Malatyinszki történelmet írt

Malatyinszki történelmet írt

Mint ismert, szenior nettó csapatunk - csodaszámba menően - az egymást követő negyedik évben is elhódította a Monarchia Kupát. Malatyinszki Tamás a válogatott oszlopos tagja ezzel különleges rekordot tudhat magáénak, hiszen mindegyik diadalból kivette a részét.

„Nagyon boldog vagyok!– kezdte Malatyinszki, aki immár a legtöbb Monarchia Kupa győzelmet tudhatja magáénak – Négy sikernél járok, ami egyedülálló. Juhász Sándor, Máthé István és Jakobi László három-három-három győzelemmel állnak. Hihetetlen élményekkel gazdagodtunk újra. Nagy az öröm a családban!

A jó teljesítmény kulcsát a közös munkának és a jó stratégiának tudja be. Szerinte sikerült fejben végig ott lennie.

„Az ilyen páros versenyeknél nagyon fontos a harmónia a párok között. Mi dr. Bognár Lászlóval nagyon jól tudtunk együtt dolgozni. Már a gyakorlónapon kidolgoztuk a megfelelő stratégiát, fókuszban a higgadt, felesleges kockázatott nem vállaló játék állt. Emellett folyamatosan bíztattuk és a szabályok adta keretek között, segítettük egymást. Az eredmény önmagáért beszél.  Mindennap sikerült megjátszanom a hcp-met, sőt az első napon négylabdás-legjobb labdás játék során még jobbat is. A végjáték nagyon izgalmasan alakult, de örülök, hogy egy nehéz, hosszú pályán ismét sikerült elhódítanunk a kupát!”

Természetesen a közelgő Szenior Bajnokság, valamint az Európa-bajnokság mellett sem mehettünk el szó nélkül.

„A kisorosziban rendezendő bajnokság kemény dió lesz. Célom a top 10-es helyezés. El kell ismerni, hogy Kovács Titusz, Horváth Joe, dr. Horváth Péter, dr. Takács János és Gratzl Ferenc előrébb járnak és közülük kerülhet majd ki a végső győztes.

Ami pedig az Eb-t illeti: Először is szeretném kvalifikálni magam a magyar csapatba. Majd az Európa-bajnokságon a Monarchia Kupán mutatott higgadt játékot igyekszem hozni. Jó lenne úgy teljesíteni, mint tavaly Máthé István, aki negyedik lett egyéniben! Cél, hogy minden körben hcp alatt teljesítsek.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook