HG archívum

Április 2011

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 121 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
2133

Lorena Ochoa anya lesz

Ahogy az mostanában már lenni szokott Lorena Ochoa – világsztárokhoz méltóan – Twitter oldalán jelentette be, hogy anyai örömök elé néz.Ahogy az mostanában már lenni szokott Lorena Ochoa – világsztár... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1933

Ír éllovas Kínában

A héten maradt Ázsiában az European Tour mezőnye. A játékosok Dél-Koreába utaztak, hogy megmérkőzzenek a 2.2 millió euró összdíjazású Ballantines Championship fődíjáért. Az első nap után az ír Damie... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2733

Makulátlan kezdés

Néhány napja tökéletes pályát ígért a balatonudvari klub vezetősége az idei év első ranglistahétvégéjére, ahol egymás után két napon is bizonyíthatnak a kiéhezett golfozók. Néhány napja tökéletes pá... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2259

Szeretettel Anyák napjára!

Ne feledkezzünk meg az édesanyákról! Megérdemlik, hogy gondoljunk rájuk. Sok szeretettel gondolunk minden édesanyára! Ne feledkezzünk meg az édesanyákról! Megérdemlik, hogy gondoljunk rájuk. Sok s... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2023

McIlroy és a rugby?

Rory McIlroynál jelenleg nincs ismertebb és elismertebb sportolója Észak-Írországnak. Természetesen a snookeres Mark Allen és az Ulster rugby csapat előkelő helyet foglal el a sportszerető északírek... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1893

A zürichi klasszikus

A PGA Tour mezőnye ezen a héten Louisianába utazik, hogy 6.4 millió dollár összdíjazású Zürich Classic of New Orleans tornán mérje össze erejét. A mezőny nem lesz híján a viágsztároknak, hiszen a vi... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2381

Verseny 9 szakaszon

Második állomásához érkezett a Highland Társasági Versenysorozat április utolsó csütörtökén. A vernyt támogató utazási iroda kupája immáron második éve tagja a 11 állomásból álló versenysorozatnak, rá... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2325

A nagy találkozás

Bár még csak most kezdődött el az idei golfszezon, akadnak olyan játékosok, akik tudatosan készülnek a 2011-es robbantásra. Hideg Dani személyében talán a jövő egyik trónkövetelőjét köszönthetjük, his... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2498

Ismét itthon bizonyíthatnak

Második évadát kezdi Magyarország Pro-Am versenysorozata a Golf Sztár Szuper Tour. Hazánk legjobb amatőr golfozói a profikkal veszik fel a harcot, vegyesen összeállított flightokban. A játékosok normá... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
3061

Semmi nincs ingyen

Sokak számára ismerős lehet azon játékosok névsora, akik egykoron Kisorosziban nevelkedtek, és akiket még sokszor most is előszeretettel emlegetünk a 2009-ben újra megnyitott klubbal egy lapon. Tóbiás... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2335

Figyelem! Felkészülés!

2011. április 30-án szombaton 9 órától lehetősége nyílik minden játékosnak arra, hogy a Magyar Kupa versenyfeltételei mellett, a versenynek otthont adó Kisoroszi Golfpályán készüljön fel a május 7-8-á... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2013

Tiger megsérült

Tiger Woods hivatalos honlapján jelentette be rajongóinak és a közvéleménynek, hogy sérülés miatt kihagyja a héten kezdődő Wells Fargo Championship-et. A Charlotte-ban megrendezésre kerülő tornán Wo... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1689

Garcia kihagyja a US Open-t?

Sergio Garcia nélkül egy major torna? Volt már ilyen de az nagyon régen fordult elő egészen pontosan 1999-ben a British Open-en. Abban az évben Sergio Garcia élete első major tornáján állt elütőhöz ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2288

Egy hétvége, két verseny

Ilyen még nem volt! Balatonudvariban ranglista hétvégével indul a szezon! A European Young Masters idei helyszíne egy különleges ajánlattal várja azokat, akik szeretnének feliratkozni a ranglistára. I... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2484

Bemutatkozott

Najati Amin nem először járt profi versenyen, ám életében először ő is profiként fogott ütőt a múlt héten Szlovákiában. A Welten Golf Clubban megkezdte hát életének egy új szakaszát a fenegyerek, mely... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2084

Ranglista hétvége

Ilyen még nem volt!Ilyen még nem volt! Egy hétvégén, egy helyen két nívós ranglistaverseny! Mindez csak nálunk a Royal Balaton Golf & Yacht Club-ban!     Kedves Klubtagok, Golfbarátok!       ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1991

Munka Versenye

Május 1. tiszteletére megszervezzük szokásos évi felvonulásunkat! Megkérjük dolgozóinkat, vendégeinket és minden jóérzésű golfozót, hogy brigádokba szerveződve jelentkezzenek a "Munka versenye" névre ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2511

Tisztelet a profiknak

Egy hattagú magyar alakulat mutathatta meg múlt héten tudását a szlovákiai Welten Golf Clubban. Hogy milyen volt hazánk profijainak fogadtatása, arról Hahn Árpáddal beszélgettünk. Egy hattagú magyar a... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1926

Szeniorok rajtja

Végre elindult a golfszezon és ezzel kezdetét vették a Highland versenysorozatok is. Ezúttal a szeniorokon volt a sor, az Arany Tee Senior Golf Tour is csatlakozott a 2011-es debütáláshoz.Végre elindu... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2140

Gyerekjáték a javából

U.S. Kids Golf CZ versenysorozat nyitánya került megrendezésére április 23-án és 24-én, Csehországban, a Nová Amerika nevű 27 szakaszos golfpályán.Hazánkat három fiatal golfozó képviselte a közel 140 ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1872

Boya Eagles Kupa

Kedves Ismerőseink!Kedves Ismerőseink! Ismét nagy szeretettel hívunk és várunk benneteket április 30-án szombaton, a Boya Eagles Kupa versenyünkre. Megígérni nem tudjuk, csak reméljük, hogy egyszer... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2201

HG a világ élén

Van egy pár sportág, amelyben a magyarok a világ legjobbjai közé tartoznak. A golf egyelőre nem tartozik ezek közé, és egy darabig nem is fog.Van egy pár sportág, amelyben a magyarok a világ legjobbja... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1907

Megint Westwood

Nyolc hét után ismét Lee Westwood áll a golfozók világranglistájának élén. Az angol klasszis az Indonesian Masters-en aratott győzelmének köszönhetően szerezte vissza az éllovasi pozíciót a német Ma... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1760

Donald ziccert rontott

Brandt Snedeker győzelmével zárult a patinás ám szponzorok híján nehéz jövő előtt álló The Heritage torna a PGA Tour-on. Snedeker playoffban győzte le az angol Luke Donaldot aki egy esetleges győzel... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1934

Nagy siker a Hungarian Golf

Ha valaki korábban kezdte a hosszú hétvégét, az nem biztos, hogy hallotta, így újra felhívjuk mindenki figyelmét: megjelent a Hungarian Golf Magazin idei első száma, amit a héten már minden klubban me... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2018

Kizárással kacérkodtak

A vártnál többen jelentkeztek, de sokan mégis megijedtek. Talán valóban szükséges lesz egy webkamerát felszerelni a pályánkon, ugyanis sokan nem hitték el, hogy amíg a belvárosban vagy Budán esik az e... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2041

9 szakasz 10 lyukkal!

A rossz idő ellenére jó hangulat költözött a Highland klubházába. Húsvét alkalmából vidám bohóc fogadta a klubba érkező gyerekeket, akiknek lufiból hajtogatott állatokkal kedveskedett a klub. A húsvét... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
5869

Elköltöztek!

Az elmúlt napokban több telefonhívást is kaptunk, melyben arról érdeklődtek a kedves olvasók, hogy mi van a GOLF USA üzletével, azt hallották költözés előtt állnak. Utánajártunk, a hír igaz. Jöjjen... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2226

Teltház Tatán

Ahogy arra számítani lehetetett telt házzal indította Tata az idei szezont. A hagyományossá vált szezonkezdő versenyen, a Húsvét Kupán minden elütőn két-két flight várakozott a shot gun rajt előtt,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1904

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Kellemes húsvéti ünnepeket, és golfban gazdag napokat kívánunk minden kedves olvasónknak és a golf iránt még csak érdeklődőknek is. Reméljük, mindenki megtalálta már a Hungarian Golf Magazin idei első... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 121

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés