Előremutató találkozó

Előremutató találkozó

Sokakat ledöbbentett, amikor kiderült, Sárközi Ricsi és feleségének az útjai örökre elválnak. Azóta golfedzőnk élete gyökeresen megváltozott: az egészséges életmód, valamint a konditermi edzések váltak mindennapjai részévé.

Pillanatnyilag kisebb sérüléssel küzdök. Bevizesedett a térdem, így egy kisebb beavatkozásra lesz szükség. Ettől függetlenül remekül érzem magam! A gyerekeim kezdenek felcseperedni, mindegyikükre nagyon büszke vagyok!”

Sárközi Richard is részt vett a frissen kinevezett junior szövetségi kapitány, Hahn Roland, valamint az MGSZ főtitkára, Makszin Áron szülőértekezletén.

Az első benyomásaim mindenképp pozitívak. Úgy mentem haza, hogy azt kaptam, amit vártam, vagy még annál is többet” – kezdte beszámolóját, majd több pozitív tényezőt is kiemelt.

Úgy érzem a szövetség teljes szélességgel a válogatott mögött áll és mindent megtesz azért, hogy fejlődni tudjanak, ugyanakkor, cserében elvárásaik is vannak a válogatott tagjaival szemben. Edzésnapló vezetés, illetve selejtező versenyek. Ez azt jelenti, hogy a rangos megmérettetésekre –például az European Young Masters - kvalifikálniuk kell magukat a játékosoknak, ami garantálja, hogy mindig a lehető legjobb formában lévő golfozók képviseljék a magyar színeket. Ez kvázi versenyhelyzetet teremt és egymást sarkalják jobb teljesítményre” – tette hozzá.

Véleménye szerint, a Hahn Roland, Makszin Áron, ifj. Tringer László és Jonathan Mannie összeállítású profi team garancia a sikerre, a fiatalokat segítik.

Nagyon örülök, hogy a fiam, Ricsi, ahogy eddig is, ezután is részese lehet a magyar junior válogatottnak. Úgy gondolom minden adott az előrelépéshez. Ezek után már csak a gyerekeken múlik, mit hoznak ki a helyzetből. Ami még nagyon pozitív volt, hogy hamarosan egy teljes állapotfelmérésen is átesik a válogatott, így pontosan nyomon lehet majd követni a fejlődésüket” – zárta gondolatait Sárközi Richárd, aki idén nagyon sokat vár néhány ígéretes tanítványától, köztük fiától Ricsitől is.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook