárja az Academy Golf Clubban, hiszen a Forma 1-es pilóta egyéb elfoglaltságai miatt nem tud Magyarországra látogatni az egyedülálló XTB Trade & Go... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1734

Woods alakít a versenynaptárán

Bár szinte borítékolható, hogy Fred Couples meghívót küld neki a Presidents Cup-ra, Tiger Woods nem akar a kapitányi szabadkártyára apellálni, így átalakítja versenynaptárját. Az egykori világelső l... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1817

Földrengés a Barclays helyszínén

Csütörtökön veszi kezdetét a FedEx Kupa rájátszásának első tornája a The Barclays. A viadalra készülőd játékosok azonban nem adhatták át magukat teljesen a felkészülésnek, ugyanis a versenynek ottho... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2218

Dibusz: Győzni megyünk

„Merjünk nagyot álmodni!” – szokták hangoztatni sokan. Jelen esetben azonban, az álomnál kicsit többről van szó. Úgy is mondhatnánk, hogy „merjünk realisták lenni”, legalábbis Petkovics Bálint segí... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1789

Hősök a Hőségben

Kedves Golfbarátok!Kedves Golfbarátok! Már zajlik a felkészülés a Magyar Amatőr Nyílt Bajnokságra Máriavölgyön, ahol 13 ország játékosai mérik össze kifejlett golftudásukat az év egyik legnagyobb és ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2528

A három muskétás

Szenior játékosaink után profijaink is tesztelték az ausztriai Schönfeld Golf Club szakaszait. A két hete szakadó eső miatt elhalasztott játéknapot kedden pótolták be az osztrák pályán, ahol ismét ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2146

Soha nem elég

A tavalyi 24 órás puttolást követően sokan kedvet kaptak valami új, valami egyedi, de mégis valami golfos dologhoz. Zsirán meg is kezdődött az alapos szervezés és a magyar golf 100 éves évfordulójá... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2119

Erős mezőny Máriavölgyben

Holnap reggel veszi kezdetét a Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság Máriavölgyben, de a pályán már most nagy a sürgés-forgás, ugyanis a hivatalos gyakorlónappal már ma megkezdődik az ütögetés. Az biztos, ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2066

Tőzsde és golf

XTB Golf & Trade Cup 2011. augusztus 28.XTB Golf & Trade Cup 2011. augusztus 28. Vasárnap A verseny a St. Andrews Royal & Ancient Golf Club valamint az Academy Golf Club pályaszabályainak megfel... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 134

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés