Bük előretekint!

Bük előretekint!

Megjelent a Kincses Kalendárium - rendelje meg most!

Az elmúlt évekhez hasonlóan mozgalmas idényt zárt a Greenfield Golf. 2017-ben három ranglista verseny – Business Golf Cup, Golfutazasok.hu, Tompos Imre Emlékverseny –, valamint számos társaságépítő esemény otthona volt a büki pálya – adta hírül Papp Erzsébet, golf menedzser, aki immár a 22. golfszezonját zárta a klubban.

„A munka kezd beérni! A 2012-ben indított szállodai szolgáltatásokkal kombinált golfcsomagunk kezdi meghozni gyümölcsét, melynek különlegessége, hogy a család minden tagjára gondol. 2016-tól már golfkóstoló programot is tartalmaz, így az is kipróbálhatja a golfot, aki eddig még nem tette. Nagy öröm, hogy az elégedettségi felméréseinkből kiderül, hogy a megvásárolt bérletek száma évről évre nő, ami nagyrészt az után-követésünknek is köszönhető. Egyre több visszajáró vendéggel büszkélkedhetünk az országhatáron innen és túl egyaránt - kezdte értékelését 2013 golf klub menedzsere, majd a juniorokra is kitért:

Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát!

Az exkluzív évkönyv ára idén 3000 Ft + postaköltség.

A HG Magazin Kincses Kalendárium megrendelhető a következő megrendelő lapon, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címen, a 06 1/ 318-4246-os telefonszámon vagy személyesen átvehető munkaidőben a HG szerkesztőségében - 1036 Budapest, Lajos utca 42.

 

 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook