Kokol Ferenc győzelmével rajtolt Bük!

Kokol Ferenc győzelmével rajtolt Bük!

(korábbi kép/Facebook)

Remek hangulatú szezonnyitó versennyel jelentkezett szombaton a bükfürdői Greenfield Golf Club, a hagyományoknak megfelelően stableford formában. Az idényt jelképesen egy gyönyörű hármas elütéssel indították útjára, amelyet a Greenfield Hotel Golf & Spa szálloda tetőjéről ütöttek.

Napsütéses idő fogadta a résztvevőket, akik családias légkörben küzdöttek meg a díjakért. A verseny izgalmasan alakult, hisz ez a nap volt az első lehetőség 2018-ban, hogy a büki golfpályán versenykörülmények között tesztelhessék a golfozók a holtszezonban tanultakat.

A nap legjobb eredményét a hazai klub színeiben induló Kokol Ferenc szállította, aki 81 ütéssel teljesítette par 72-es pályát, így övé lett a bruttó győztesnek járó díj. (További eredmények ITT)

Nettóban sem maradhattak el a jutalmak, ahol a dobogósok kaptak ajándékokat a különböző kategóriákban.  A férfiak „A” mezőnyében Koncz, József Ádám és Bozsaky, Márk lett a sorrend.  A „B mezőnyben Jagadics, Árpád, Nagy Tamás, Olajos, Mihály lett a top 3. A nőknél pedig Dr. Hégel  Zsuzsanna, Kovácsová Noémi, Stöhr Melina Elisa érdemelt tapsot a teljesítményéért.

A junioroknál Jagadics Bálint, Kator Márton lett a sorrend, míg a szenioroknál Hietz Gottfried, Juszko, Stefan  és Schalamow Max voltak a legjobbak. 

A gulyásparti is jól sikerült, jó volt újra látni a golfozókat, akik vidáman sztorizgattak egy-egy finom itóka és étel társaságában. A versenyt követően a klub megtartotta közgyűlését.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook