A hazai pályában bízva

A hazai pályában bízva

Főhet a feje a hétvégi bajnokságnak otthont adó tatai klub csapatkapitányának, Törőcsik Attilának, ugyanis a nevezés óta bekövetkezett megbetegedések miatt női csapatuk indulása kétségessé vált. A kapitány lapunknak elmondta, hogy igyekeznek a Szövetséggel együtt orvosolni a problémát.

„Bizakodóak vagyunk a bajnokság előtt, igyekeztünk a lehető legjobban összeállítani csapatainkat. „A" csapatunk a legerősebb. Célunk, hogy felvegyük a kesztyűt a bruttó dobogóért. Csodálatos lenne hazai pályán pódiumra állni! Míg „B" és „C" teamünkkel a Nettóban lehet keresni valónk.

Női csapatunk indulása sajnos veszélybe került, ugyanis két tagunk váratlanul lebetegedett. Jelenleg a tartalékok felkutatása zajlik, ám az új versenyszabályzat miatt - miszerint, azok indulhatnak, akik ranglista ponttal rendelkeznek -, meg van kötve a kezünk. Jelenleg egyeztetés zajlik a Szövetséggel, bízunk benne, hogy sikerül megoldaunk a helyzetet!”

 

Old Lake Golf Club A Csapat:Hideg János, Magyar Tibor, Baldauf László, Szalay Attila, Bakonyi Zoltán, Bernhardt Tibor

Old Lake Golf Club B Csapat: Törőcsik Attila, Szakszon József, Mike Wynn, Malatyinszki Tamás, Székely Tamás, Farkas Péter

Old Lake Golf Club C Csapat: Máthé István,Stern Péter, Orosz Sándor, Hideg Ádám, Dietrich Gábor, Dr. Bábos János

Old Lake Golf Club D (női) Csapat: Szalainé Orkonyi Enikő, Nguyen Luu Lan Hoa, Oroszné Vecsey Gabriella, Gungl Szandra, Betegség miatt egyeztetés alatt, Betegség miatt egyeztetés alatt

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook