Előremutató nemzetközi győzelem

Előremutató nemzetközi győzelem

Sándor Virág is ott lesz a hétvégén Zalacsányban rendezendő Mid-Amatőr Bajnokságon. Felkészülésként pedig Szerbiában állt az elütőre. A főpróba nem is sikerülhetett volna jobban, ugyanis ő lett a női mezőny győztese a Golf Klub Beograd pályán rendezett Szerb Mid-Amatőr bajnokságon.

HG Gratulálunk! Magabiztosan nyerted a kétnapos tornát. Hogyan érezted magad barátnőddel, Kiss Ágival, aki caddyként segített neked?

- Nagyon jól éreztük magunkat. Örültem, hogy Ági eljött velem, mindig jól tudunk együttműködni a pályán. A szervezők mindent megtettek, hogy a verseny zökkenőmentesen bonyolódjon.

HG Gondolom, a győzelemnek hála, magabiztosan várhatod a hétvégi, immáron Magyar Mid-Amatőr Bajnokságot. Milyen elvárásokkal vágsz neki a versenynek?

- Sikerélménynek és tapasztalatszerzésnek nagyon jó volt ez a külföldi verseny, örülök, hogy belevágtunk. A Magyar Mid-Amatőr Bajnokságon azt szeretném, ha sikerülne mindegyik nap azonos ütésszámmal lejönnöm a pályáról. Ennek a kulcsa a stabil játék, amiben sokat fejlődtem az elmúlt időszakban. Úgy érzem, ha tudnám hozni a szerbiai formám, ahol az első nap 87-et a második nap 89-et játszottam, akkor elégedett lennék.

Nem biztos, hogy Ági ráér, (bár nagyon szeretném), de caddym biztos, hogy lesz a családomból.

 

A Szerb Mid-Amatőrt EREDMÉNYEIT ITT tekintheti meg!

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook