Bréking: kisoroszi szezonnyitó a nemzeti ünnepen!

Bréking: kisoroszi szezonnyitó a nemzeti ünnepen!

Örömhírrel szolgálhatunk Kedves Olvasóinknak! Most értesültünk arról, hogy a március 15-én a kisoroszi Magyar Golf Club versenyt rendez.  Természetesen rögtön felemeltük a kagylót, hogy Nagy Zsófit megkérdezzük a részletekről.

„Már mindannyian nagyon vártuk a tavaszt, ami ha időlegesen is, de megérkezett! Ezért, valamint a nagy érdeklődésre való tekintettel igazi szezonnyitó versenyt hirdettünk meg a nemzeti ünnepünkre” – kezdte lelkesen a klub igazgatónője, aki elárulta, az ötlet Koller Gyuritól érkezett.

„Különleges megmérettetés lesz, hiszen a golfozók kívánalmait tartottunk a szemünk előtt. A Szezonnyitó Kupa érdekessége, hogy HCP módosító, azonban csak javítani lehet rajta. Aki nem szeretne HCP-t javítani annak az egész pályán van lehetősége helyezni a labdát, míg akik HCP-t szeretnének módosítani, azoknak erre nincs lehetősége. Letisztított, hengerelt greenek lesznek! Emellett a megszokott vendégszeretettel és családias hangulattal várjuk a játékosokat. Az ebéd rakott krumpli lesz, míg desszertként finom tortát szervírozunk a résztvevőknek.

Várjuk a jelentkezéseket személyesen a recepción, telefonon: +36 20/592 020, vagy e-mailen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!"

Emellett az idén bevezetett PC Caddie-ről is megkérdeztük Zsófit, melynek képzését március 8. és 9.-én tartották a Highlanden, ahol minden magyar golf klub képviselte magát.

„Szuper volt a képzés, körültekintő és profi! Azt gondolom remek rendszer lesz, ám mint minden új dologhoz, ehhez is hozzá kell szoknunk. Nagyon logikusan van felépítve, ugyanakkor nagyon részletes is, így egy-egy verseny előkészítési folyamata, adminisztrációja az elején több időt fog igénybe venni. Bízom abban, hogy az új programmal elérjük célunkat és az eredményhirdetéseket sikerült felgyorsítanunk” – zárta gondolatait Nagy Zsófi, aki reméli, hogy minél többen ott lesznek a március 15-i versenyen!

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook