Vigyázz, kész, Bük!

Vigyázz, kész, Bük!

- Telefoninterjú Papp Erzsivel

Április 14-én, szombaton indul a büki versenyszezon. A hagyományoknak megfelelően, gazdag díjazás várható és emellett egy kisebb meglepetés sem maradhat el. A szezonnyitóval kapcsolatos legérdekesebb információkat Papp Erzsébet, a klub menedzsere osztotta meg.

„Bükfürdői Greenfield Golf Club most szombaton, április 14-én tartja szezonnyitó versenyét. A hagyományoknak megfelelően stableford formában. Mivel a szezon már javában tart, így arra gondoltunk, hogy ez már hcp módosító lesz. A versenyt a szokásos kategóriákban hirdettük meg: lesz bruttó, illetve férfi, női kategória, szenior férfi és női kategória egyaránt. Illetve versenyezni nemcsak 36-os hcp-ig lehet, hanem a kezdőknek is. 45-ös hcp-ig kitoltuk a limitet, tehát bárki, aki kedvet érez, és már rendelkezik némi tapasztalattal a golfjáték terén, nyugodtan indulhat versenyünkön, szeretettel várjuk.

A verseny 9 órakor kezdődik, 10 perces időközönként lesz indítás. Utána pedig mindenkit várunk egy gulyáspartival a klubházban. A startnál azonban  nem engedjük el a versenyzők kezét teljesen, ugyanis a annak ideje alatt is próbáljuk őket úgy kiszolgálni, hogy otthon érezzék magukat nálunk, plusz egy kis meglepetéssel is készülünk. Klubunk nagyon szereti, ha az első versenye, illetve az első megmérettetés alkalmával mindig van valami apróság, amivel emlékezetesebbé tudjuk tenni az alkalmat. Így lesz most is, de a poént nem lőném le előre. Bízom abban, hogy sikerülni fog és a klubtagjainknak is, akik részt vesznek ebben a kis megmozdulásban, tetszeni fog ez a kis meglepetés.

A verseny zárása után pedig a klub megrendezi az éves közgyűlését, szintén a hagyományoknak megfelelően, egy évben egyszer délután 4 órai kezdettel” – nyilatkozta Papp Erzsébet.

A VERSENYKIÍRÁS ITT olvasható!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook