Tökfaragás és golfverseny Balatonudvariban

Tökfaragás és golfverseny Balatonudvariban

Azt már megszokhattuk idén, hogy a Balaton Golf csapata mindig valami különlegességgel rukkol elő. Ez a mostani hétvégén sem lesz másként. Amellett, hogy a Balaton Golf Kupa II. és egyben záró fordulóját tartják, tökfaragásra invitálják a játékosokat és családtagjaikat a hétvége szombatján, míg vasárnap a juniorok veszik birtokukba a pályát, a Morava cup alkalmával (Jelentkezni ITT) - árulta el lapunknak Varga Adél, aki még ezen felül több jó hírrel is szolgált a golfozóknak a szezon hátralévő részére.

„Begyújtottuk a rakétákat és októberben számos programot kínálunk az érdeklődőknek. Rögtön itt van szombaton a Balaton Golf Kupa fináléja. Az összesített bruttó győztes, Miszlai Sándor klubtagunk által felajánlott, Kondor Béla díjas grafikus művész rézkarc képét viheti haza, míg a nettó és a kiegészítő versenyek legjobbjai (Longest drive, Nearest to the pin Closest to the line)szintén számosértékes nyereménnyel gazdagodhatnak. Emellett lesz forralt bor, tökfaragás, valamint az ínycsiklandozó étkek sem hiányozhatnak az asztalról. Nevezni egészen péntek 12:00-ig lehet (Részletek ITT).

Ám ennyivel nem érjük be. Ebben a hónapban még számos golfos eseményt kínálunk a játékosoknak, melyek különlegessége, hogy egyben finálék is!

21-én nálunk zárul az idei ranglista szezon, valamint a 2017-es Junior Tour is, 30-án. Ám a két esemény között 22-én, a footgolf szerelmesei is hódolhatnak kedvenc sportjuknak. Mindent összevetve lesz itt minden és a Balaton Golf csapata igyekszik, hogy a szomorkás, őszi időbe, egy kis vidámságot és felejthetetlen élményeket csempésszen. További részletek a versenynaptárunkban. Találkozunk Balatonudvariban!”

 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
15
16
17
18
19
23
24
25
26
27
28
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook