×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 861

Bujáki Péter


+36 20-316-7207
bujaki.peter@gmail.com

Sonnengolf

 

Édesapám testnevelő tanár, volt NB I-es kézilabdázó és kézilabdaedző, így a sport 5 éves korom óta életem része. Számtalan sportágat űztem: atlétika, labdarúgás, kézilabda, síelés.

1996-ban Nyíregyházán az NBI-B-s szombathelyi Tanárképző Főiskola kézilabda csapatával Országos Egyetemi és Főiskolás bajnok lettem.

Főiskolás éveim alatt, 1996-ban ismerkedtem meg a golffal a bükfürdői golfkomplexumban.

1999-2005 között Hévízen a Rogner Hotel Lotus Therme szállodájában dolgoztam. Ott elsősorban tenisz- és golfoktatással foglalkoztam, de wellness és szabadidős programokat is tartottam, idén lesz 17 éve, hogy golfoktatással kezdtem foglalkozni.

2005 májusában felvételt nyertem a semmeringi Golf Klubba, ahol két évet edzősködtem egy svéd származású profi golfedző mellett a Fredrik Magnusson Golfakadémián.

2007-2011 között a tatai Old Lake Golf Klub golfedzője és a junior csapat vezetője voltam. Az utolsó két-három évben, több junior tanítványom az országos golfversenyeken 1.-3. helyezést ért el.

2008-2011 között a Magyar Golf Szövetség utánpótlás felelőseként is tevékenykedtem.

2009-ben és 2010-ben Tata város bronz emlékérmét vehettem át az országos versenyeken elért sikereimért.

2011-től a Sonnengolf Klub vezető golfedzője vagyok. Egyéni- és csoportos golfoktatást, junior oktatást illetve pálya és- és verseny alkalmassági tanfolyamokat tartok valamint táborokat szervezek.

TRX és gerinctorna oktatást és szaktanácsadást is vállalok.

2010-től a Budapesti Gazdasági Egyetem testnevelő tanára és a golfkurzus vezetője vagyok.

Publikációm IDE KATTINTVA tekintheti meg.

jelmagyarazat

Keresés