HG archívum

Július 2011

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 135 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Matusa István
2069

HCP Competition...

A verseny a St. Andrews Royal & Ancient Golf Club, valamint a Birdland Golf & Country Club pályaszabályainak megfelelően kerül megrendezésre.Versenyfeltételek: A verseny a St. Andrews Royal & Ancie... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
3428

Megvan az utód

Másfél hete a Hungarian Golf Portál arról számolt be, hogy Bujáki Péter Tatáról, a zsirai Sonnengolf Clubba szerződött, ahol – információink szerint – nagyon jól érzi magát. Az új klubban továbbra ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2028

Az utolsó forduló előtt

A nagy létszámú jelentkezés miatt a Versenybizottság úgy döntött, hogy a jelentkezőket két csoportba osztva délelőtt illetve délután, 3 fős flightokkal, 10 perces időközönként indítja, az alábbiak ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1746

Tiger háziversenyén tér vissza

Hetek óta mindenki ezzel van elfoglalva, hetek óta mindenki csak találgat, hetek óta mindenkit csak az foglalkoztat, hogy a világ első számú golfozója vajon mikor tér vissza. Nos, az érintett megtö... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2742

Bréking!

Tegnap nem csupán a magyar profik látogattak meg osztrák pályát, három amatőr fiatal ugyanis Adamstalban tesztelhette a pályát az Osztrák Amatőr Nyílt Bajnokság keretében. Az eső ott sem maradt el,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2873

Ilyen még nem volt!

Az elmúlt évek, de talán a magyar profi golf legjobb eredményét érte el tegnap az az öt hazai játékos, aki Ausztriába látogatott egy egynapos versenyre. Sárközi Richárd, Lugosi Tamás, Fehér Zsolt, ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1698

G-Mac-et választotta

Rory McIlroy kegyetlen feladatot kapott hiszen, mint a legmagasabban rangsorolt ír játékos őt érte az a megtiszteltetés, hogy kiválaszthatja párját a novemberi csapat világbajnokságra. McIlroy dolg... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2340

Az égiek is velük vannak

Az elmúlt hetekben alaposan felfordult a hencsei golfélet. Na persze teljesen pozitív értelemben, hiszen ranglista események és pro-am verseny sorával bizonyította a European Lakes csapata, hogy ig... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2231

Indulás 9:59-kor

911-esek, 928-asok, 944-esek és természetesen Carrerák vagyis a német autógyártás gyöngyszemei pihennek meg a St.Lőrinc Golf Club zöld gyepén augusztus 7.-én. A híres stuttgarti sportautógyár legen... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
55015

Profi előzenekar

Kora délutántól öt magyar profinak szoríthatunk azért, hogy ismét öregbítsék a magyar golf hírét. Az oktatók most játékosként látogatnak el arra helyre, ahol heteken belül a szenior válogatott egy ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2564

Bírom a kritikát

Idén második alkalommal szervezhette Magyarország a 16 év alattiak Európa-bajnokságát, a European Young Masters versenyét. A Balatonudvariban lebonyolított versenyen idén három magyar állt rajthoz,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2589

Hagyomány ismeretlen terepen

Idén ötödik alkalommal adott otthont a tatai Old Lake Golf Club az Alpiq Swiss Golf Day rendezvényének, ami immáron bátran mondható egy hagyománynak, ami nélkül nincsen golfszezon. Idén ötödik alkalom... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2417

Visszatért a rend

Azt nem mondhatjuk, hogy csend és nyugalom honol a Balatonudvari pályán, hiszen a hétvégén egy jó kis boros versennyel ünneplik majd meg a European Young Masters sikerét Sarlós Péterék, de ahogy a ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1953

Üzleti érzékből jeles

Nyakunkon az idény negyedik Major-tornája a PGA Championship. Az idei viadal remélhetőleg legalább annyira izgalmas lesz, mint a tavalyi ám remélhetőleg a játékosok jobban fognak figyelni a pálya m... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1693

Írország a következő állomás

Az idény 32. tornáját rendezi az European Touron. A mezőny túl van már a szezon felén, hiszen az Irish Opennel együtt már csak 22 viadal van hátra a szezon utolsó versenyéig a Dubai World Chamipons... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1786

Történelmi mélységben Woods

A héten közzé tették a golfozók hivatalos világranglistájá. Az élen ezúttal sem történt változás, az angol Luke Donald továbbra is az élen áll, ám az emberek többéségét valjuk be őszíntén ez abszol... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1719

Sztárparádé a Greenbrier tornán

Csütörtökön veszi kezdetét a PGA Tour aktuális tornája a Greenbrier Classic. A 6 millió dollár összdíjazású viadal szervezői idén nagyot villant, hiszen túl azon, hogy megnyerték maguknak Phil Mick... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2203

Micsoda NŐK!

A Magyar Golfozó Nők Egyesületének bemutatása tovább folytatódik. Ma Szarvas Krisztával ismerkedhetünk meg kicsit közelebbről. A Magyar Golfozó Nők Egyesületének bemutatása tovább folytatódik. Ma Szar... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2068

Tesznek rá!

Tisztelt Klubtagunk, Barátunk!Tisztelt Klubtagunk, Barátunk!   Ezúton szeretnénk meghívni Önt és kedves hozzátartozóit a hétvégén megrendezésre kerülő Amade Chateau Kupa ranglista versenyünkre. A ve... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1996

Balton, golf, BOR

Kedves Klubtagjaink és Golfozó Barátaink!Kedves Klubtagjaink és Golfozó Barátaink!   Szeretettel szeretnénk meghívni Önöket a Balatoni Borok Golfversenyére, melynek részletes meghívóját az alábbi l... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2237

Rosszkor, rossz helyen

Az elmúlt napokban sem az itthoni, sem a külföldi versenyzőket nem kímélte az ég. Csapadékos versenyekről tudósíthattunk itthonról és külföldről egyaránt. Utóbbiak közül itt van Hahn Roland esete, ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2090

Újabb csapattag Zsirán!

Újabb taggal bővült a Sonnengolf csapata! Nem, nem a szalagunk akadt be, és tudjuk, hogy a múlt héten már beszámoltunk egy hasonló hírről, de úgy néz ki, hogy az utóbbi időben, aki megismeri a zsir... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2118

Küldtünk egy mosolyt...

Az elmúlt napokban nem csak a European Young Masters kapcsán kapott nagyobb szerepet a golf a hazai újságokban és televíziókban. A Hungarian Golf csapatának kezdeményezésére ugyanis több ismert arc... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1913

Ai Miyazato mester lett

Tökéletes játékkal a japán Ai Miyazato nyerte az Evian Masters tornát. A franciaországi viadal amely 2013-tól Major-torna lesz, nagyszerű versenyt hozott, igaz Miyazatóra senki sem jelentett veszél... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1729

Az utolsó forduló

Utolsó fordulójához érkezik a Budapest Nyílt Golfbajnokság július 31-én, vasárnap. A helyszín ezúttal a Budapest Highland Golf Club lesz, ahol a játékosok a megszokott 18 szakaszon, stableford form... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2608

Hová tűnt Morozov Misa?

Mikhail Morozovról legutoljára akkor hallottunk, amikor nagyon szép játékkal nyerte meg a máriavölgyi pro-k versenyét. Misa azóta se pihen, országról országra, versenyről versenyre jár, és játszik ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2078

Elmosta az eső

Rekordszámú nevező gyűlt össze a Sunset Golf Tour V. fordulójára. A St.Lőrinc Golf Club recepcióján 47 játékos jelezte részvételi szándékát, akikből 44-en föl is vették a score kártyájukat. Mivel a... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1777

Sean visszazért

Nagyszerű tornát és izgalmas véghajrát hozott a PGA Tour hétvégi viadala az 5.2 millió dollár összdíjazású Canadian Open. A győzelmet a két éve nyeretlen Sean OHair szerezte meg ráadásul playoff so... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
3409

No comment

A 186. Anna Bált közvetítette szombaton este élőben az egyik televízió, ahol is megszólalt több balatonfüredi turizmussal foglalkozó szakember is. A 186. Anna Bált közvetítette szombaton este élőben... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1672

Júliusi varázslatok

Élvezze családjával a gondtalan nyaralás élményét, kényeztetést, kényelmet, gasztronómiai élményeket, különleges környezetben, az ország első holisztikus szállodájában!VAKÁCIÓ Élvezze családjával a... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 135

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés