Újonc a válogatottban: „Készen állok a bemutatkozásra!”

Újonc a válogatottban: „Készen állok a bemutatkozásra!”

Berkenyei Daniellának gyerekkori álma, hogy egyszer bemutatkozhat a junior válogatottban. 6 évesen ismerkedett meg a golffal és azért küzdött, hogy egyszer magára ölthesse a nemzeti együttes mezét. Az álma hamarosan valósággá válik, ugyanis nemrég hivatalossá vált, hogy ő is tagja az EOHT keretnek.

HG Mit éreztél, amikor kiderült, hogy utazhatsz Csehországba, az Európai Olimpiai Reménységek Tornájára?

- A kiírás szerint a Junior Tour első fordulója volt az EOHT kvalifikációja. Így a versenyen elért eredményem alapján vélhető volt, hogy mehetek a csapattal. Természetesen örültem, hogy a válogatott kerethez tartozhatom.       

HG Hogyan fogadtak és milyen a hangulat a csapatban a verseny előtt?

- Szerintem befogadott a csapat, bár nem sok időt töltöttünk együtt, de a hétvégi csapatösszetartás nagyon jó hangulatban telt. A versennyel kapcsolatban mindenki bizakodik és igyekszik a legjobb formáját nyújtani.

HG Mentálisan, hogyan készülsz a tornára annak fényében, hogy ez a debütáló versenyed, valamint a match play játékforma rengeteg izgalmas és nehéz szituációt rejt?

- A stressz és az egyéb tényezők feldolgozásával nem hiszem, hogy probléma lesz, mert mentorommal, Dr. Lénárt Ágotával évek óta készülünk az ilyen helyzetek kezelésére.

Nos, a match play nem a leggyakribb játékformám, de itt is ütni kell a labdát és a végén a jobb győz! Mi mindannyian győzni megyünk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook