Mester és tanítványa győzelem a szezonnyitón

Mester és tanítványa győzelem a szezonnyitón

Nyárias melegben és a Kalóz SportBisztró jóvoltából finom ételek kíséretében zajlott le a Balaton Golf Szezonnyitó versenye, amely kiélezett csatát és nagyszerű hangulatot hozott. Akár csak a többi megmérettetésen, Balatonudvariban is remek játékosok indultak. A verseny nem egyéniben, hanem páros texas formában zajlott. Csupán a végén dőlt el, hogy melyik csapat nyeri a gyönyörű kézműves kerámiát.

Érdemes volt már kora reggel megérkezni Balatonudvariba, ugyanis a Kalóz SportBisztró ínycsiklandozó reggeli kínálatával várta az érkezőket. Rendhagyó módon a Balaton Golf Szezonnyitó Kupán nem startcsomag, hanem  halfwayhouse-szal készültek 9 szakasz után, amely édes és sós péksüteményeket, gyümölcsöt, müzlit és vizet tartalmazott.

Öröm volt látni, hogy a különböző korosztályok igen jó játékosai vettek részt a megmérettetésben, és összekovácsolódtak a nap végére. A verseny nagyon szorosan alakult, ugyanis a győzelem sorsa csak a végén dőlt el. A Horváth Erik  - Hahn Árpád és a Kovács Titusz - Kovácsné Földesi Katalin alkotta párosok végig fej-fej mellett haladtak. Végül a Horváth - Hahn duó győzedelmeskedett.

A bruttó mellett nettóban is díjazták a legjobb párosokat. Bacsa László - Kárászy-Kicsiny Bálint, dr. Vértes András - dr. Kománovics Ibolya, Magyar László - Szálasi Rudolf lett a sorrend.

A Nearest-to-the-Pin díját Adorján Zsolt nyerte el, míg a Longest Drive győztese a férfiaknál Gulyás Gyula, míg a nőknél Török Lászlóné Edit lett.

A Kalóz SportBisztró munkatársai is kitettek magukért, hiszen a reggeli és a halfwayhouse mellett a szezonnyitó ebédmenüjük is mindenkit levett a lábáról.

Gratulálunk a díjazottaknak és a versenyben résztvevőknek. A legjobbakra gyönyörű kézműves kerámiák, kupák és minőségi balatoni borok vártak jutalmul. Az eredményeket itt olvashatjátok, a PC CADDIE rendszerével készítették, amely remekül vizsgázott.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook