HG archívum

Június 2011

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 143 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
5186

HOLE IN ONE!

Sok golfozó egész életében vár a pillanatra. A nagy pillanatra. Az együtéses sikert azonban nem lehet bevonzani, nem lehet megtervezni. Baranyi Róbert életében ma délután harmadjára jött el a pilla... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
5119

Füstbe ment terv

Érvényes építési engedély van a Fejér megyei Csákberény és Mór közötti 170 hektáros területre, ahol egy golfcentrum kialakítását tervezték, és a beruházás közel harmada el is készült 2006 és 2008 k... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
4603

A munka szlovák gyümölcse

A hét elején újabb szlovák megmérettetésen szurkolhattunk hazai profiknak. Sárközi Richárd, Lugosi Balázs, Bozó Ádám valamint Amin Najati képviselte a magyar golfozókat azon a külföldi megméretteté... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1484

Tiger új szponzora

2009 novembere, tehát az elhírsült szexbotrány óta csak veszített Tiger Woods szponzorai közül. Ez a folyamat azonban most megállt, ugyanis a 14-szeres Major-győztes golfozó egy fájdalomcsillapítót ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
5861

Elszállt a remény

Nem érezte magát felhőtlenül boldognak a Magyar Amatőr Golfbajnokságon Batta Krisztina. A büki esemény után Kisorosziban találkozhattunk vele hétfőn, ahol többek között a MAB-on nyújtott teljesítmé... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1299

Kisoroszi csúcsra járatás

Miutan lezajlott a múlt heti raglista verseny, melyen a 65 induló közül Petkovics Bálint vihette haza a Bruttó I. helyezettnek járó kupát és energizáló ajándékokat, most szombaton ismét stableford ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1296

Tiger az Open-t is kihagyja?

Tiger Woods a US Open után lehetséges, hogy a közelgő British Opent is kihagyja. A volt világelső a Players Championship óta nem edzett, hogy ezzel is kímélje sérült bal lábát. Woods elmondása szeri... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1264

Rory Wimbledonban járt

Rory McIlroy két hete megnyerte pályafutása első Major-trófeáját miután utcahosszal győzött a US Openen. Az északír klasszis a sikert követően hosszú körútra indult, hogy begyűjtse a gratulációkat. ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
4816

Szalma emelte a tétet

Újabb örömhírre lehetett figyelmes az, aki tegnap este követte a híreket. Golfozók számára legalábbis minden bizonnyal örvendetes Szalma László sikere, aki a Testnevelési Főiskola atlétikai tanszék... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
3015

Brúder újra itthon

Brúder Balázs újra Magyarországon. Mint ismeretes néhány hónapja rendőri eljárás indult a többszörös magyar bajnok golfozó ellen, aki november környékén ismeretlen helyre távozott.Brúder Balázs újr... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1840

Önkéntes kerestetik!

Szeretne részese lenni egy Európai színvonalú golf eseménynek, érdekli a golf jövője! Most lehetősége van kivenni a részét és fontos tagjává válni a European Young Masters 2011 csapatának.Szeretne ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1794

Túl a százon

Bár már lassan két éve, hogy megnyitotta kapuit a balatongyöröki pálya, eddig nem sokat hallhattunk a gyönyörű vidéken elhelyezkedő létesítményről. Bár már lassan két éve, hogy megnyitotta kapuit a ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2082

Golfos krimi ala Sárközi

Aki azt mondja, hogy mindenkivel tud golfozni, az nem játszott még mindenkivel. Sárközi Richárd szerint legalábbis semmiképpen. A profi golfozó három magyar játékossal együtt tegnap a szlovák tour ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1483

A Főnök is gratulált McIlroynak

Nincs irigylésre méltő helyzetben Rory McIlroy, hiszen amióta megnyerte a US Opent folyamatosan úton van, hogy begyűjtse a gratulációkat. Az ifjú golfozót mindenki vendégül akarja látni, és ilyenko... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1433

Újabb Tiger nélküli torna

Tiger Woods házigazdaként részt vesz a csütörtökön kezdődő AT&T National tornán, ám achilles és térd sérülése miatt játszani biztos nem fog. A volt világelső természetesen a főszponzor által kért fe... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1944

Zöldre váltott a lámpa

Szombaton rendezik meg a II. Ladies Opent, ami bár a második ilyen esemény lesz, több szempontból is elsőnek számít majd a sorban. Az újításokról, és a lehetőségekről, valamint a jelentkezésről Bed... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1708

II. Ladies Open

A Magyar Golfozó Nők Egyesülete és a Magyar Golf Szövetség szeretettel meghívja Önt és Partnerét a második alkalommal megrendezendő „MGNE Ladies Open” ranglistaversenyre, mely keretében Szövetségün... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2258

Golfautóval a temetőben

Ki látott már temetőben golfautót? Szombathely lakosai mostantól egyre gyakrabban találkozhatnak golfpályára szánt kis autókkal, méghozzá nem akárhol, hanem a Jáki úti temető sírjai között.Ki látot... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1764

Nemek harca

Úgy tűnik az idei a rájátszások éve lesz. Ahogy azt megszokhattuk a Golf Sztár Szuper Touron, a balatonudvari Pince Kupa után ismét playoff után dőlt el az első hely sorsa, ezúttal a kisoroszi állo... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1289

Hazai hírek
Matusa István
1949

Pintér az A1-ben

Bár a hosszú ott tartózkodás reményében érkezett az élvonalba, mint tudjuk, a golf kiszámíthatatlan, göröngyös útja előre nem látható akadályokat görgethet a handicap megtartása, illetve csökkentése e... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1492

Jacobson a 8. "elsőbálozó"

Fredrik Jacobson sikerével ért véget a PGA Tour hétvégi tornája, a Travelers Championship. A veterán játékos háromszoros tornagyőztesnek valhatja magát az European Touron, ám vasárnapig a PGA soroza... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1333

Eric Compton történelmet írt

Erik Compton eddig leginkább csak arról volt ismert, hogy ő az a golfozó akinek immáron a harmadik szív dobog a mellkasában. Vasárnaptól azonban Eric Comptont már úgy kell emlegetni, hogy ő az a gol... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1701

Gazdit keresnek

Rendhagyó híreket kaptunk Máriavölgyből! Három fekete kiscica keresi új gazdáját, aki lehet golfozó is! Ha esetleg ismer olyan személyt, aki szívesen fogadna be egy-egy állatkát, akkor a következő ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1576

Fél év, fél ár

Hamarosan itt a golfszezon közepe. A szezon második felét elkezdve, a Budapest St.Lőrinc Golf Club csökkenti klubtagsági árait. Több esetben is fél áron lehet megváltani a korlátlan játékjogot bizt... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2336

A legjobb döntés

Testvérek ők. Nem is akármilyen testvérek. Amellett, hogy ikrek, a világ legjobb tesójaként írják le magukat, ha pedig közelebbről megismerjük őket, akkor egy kicsit irigykedünk is, hiszen nem mind... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1755

Széllel szemben

A hétvége nagy eseményei mellett Kisoroszira is nagy figyelmet szentelt a hazai golfos társadalom, ugyanis szombaton ezen a pályán rendeztek ranglistaversenyt. A szél a Magyar Golf Clubot sem kerül... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1407

Last minute!

MÉG LEHET JELENTKEZNI A BIRDLAND GOLF AKADÉMIA GOLFTÁBORÁBA!MÉG LEHET JELENTKEZNI A BIRDLAND GOLF AKADÉMIA GOLFTÁBORÁBA! JUNIOR GOLF ÉS SPORT TÁBOR ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A TÁBOROZÓ JUNIOROK ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1695

Bankot robbantott

Ismét benépesültek a golfpályák, a hétvégén több helyen is komoly megmérettetésekre invitálták a játékosokat. Tatán a hagyományos MKB Bank Golf Trophy-t rendezték meg, amit teltházzal díjaztak az é... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1595

Siker Lengyelországban

Véget ért a hazai juniorok lengyel versenye, ahol rögtön három magyar fiatalért is szoríthattunk. Ahogy arról korábban beszámoltunk már, a két magyar bajnok, és a női második helyezett szép eredmén... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 143

Versenynaptár

Keresés