HG archívum

Március 2011

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 119 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Matusa István
2581

Utazási ajánlat
Matusa István
2416

Eladó Tiger hajója

Eladó Tiger Woods hajója amely a Privacy (Magánélet) névre hallgat. Az egykori világelső annak idején 20 millió dollárért vásárolta, ám 25-ért szeretne túladni rajta.Eladó Tiger Woods hajója amely a... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2056

Jótékony Ishikawa

Ryo Ishikawáról már eddig is tudtuk, hogy kiváló játékos ám azt nem tudhattuk, hogy ekkor szíve van. A fiatalember úgy határozott, hogy az idei versenybevételeit az utolsó centig felajánlja a földre... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
3231

Máté Guide Reloaded

Fodor Máté a szezon kezdetén elhozta virtuális naplójának legújabb részét, melyben segítséget nyújt azoknak a golfozóknak, akik a télen esetleg elcsábultak, és a jól megszokott golfos étrend helyett m... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2753

Nemzetközi összefogás

A hétvégén nyitóversenyt rendeznek a vámospércsi Boya Eagles Golf & Country Clubnál. Erről kérdeztük Barna Évát, aki készségesen válaszolt nekünk, beavatva minket a részletekbe is.A hétvégén nyitóvers... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2460

Fordult a kocka

A hétvégén harmadik alkalommal tartott közös edzést csapatának Damian MacPherson, az új szövetségi kapitány. Damian egy villáminterjúban értékelte a találkozót, valamint erősítette az elgondolást, mis... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1935

Tavaszi Megújulás Kupa

Idei első golf versenyünket április 2-án szombaton 9 órai kezdéssel az egészségmegőrzés jegyében rendezzük meg. A hagyományos stableford pontozású verseny mellett a részvevőknek és kísérőiknek alkalmu... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1946

Az utolsó állomás

Egy héttel az évad első major tornája, a Masters előtt a PGA Tour mezőnye a texasi Houstonba látogat, hogy megmérkőzzön az 5.9 millió dollár összdíjazású torna fődíjáért. A 139 fős mezőny természete... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1773

G-Mac már Augustában készül

Míg a PGA Tour mezőnyének nagy része a Shell Houston Open-re készül, addig az európai menők közül hárman már a közelgő Masters felé kacsingatnak. Graeme McDowell, Ian Poulter és Henrik Stenson a het... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2857

Mindent kipróbál

Ha elképzeléseinek megfelelően alakul az idei év, akkor a 2011-es szezonban még többet találkozhatunk Szénási Zsolttal. A Hungarian Golf villáminterjúja következik.Ha elképzeléseinek megfelelően alaku... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2306

Visszazökkentek

Ahogy azt korábban már megírtuk, véget ért Csikós Gábor idei edzőtábora, ahol az újításokkal tűzdelt program elnyerte a résztvevők tetszését, és immáron túl vagyunk az egész családnak otthont adó külf... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2594

Az ex Mrs Daly kitálal

Sherrie Daly-ről talán csak a tengerentúlon tudják, hogy kicsoda. A neve azért a golfrajongók körében ismerősen csenghet, hiszen ő a kétszeres major győztes John Daly felesége. A pár 2010-ben vált e... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2541

Nagy csodák nincsenek

Hahn Árpád és fia, Roland a múlt hét közepén érkezett haza Amerikából, ahol igen intenzív és hasznos időszakot töltöttek el. A golfoktató idei nagy reménysége Petkovics Bálint is eredményesen zárta a ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2267

Megújultak

A tavasz beköszöntével egy kötetlen hangulatú klubnapra hívjuk a golfozókat a Lőrinci golfpályára. Lehoczky Gábor és csapata a várhatóan kellemes időben egy golfozásra, golffal ismerkedésre, gyakorlás... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1809

Máriavölgy meghívója

Kedves Golfozó! Sok szeretettel meghívjuk a Pannonia Golf & Country Club Monthly Cup versenysorozatának első fordulójára.Kedves Golfozó! Sok szeretettel meghívjuk a Pannonia Golf & Country Club Mo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2664

Bébibumm!

„Nehéz szülés volt!” – árulta el villáminterjújában Tringer László, akinek párja, Lacamilla egészséges fiúgyermeknek adott életet a hétvégén. A legújabb golfozó reménység édesapját ma délelőtt értük u... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2028

Heroikus küzdelem

Elképesztő hullámvölgyek közepette gyűjtötte be pályafutása második PGA Tour tornagyőzelmét Martin Laird az Arnold Palmer Invitational tornán. A skót játékos három ütés előnnyel is vezetett, ám egy ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1732

Skót győzelem

A skót Paul Lawrie győzelmével zárult az európai golfozók profi sorozatának spanyolországi versenye, az Andalucia Open. Lawrie a négy napos viadal során végig par alatt játszott, sőt ütésszáma egyik... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2316

Kell még a gyakorlás

Bár az időjárás a napokban szeszélyességét mutatja, már biztos, hogy néhány napon belül végérvényesen megkezdődik a 2011-es golfszezon. Fiserné Koplányi Eszterrel beszélgettünk.Bár az időjárás a napok... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2347

A több most kevesebb

Pethő Andrea, a klub vezetője nyilatkozott a Hungarian Golfnak a szezonkezdésről:Pethő Andrea, a klub vezetője nyilatkozott a Hungarian Golfnak a szezonkezdésről: Az eddigi tapasztalatok azt mutatják... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2431

Szerepcsere

Lakatos Vili újra Magyarországon! Ahogy azt tőle elvárhattuk, a tőle megszokott lendülettel vetetette magát bele a magyar golféletbe. A Hungarian Golf portál megtudta, mit is csinál majd mindenki V... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1850

Monty 2014-re kapitánykodna

Colin Montgomerie pályafutása egyik legszebb és legfontosabb győzelmét aratta Walesben a 2010-es Ryder Kupán. Az európai csapat legyőzte az amerikai válogatottat, a kapitány a mennybe ment, majd szé... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1807

Elsőre nem rossz

A PGA Tour-on mindössze a harmadik idényét töltő Spencer Levin vezet a sztárokkal teletűzdelt Arnold Palmer meghívásos verseny első napja után. Levin korábban még soha sem indult el ezen a tornán, e... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2508

Megváltotta a világot

Máriavölgyben már holnap kezdetét veszi a versenyszezon, ahol megrendezik a szokásos Captain’s Drive In megmérettetést. A pályák folyamatosan szépülnek, hamarosan még a zárva tartó létesítménynek is m... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2588

Télen-nyáron szerelem

A golfoktatók számára a tél során főszerepben van a pihenés, az új szezonra való felkészülés. Persze akadnak kivételek, akik a tél folyamán sem állnak le az oktatással, ám akad olyan is, aki az évszak... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2019

A boldogító yes

December óta a Zimmer Feri 2-ben láthatja a moziközönség, a hét majd’ minden napján színpadon van, színészegyüttesben basszusgitározik, és mindeközben még a Heti Hetesre is jut ideje. Angol feleségéve... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1977

Vizsgák letudva, jöhet a golf

A hölgyek tengerentúli profi sorozatában az LPGA Tour-on csütörtökön a Kia Classic tornát rendezik. A kaliforniai viadalon Michelle Wie is a mezőny tagja lesz, miután sikeresen letudta vizsgáit a St... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1808

Spanyol háziverseny

Csütörtökön mindössze másodszorra rendeznek idén European Tour versenyt az öreg kontinensen. A mezőny mindössze az idény 12. tornáját játszhatta európai földön, ráadásul az andalúz tornát követően m... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2214

A rehabon túl

Korábban hírt adtunk arról, hogy Solymos Antal egy komoly műtéten esett át, amely során egyébként rossz nyelvek szerint egy titkos swing-javító eszközt építettek be a játékosba. Korábban hírt adtunk... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2133

Golf, holtszezon nélkül

Batta Krisztina számára az idei tél aktív felkészüléssel telt, ennek köszönhetően jobb formában van jelenleg, mint eddig bármelyik szezonkezdéskor. És hogy mire helyezte a játékost a téli pihenés sorá... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 119

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés