Ryder Cup: Egy órát csúszott a kezdés

Ryder Cup: Egy órát csúszott a kezdés

A mondás szerint az ember legyőzi a természetet. Ez marhaság, mert bár néha – néhol ez sikerülhet, általánosan nem igaz. Például az időt nem tudjuk legyőzni. Vagy legalábbis jobban kooperálhattak volna az időjárás felelőssel a Ryder Kupa rendezői, ugyanis a reggel 7.10-re kiírt első meccs idején olyan sötét volt, hogy szinte még az orrunkig sem láttunk.

 

Ennek megfelelően egy órát csúszott a kezdés, aztán mégis útjára indult a kis fehér labda, kezdetét vette a 42. összecsapás az USA és Európa válogatottjai között. Jó, ez így nem igaz, mert az elején még nem kerülhettek be az öreg földrész válogatottjába csak a szigetről, úgyhogy ez a 42. nem állja meg a helyét… A másik félreértés, hogy miközben végig a foursome-ról beszéltek, mikor a páros tagjai egy labdával játszanak, mégis négylabdás meccsekkel kezdtek.

De hát elkezdődött! Rengeteg ember, egyelőre kellemes időjárás, jó hangulat van máris, és várhatóan jó golfot is láthatunk. Aki teheti nézze televízión, akinek meg csak internetes hozzáférése van, kövesse ott az eseményeket, megéri!

 

A képek Canon 500-as optikával készültek, köszönet érte a Canon Márkaboltnak és Matei Miklósnak.

Cservák László

 

 

 
 
 
 
 
 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook