„Már nagyon izgatott vagyok a marokkói út miatt”

„Már nagyon izgatott vagyok a marokkói út miatt”

Szerdán, a 21. születésnapját ünneplő Vass Laurával volt alkalmunk beszélgetni, aki szinte születésnapi ajándékként utazhat a hét végén Marokkóba. A GCT Academy növendékét idei céljairól is kérdeztük.

HG Először is enged meg, hogy boldog születésnapot kívánjunk! Hogyan telt?

– Nagyon szépen köszönöm! Tegnap a családommal ünnepeltük meg, sajnos a barátaimmal még nem volt lehetőségem rá, de mindennek eljön az ideje. :)

HG Az egyik legizgalmasabb feladat az utazás előtt a bepakolás. Ilyenkor még az egész út előtted van, azon gondolkozol, mennyi minden fog veled történni. Melyek azok a dolgok, amiket semmi pénzért nem hagynál ki a bőröndödből?

– Természetesen a felszerelésemet, ezen kívül még a fényképezőgépemet sem hagynám itthon, mert kint szeretnék, minél több élményt megörökíteni.

HG Mit vársz a marokkói versenytől? Voltál már ott?

Már nagyon izgatott vagyok a marokkói út miatt. Eddig még nem volt alkalmam ott játszani. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyenek az ottani pályák! Remek lehetőség, - egy teszt -, hogy megtudjam, miként tudok teljesíteni idegen környezetben. Remélem, hogy jó hangulatú 1 hetet fogunk eltölteni!

HG Megállíthatatlanul közeledik a 2018-as golfszezon. Milyen célokkal vágsz neki az idénynek? A női válogatottság már megfordult a fejedben?

– Az idei versenynaptáram még nem állt össze, de annyi bizonyos, hogy a tanulmányaim miatt kevesebb versenyen tudok elindulni, mint az előző években. Természetesen a GCT Tour valamennyi fordulóján ott leszek. A legfőbb célom, hogy a hcp-met tovább csökkentsem, és azt stabilan meg tudjam játszani.

A válogatottságon még nem gondolkodtam, azonban, ha versenyeken nyújtott teljesítményem válogatott tagsággal járna, az nagy megtiszteltetés lenne számomra.

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook