Színházak Éjszakája

Színházak Éjszakája

Jártál már egyetlen éjszaka alatt 32 budapesti helyszínen? Mit szólsz, kihívás elfogadva…? Akkor készülj, mert 2018. szeptember 22-én Budapest egyik legmenőbb kulturális programjára várnak.

 

Ha képtelen vagy élni a színpaddeszka illata nélkül, és ebben a pillanatban is tisztán hallod az összezáródó bársonyfüggöny susogását, akkor vesd bele magad egy kalandos éjszakába! Kapd nyakadba a várost, és megtudhatod, mitől olyan ellenállhatatlan a budapesti színházi élet.

A Színházak Éjszakáját ebben az évben is azért szervezik, hogy ezen a különleges alkalmon igazán közvetlenné tegyék a közönség és az alkotók kapcsolatát. Az idei programot a színházpedagógia módszerei köré építették. Arra kérték a résztvevő színházakat, készüljenek játékos, interaktív, beavató programelemekkel, hogy közös élménnyé váljon a játék.

32 színház csatlakozott az évadnyitó színházi fesztiválhoz, mely Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával valósul meg 2018. szeptember 22-én, szombaton.
Hetedik alkalommal is elképesztő programkavalkáddal várnak, délutántól egészen másnap hajnalig. Lesznek nyílt próbák, kulisszajárások, színházi városséták, közönségtalálkozók, interaktív élmények, tánc, zene…

Ezek után már csak azt lesz nehéz eldönteni, milyen útvonalon haladj. Csatlakozz a szupercsapathoz, amely rekordidő alatt járja be Budapest színházi tereit egy felejthetetlen hangulatú éjszakán!

Egy karszalaggal egy éjszaka, ki tud a legtöbb helyszínre eljutni?

Hol? ÁTRIUM, Baltazár Színház, Bethlen Téri Színház, Budapest Bábszínház, Budapesti Operettszínház, Dumaszínház, Erkel Színház, Fórum Színház, Hatszín Teátrum, Játékszín, József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Karaván Színház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Magyar Színház, Momentán Társulat, Ódry Színpad I Színház- és Filmművészeti Egyetem, Örkény István Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós Színház, Rózsavölgyi Szalon Arts&Café, RS9 Színház, StúdióK Színház, Szkéné Színház, Trafó, TRIP, Turay Ida Színház, Újszínház, Vidám Színpad, Vígszínház.


Látás-, hallás- és mozgássérültek számára kedvezményes jegyet biztosítanak, igényeiket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mailcímre írják meg!

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook