Forest Hills Hotel & Golf
*/?>


 

8420 Zirc-Szarvaskút
+36-88-573-312
+36-88-573-311
www.foresthillsgolf.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

 


 

Szálloda    

A Forest Hills Golf & Country Club Budapesttől 120 km-re dél-nyugati irányba, Bécstől 160 km-re dél-keletre, nem messze a Balaton északi partjától, Magyarország egyik legszebb részén, a Bakonyban található.

A negyven hektárnyi erdőhöz és mezőhöz való családi kötődés a ’40-es évek végére vezethető vissza. A családfő Budapestről a kicsi, ámde annál szebb faluba, Bakonyjáróra költözött. Az itt eltöltött négy év felejthetetlen emlék maradt számára. Most ezen a helyen váltotta valóra álmát, fiával és családjával megtervezte és felépítette az aktív kikapcsolódást biztosító Forest Hills Golf & Country Clubot.

A klub szolgáltatásai páratlan módon ötvözik az aktív kikapcsolódás lehetőségét és a relaxáció élményét. A kültéri sportolási lehetőségek közül a golf, tenisz, séta, futás, biciklizés járul hozzá az egészséges életvitelt élők kikapcsolódásához, míg a SPA és wellness központ különleges kezelései kiváló alkalmat nyújtanak a hétköznapi stressz levezetésére.

A klub egyedisége abban rejlik, hogy mindezen szolgáltatások kombinációja mellett aktív társasági és klubéletet szervez. A vendégek és klubtagok számára napközben a golfpályán és a teniszpályákon, míg este az étteremben, bárban és kártyaszobában nyílik lehetőség a találkozásra, kapcsolattartásra.

 


 

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
4
7
8
9
10
11
14
16
17
23
24
25
28
30
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook