A versenybizottság elfogadta az óvást

A versenybizottság elfogadta az óvást

A Footgolf Országos Bajnokság második fordulójában, a Szil-Coop Footgolf Versenyen történt, Ujvári Izabella által elkövetett szabálytalanságot észrevéve Bakó-Szántay Georgina óvás formájában jelezte ezt a versenybizottság felé, amit az jóváhagyott.

Ujvári Izabella a verseny során az egyik szakaszon rossz zászló irányába rúgta el a labdáját, majd a hibát észlelve – amire társai hívták fel a figyelmet – a rossz irányba elvégzett rúgás helyéről ismételte meg a kísérletet úgy, hogy egy büntetőpontot beírt magának, amit jelzett flighttársainak is. Az esetet észlelve, Bakó-Szántay Georgina óvást nyújtott be a versenybizottság felé a verseny végén. A háromtagú versenybizottság (Tamásné Gelencsér Ildikó, Szemes Róbert és Molnár Attila) meghallgatva az érintetteket úgy döntött, helyt ad az óvásnak és a hibát szóban elismerő Ujvári Izabella eredményéhez egy büntetőpontot hozzáadva (a 18. szakaszhoz) módosítja a forduló végeredményét.

A forduló eredményét, a magyar és világranglistát érintő pontokat ezek alapján módosítja a rendező Magyar Footgolf Szövetség.

A döntés ellen fellebbezésnek helye van, amit írásban lehet a Magyar Footgolf Szövetség felé eljuttatni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook