HG archívum

Május 2011

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 134 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
6402

Autós üldözés

A Hungarian Golf portál informátorai ma kora délután izgatottan tárcsázták forró drótunkat és egy tegnap délutáni autós üldözésről számoltak be, melynek egyik főszereplője a Magyar Golf Club mindig vi... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2102

Monty lemaradt a US Openről

Június 16-19. között rendezik az idei US Opent, ám idén (is) Colin Montgomerie nélkül. A kétszeres „ezüstérmes” (94, 97) skót játékos ugyanis nem tudta kvalifikálni magát a tornára így sorozatban h... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2050

Egy nő a férfiak között

A sportág történetében elsőként a kanadai Isabelle Beisiegel lesz az a női golfozó, aki a férfiak között fog versenyezni. A 32 éves hölgy a történelmi tettet a kanadai Tour kvalifikációs tornáján ha... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2135

Managerek Udvariban!

Az International Managers Cup and Open Tour mindezidáig az egyetlen nemzetközi managereknek rendezett golfversenyen, amely idén 9 fordulóval, Az International Managers Cup and Open Tour mindezidáig ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2589

Breaking news

Hahn Roland kimagasló teljesítménnyel, 72-es körrel második helyen zárta a Csehországban zajló profi versenyt, ahol tegnap -2-es körrel kezdte meg a versenyzést.Hahn Roland kimagasló teljesítménnyel, ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1984

HCP vadászat indul

Szeretettel meghívjuk Önöket 2011.06.03-án a következő Academy Junior és HCP vadászok versenyére, melynek első fordulóján sok sikeres HCP javítás történt, a kellemes és szórakoztató hangulat mellett. ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2543

Meglepetés hole in one

ACADEMY NEWS - Derűs, esős és meglehetősen hideg szombati nap után az időjárás megkegyelmezett és kellemesen meleg, napsütötte vasárnap köszöntött mindazokra a versenyzőkre, akik kilátogattak az első ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2266

Az alma és a fája

Keegan Bradley győzelmével ért véget a PGA Tour hétvégi tornája, a Byron Nelson Championship. A Bradley név elég jól cseng a golfozók között, ám eddig csupán a női LPGA sorozaton jegyeztek tornagyőz... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2819

One man show

Országos sportágválasztón közel 90 sportág képviseltette magát – a golf is. A pénteki „iskolai” napon tömegével érkeztek szervezetten a gyerekek az ország minden tájáról. A golfsport standja a lehető ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2799

Szingli lett a mosolygyáros!

Az Academy Golf Clubban pörög az élet. A legújabb fővárosi golfklub teltházas klubestjei mellett a múlt héten még egy divatbemutató is emeltre a programok színességét, ezek után a hétvégén azonban a g... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2198

Roland robbantott

Bár a múlt heti tatai versenyen nem folytatódott Hahn Roland pályacsúcs sorozata, ennek ellenére hozta a kötelező jó játékot, ami nagyon jó hatással volt rá a hétvégi cseh verseny első napján is. Bár ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1797

Két legyet egy csapásra

A lehető legszebb végjátékkal zárult az idei BMW PGA Championship. A torna negyedik napján Luke Donald és Lee Westwood harcolt a győzelemért, valamint a világranglista első helyéért. A párharcból vé... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
6909

Kis verseny, Big fíling

Az utóbbi idők legrövidebb startlistája várt minket vasárnap délelőtt a Boya Eagles Golf & Country Clubban. A 11. Klubcsapat Bajnokság összesen két klub – Boya, Highland – két-két csapatának részvétel... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
67505

Ismét aratott a golf

A golf oktatása és hazai népszerűsítése. Ez az ő céljuk. Így kezdte beszámolóját a MacPherson Golf Academy és az Old Lake Golf Club embereiből verbuválódott csapat, akik csütörtökön és pénteken egé... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2356

Emléknap Krisztának

Milyen furcsa a sors. Már több, mint egy éve annak, hogy Fodor Kriszta nincs köztünk. Miközben barátai emlékversenyt szerveznek, addig a tragikus események tárgyalása hivatalosan ma veszi kezdetét. Mi... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2769

Nem szégyen a munka

Pontosan egy hete ütötte élete első hole in one-ját, melyhez azóta már emléktábla is készült, tegnap pedig Tatán remekelt Sárközi Richárd, aki kereken 17 éve golfozik már. A legjobb pillanatokról besz... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1979

Dustin Johnson új caddieje

Dustin Johnson végre megtalálta azt a caddie-t amely véleménye szerint megoldhatja problémáit. A PGA Tour-on eddig négy tornát nyerő 26 éves amerikai játékos Joe LaCava személyében egy igazi nagyágy... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1637

A világelsőség a tét

Szeles és esős időjárás várta a European Tour mezőnyét az angliai Wentworth Clubban, ahol csütörtökön kezdetét vette a sorozat egyik legnagyobb presztízsű tornája a BMW PGA Championship. Az első nap... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2045

Újra Szlovénia

Családi okok miatt két hely felszabadult a Higland soron következő, immáron negyedik szlovén túrájára. Aki esetleg nem lemaradt volna a jelentkezésről, most pótolhatja azt, mert egy garantáltan jó han... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1873

Hazai hírek
Matusa István
2163

Kerítést bontottak

Gyarapodásnak indult a St.Lőrinc Golf Club. Az idei évben jelentősen bővülő klubtagság mellett a pálya is növekedésnek indult. Gyarapodásnak indult a St.Lőrinc Golf Club. Az idei évben jelentősen bővü... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2349

Mi lesz veled, KCSB?

Hétvégén kerül megrendezésre az idei év második szövetségi versenye, a Klubcsapat Bajnokság. A mindig népes tábor a nevezési határidő napján 3 klub 5 csapatából áll, ami az előző évek versenyeihez kép... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2028

European Tour egy életen át

Az idei év eddig meseszerűen alakul Charl Schwartzel számára. A dél-afrikai hazájából harmadikként megnyerte idén a Masterst ráadásul úgy, hogy a mezőny legjobbjait utasította maga mögé. A komoly te... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2246

Jó úton a SzigeTeam

A háromnapos Match Play Bajnokság elsősorban fizikai felkészülés volt tanítványai számára, ám nem tagadja, hogy a fejjáték is kellett ahhoz, hogy valaki jól teljesítsen. Szigeti Csaba tanítványairól m... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2324

Negyven nap, negyven éjszaka

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy Mikhail Morozov megütötte élete első hole in one-ját. A sors mintha csak felvezette volna nekünk Misa hosszabb interjúját, mely nem sokkal az együtéses siker előtt ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2131

Tóni aratott

Igazi nyárias idő várta a Senior Golfozók Társaságát tegnap, hogy megmérettessék magukat az Arany Tee 3. fordulóján.Igazi nyárias idő várta a Senior Golfozók Társaságát tegnap, hogy megmérettessék mag... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2187

Demo Day ala Damian

A hétvégi Mercedes Trophy-ra való jelentkezés már a tetőfokára hágott, azonban ne feledjük el, hogy a tatai pálya még számtalan extra programot kínál a lelkes golfozók számára. Rögtön itt lesz pénteke... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2046

A tini sztár ismét színre lép

A héten a Byron Nelson tornával folytatódik a PGA Tour idei versenyuftása. A tavalyi verseny Jason Day sikerét hozta, ám a figyelem központjában leginkább egy fiatal játékos Jordan Spieth állt aki 1... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1866

Európában az elit

Nem sokszor fordul elő a szezon során, hogy az öreg kontinensen magasabban jegyzett tornát rendezzenek, mint a tengerentúlon. Nos, ezen a héten inkább Európára figyel a golfvilág.Nem sokszor fordul ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2396

Felemelt fejjel távozott

Ács-Gergely Virág vitathatatlanul a IV. Match Play Bajnokság meglepetésemberének számított, hiszen azután, hogy egyedüli lányként került be a legjobb nyolc közé olyat tett, amire sokan nem számítottak... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 134

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés