Most kezdődik a tánc

Most kezdődik a tánc

Véget ért Amerika második számú női golfsorozata, a Symetra Tour, többszörös magyar bajnokunkkal, Lajtai-Rózsa Csillával a mezőnyben. Sikeres debütáló évet teljesített, rengeteg tapasztalatot gyűjtött, ám még idén új magaslatokba vágyik: szeretne bekerülni a világ elitjébe, az LPGA Tour-ra.

Csicsi utolsó néhány versenyén az időjárás játszotta a főszerepet, ahogy a sorozat utolsó felvonás is, Daytona Beach-en. Az eredetileg négykörös tornát háromnaposra rövidítette a versenybizottság az esős időjárás okozta csúszások miatt, ám magyar profi golfozónőnket ez sem zavarta meg és - 5-ös (-2,-3) összesített score-ral, dobogós reményekkel jutott idénybeli 15. CUT-jába (22 állomás). Bár a döntő napja vegyesen alakult - T32. lett (Eredmények ITT) -, bajnokunk pozitív érzésekkel zárja újonc évét, hiszen a Symetra Tour 2018-as kártyája már a zsebében van:

„Kicsit döcögősre sikeredett a vége, de nem lehetnék hálásabb mindazért a tapasztalatért és emlékért, amit ebben a szezonban gyűjtöttem! Nem is kívánhattam volna jobb társat (Dan Maringer) erre a kalandra! Köszönöm Nektek a támogatásotokat, jóban és rosszban! Hiszem, hogy minden nap egy kicsivel jobb játékos és jobb ember lettem!

Végül 49.-ként fejeztem be az első évemet a Symetra Tour-on, de az LPGA Q-school még hátra van!

Egy új kaland vár minden nap!"

 

Csicsi 2017-es Symetra Tour eredményeit ITT megtekintheti!

 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
15
16
17
18
19
23
24
25
26
27
28
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook