Food Truck Show május 4-6.

Food Truck Show május 4-6.

Idén is megrendezésre kerül a Food Truck Show Budapest a Kincsem Parkban. A Food Truck Show gasztro-fesztivál elsődleges célja, hogy egy időben és helyen mutassa be a legjobb, minőségi ételeket, italokat kínáló, vendéglátó járműveket. A guruló gasztronómia legjobbjai mellett lóversenyfutamok, agárversenyek, gyerekprogramok, zenekarok, utcazenészek szórakoztatják majd a kilátogatókat. Szeptemberben is megismétlődik majd a gasztronómiai program egy nemzetközi lóversennyel társítva.

 

Programok:

Péntektől vasárnapig versenyekkel, egész napos gyerekprogramokkal, körhintával, rengeteg meglepetéssel és természetesen az ország legtöbb food truckjával készülünk.

A Food Truck Show gasztro-fesztiválján egy időben és helyen mutatjuk be a legjobb ételeket és italokat kínáló vendéglátó járműveket. Változatos és nemzetközi ízvilággal, minőségi kínálattal és 15 új büfékocsival várjuk a látogatókat.

GYEREKPROGRAMOK

A Kincsem Parkban ebben az évben sem fognak unatkozni a gyermekek. Lesz arcfestés, állatsimogató és pónilovazás is, a családok pedig együtt próbálhatják ki a Magic Box logikai játékait. Lesz zöld játszótér, ahol újrahasznosított anyagokból készült játékokkal játszhatnak a legkisebbek. Valamennyi gyerekprogram díjmentes.

LÓ- ÉS AGÁRVERSENYEK

A háromnapos esemény a pénteki Lóverseny az Éjszakában versenysorozattal kezdődik, ahol az esti versenynapon galopp-, ügető- és agárversenyeket láthat a közönség. Szombaton 14 órától indul az ügető. Vasárnap pedig galoppversenyekkel várunk!

MOZI

Minden este Food Truck Cinema filmvetítéssel zárjuk a rendezvényt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook