Emlékszem, Sopronban...

Emlékszem, Sopronban...

Finisben a 25. Telekom VOLT Fesztivál!

Kevesebb, mint egy hónap múlva kezdetét veszi a 25. Telekom VOLT Fesztivál, amely igazi veterán sztárfellépőkkel indítja útjára a nagy nyári fesztiválhármas 2017-es évét. A következő hetekben érdemes lesz figyelni a VOLT közösségi felületeit is, hiszen a szervezők rendhagyó tartalmakkal, igazi különlegességekkel készülnek.

 

Linkin Park és Fatboy Slim a headlinerek között

Minden korosztályt és igényt kielégítő all-star gárdával találkozhatnak az idei VOLTosok. Érkezik az egyik legnagyobb múltú DJ-legendája, Fatboy Slim, fellép a Paramore, és olyan nevekkel is találkozhatunk, mint az Imagine Dragons, Ellie Goulding, Martin Garrix és a Years & Years. A legnagyobb érdeklődés mégis a Linkin Park első magyarországi koncertjét kíséri, amelyre már most ki lehet tenni a megtelt táblát. A hardcore vonalat a brutális energiájú Enter Shikari erősíti, valamint itt lesz az Of Mice & Men és a The Devil Wears Prada is. A zúzás tehát garantált! EDM-es vonalon a Knife Party-tól számíthatunk hatalmas bulira.

 

 

II. Petőfi Zenei Díj show

A Petőfi Zenei Díj grandiózus díjátadó showjának a Telekom VOLT Fesztivál Nagyszínpada ad otthont, június 26-án. A 120 perces program során egyedi show-val érkezik a Brains és a Vad Fruttik, valamint az Animal Cannibals-t, a Hősöket, Denizt és Sub Bass Monstert tömörítő RAP ALLSTARS formáció. Az idei himnuszt itt mutatja be élőben a Punnany Massif, Charlie és Pásztor Anna közreműködésével. Érkezik a Tankcsapda, a napokban induló 4. Nagy-Szín-Pad! verseny idei győztese, valamint Benji, A Dal akusztik verseny első helyezettje. A Petőfi Zenei Díj egyik csúcspontjának ígérkezik a Mindenki című Oscar-díjas filmből megismert Bakáts téri ének-zene általános iskola kórusa és a Halott Pénz közös produkciója, amely csak ezen az estén lesz látható. Ugyancsak egyszeri és megismételhetetlen show-nak ígérkezik a VOLT Allstars + Zavodi feldolgozásában megszólaló Jelszó: LOVE, amelyben 15 hazai popsztár áll színpadra. A show nemzetközi sztárvendégeként Alle Farben egy élő programmal jelentkezik, a gála végén pedig Fatboy Slim ad kétórás koncertet.

 

 

Én és a 25. VOLT...

Június vasárnap estéin – június 4-én, 11-én, 18-án és 25-én – érdemes lesz figyelni a VOLT Facebook oldalát. A fenti napokon mutatják be azokat a kisfilmeket, amelyekben a VOLThoz közelálló sztárok mesélnek élményeikről. Az „Én és a VOLT...” című sorozatban megszólal Palvin Barbara, Marsalkó Dávid, Ákos és Fluor Tomi.

 

 
 

 


 

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
4
7
8
9
10
11
14
16
17
23
24
25
28
30
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook