Fehér Zsolt


+36 20-42.80.360
weisspro73@gmail.com

Budapest Highland Golf Club
Stratégia oktatása minden pályán

1990-ben találkoztam először a golffal Angliában, egy városi parki pitch-and-play pályán (egy Városligethez hasonló hangulatú parkban). Nagyon megtetszett, hogy családok (unokák, szülők, nagyszülők) együtt játszottak. 1994-ben szakmai gyakorlaton voltam a Vendéglátó Főiskola keretein belül, szintén Angliában, a The Belfry (4 Ryder kupa helyszíne) resortban. Itt szerettem bele teljesen ebbe a csodálatos sportba. Hazatértem után, 1995-től a Kisoroszi pályán játszottam rendszeresen, a kollégák nagy részét innen ismerem (Brúder Balázs, Sárközi Richard, Szigeti Csaba, Szalma László, Szabó Dezső és Tóbiás Zsolt).

1996-ban közgazdász diplomát szereztem.

2007-ben, 13 amatőr múlt után kezdtem el a PGA of Hungary akadémiáját, ahol 2010-ben Fully Qualified minősítést szereztem (2008-10 között elvégeztem a TF golf szakedzői képzését).

A golf számomra nemcsak egy sport, hanem életforma. Oktatói pályafutásomat ennek rendelem alá és ezt közvetítem. A golfóra legyen érdekes, szórakoztató, társasági élmény és természetesen tanuljunk is. A tanítványok nagy része ezért jár vissza, mert egy komplett „csomagot” igényelnek. Az év eleji „kick-off”-ok (téli edzőtáborok), melyek az elmúlt években Spanyolországba kerültek át (Tunézia és Ciprus után), mindig nagy erőt adnak az évkezdéshez.

Az itthoni szezon alatt vállalok egyéni és csoportos órákat, illetve egyre többen igénylik az egész éves tervezett edzéstervet is. Ezenkívül a csapattal sokszor látogatjuk a hazai pályákat 3-4 napos túrákat szervezve. Ilyenkor tanulunk, golfozunk és esténként közösen főzünk, esetleg koccintunk...

Angol és orosz nyelven is vállalok oktatást.

Amatőr eredményeim: 3-szoros Budai Golf Club bajnok, egyéni világbajnoki 7. hely, páros világbajnoki 10. hely.

Weboldalam: https://www.facebook.com/weisspro73/ 

 

 

jelmagyarazat

Keresés