Taroltak szeniorjaink Szlovákiában, Flink aranyérmes

Taroltak szeniorjaink Szlovákiában, Flink aranyérmes

A Szlovák Footgolf Tour második fordulóját a cseklészi Black & White Golf Resort pályáján  bonyolították szombaton. Flink János a volt válogatott labdarúgóval, Jan Kozákkal együtt a legjobb eredményt érte el, északi szomszédunk ellen pedig a szétlövést is megnyerte. A szenioroknál az első hat helyen csak magyar végzett a FIFG 100-as besorolású versenyen.

Rendszeres látogatói a magyar játékosok a szlovák bajnoki és kupasorozatoknak. A szombat sem volt ez alól kivétel, a szlovák tour második állomásán tizenhárom honfitársunk is pályára lépett. A legjobban Flink Jánosnak (Outsiders) ment a játék, akinek -4-es eredménye Jan Kozákkal egyetemben a legjobb volt a mezőnyben. Az első helyért rendezett szétlövést a volt szlovák válogatott labdarúgó ellen megnyerte az Outsiders játékosa. Németh Gábor (FTC) a negyedik, Bogár Krisztián, Mayer Zoltán (mindkettő FTC), Podusil György és Papp Péter (mindkettő BFGT) a tizedik legjobb rúgásszámmal bírt a nap során.

A szeniorok között taroltak a magyarok, Podusil György (BFGT) első, Zsuppán Péter (Outsiders) második, Karakas Attila (Academy) harmadik, Kocsis Sándor (BFGT) és Lichtner Zsolt (FTC) egyaránt a negyedik, Schneider Ferenc (Milan) a hatodik legjobb eredményt tudhatja magáénak.

EREDMÉNYEK

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook