Tájékoztatás a PC Caddie bevezetéséről

Tájékoztatás a PC Caddie bevezetéséről

A  PC Caddie bemutatása

Mint bizonyára már sokak előtt  ismeretes a Magyar Golf Szövetség az elmúlt mintegy 10 évben használt verseny-és tagnyilvántartó programját (az Eagle rendszert) lecseréli a német/svájci fejlesztésű  PC Caddie-re. Régebbi golfozóink bizonyára emlékeznek arra, hogy az Eagle-t megelőzően  a PC Caddie-t használta a Magyar Golf Szövetség, és minden magyar golf klub.  (A programon azóta rengeteg fejlesztést hajtottak végre.)

A döntést hosszú, majdnem egy éves előkészítő munka előzte meg melybe a golfklubokat is bevontuk. Mondhatjuk, hogy a váltás ’közkívánatra’  történt, hiszen a versenyzők és a klubok részéről  érkező igények hatására kezdett bele a Szövetség egy új, gyorsabb és minden platformon működő rendszer bevezetésére.

Jelen írásunkban szeretnénk röviden tájékoztatni minden kedves golfozó barátunkat és sporttársunkat, hogy milyen funkciókat fog ellátni a PC Caddie, azaz a nagyközönség, és a klubok mire tudják majd használni:

  • Tagnyilvántartás (klubok, Szövetség)
  • Hcp történet kezelése
  • Startlisták készítése
  • Eredménylisták készítése
  • Versenyek nyilvántartása
  • Ranglisták kezelése

A tee-time foglalási modult a képzés alatt mutatják be a kluboknak. Ennek megrendeléséről erről ott születik majd döntés.

A PC Caddie működik Android / iOS platformon is.

A programnak mobiltelefonokra kifejlesztett letölthető applikációja is van (PC Caddie név alatt fut az App Store-ban). Az applikációval minden funkció elérhető lesz. A program teljes hazai installációját követően minden egyéni felhasználónak lesz saját kódja amivel be tud majd lépni és használni a software-t.

A program  a telepítési költségeit, a képzés költségeit, valamint saját egyéni igényeinkre történő speciális programozási feladatokat  a Magyar Golf Szövetség 100%-ban felvállalta.

Ezen kívül a Szövetség az éves fenntartási díjnak az 50%-át is felvállalta, így a kluboknak csupán az éves fenntartási díj fennmaradó  50%-át kell kifizetniük, melynek mértéke szinte teljesen megegyezik a tavalyi Eagle díjakkal.

 

A bevezetés időrendje:

  • Két napos képzés és betanítás (március 8-9) – minden klub részére a Highland Golf Clubban
  • Március 10-31. – Próbaüzemmód, teszt-versenyek, és szükséges javítások módosítások elvégzése
  • Április 3 – Junior Tour 1. forduló – Első éles próba.

 

A rendszer teljes felállásáig, és biztonságos működéséig az Eagle rendszer használata biztosított és folyamatos!

A héten lezajló képzés után további (részletesebb) információval fogunk szolgálni a kedves érdeklődőknek.

A program  magyarországi felelőse Jakobi András lesz, akinek feladata a bevezetéssel és a program működésével kapcsolatos segítségadás, és tájékoztatás lesz. Andrást mind a golf mind az informatika területén meglévő tudása és jártassága alapján választottuk ki, és reméljük minden klubnak, és versenyszervezőnek hatékony segítséget tud majd nyújtani.

Őszintén reméljük, hogy az új programmal a magyar golfversenyek szervezését megkönnyítjük, az eredményhirdetéseket felgyorsítjuk,  a tagnyilvántartást átláthatóbbá tesszük. Őszintén reméljük, hogy erőfeszítéseink meghozzák a gyümölcsüket, és elnyerik a tisztelt golfozó  közönség tetszését is!

 

Magyar Golf Szövetség

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook